bhbus.ba
November 23, 2024, 20:27:51 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 26   Go Down
  Print  
Author Topic: Elle Travel, Tuzla  (Read 105802 times)
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #105 on: June 27, 2011, 17:46:09 »

Vozili Turke...ujedno i moje prve slike Elle Travela:

....od nas ne možete pobjeći, BHBus team Wink
ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #106 on: June 28, 2011, 00:05:21 »

Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #107 on: June 29, 2011, 13:15:44 »

Spaceliner:

Starliner jučer u Počitelju:

Neoplan VIP Class
bussoliner
Putnik
*

« Reply #108 on: July 11, 2011, 23:30:32 »

A u subotu starliner u Crnoj Gori,vidim ga ode prema Petrovcu .. Lijepo izgleda .. Wink
Nisam ga slikao,tel. mi bio prebacen na video ..  Cheesy  pa dok sam podesio,pobjeze on meni ..  Cheesy
neo
Putnik
*

« Reply #109 on: July 13, 2011, 22:59:49 »

otisao za albaniju
Almir
Mehaničar

« Reply #110 on: August 03, 2011, 21:44:23 »

Konacno da ga i ja ulovim kako treba.

VOLVO
Putnik
*

« Reply #111 on: August 23, 2011, 00:42:02 »

Neo predobar izgled Starliner-a a vidim da su dobro održavana sva tvoja vozila,i sviđami se što u Bosni postoji takav jedan dobar gazda!!
I veliki pozz od mene i autobusi su ti strava  Smiley
tomo
Vozač Autobusa

« Reply #112 on: November 12, 2011, 23:23:28 »

MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #113 on: November 18, 2011, 23:09:28 »

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #114 on: November 18, 2011, 23:48:03 »

Ovo je sigurno danas slikano ?

Neoplan VIP Class
MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #115 on: November 19, 2011, 00:11:36 »

Jeste danas u 15 sati.Išli su jedan iza drugog.

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #116 on: November 19, 2011, 00:12:56 »

Ma ja, dovuko raju na Balaševićev koncert.

Neoplan VIP Class
bussoliner
Putnik
*

« Reply #117 on: November 19, 2011, 03:45:28 »

aa neko vece,cini mi se da je bio 11.11.11. Smiley vidim citylinera u Bijeljini ispred INDEX-a parkiran.. Ja prosao brzo autobusom,pa nisam mogao slikati,a i mrak je vec bio ..
neo
Putnik
*

« Reply #118 on: November 21, 2011, 09:26:03 »

Jeste bio na spavanju u Bijeljini cityliner, drugu noc isao u Brcko na spavanje...Smiley a ova dva jesu bila na koncertu Balasevica...
asmir_salkic
Pješak
*

« Reply #119 on: December 16, 2011, 02:37:48 »

Što se tiče pitanja susreta sa gazdom, izgleda da si slabe sreće, uopšte mi sa BHBus.net, do sada barem, nismo bili te sreće da se upoznamo i stupimo u kontakt s gazdom lično i uživo, što bi ja lično veoma volio, i bilo bi mi zadovoljstvo, jer vjerujem da je neo veoma korektna, realna i ispravna osoba, to zaključujem gledajući njegove autobuse, ne može ovakve buseve imati, i ovako ih održavati, čuvati u veoma dobrome stanju uprkos tome što su 90% svog životnog vremena u vožnji, jer Elle Travel itekako ima posla, možemo zaključiti da su korisnici usluga ove firme vjerovatno prezadovoljni, čim se njihovi autobusi u tolikoj mjeri iznajmljuju. Jer ove autobuse možemo veoma često vidjeti na cestama, što je sigurno velika stvar uzimajući u obzir da oni samo obavljaju Vanredne linije, da nemaju ni jednu jedinu redovnu liniju. Vjerovatno imaju posla u toliko "umjerenoj" mjeri jer svoj posao obavljaju profesionalno, obrazovano, kulturno, te klijenti itekako znaju ove stvari cijeniti, jer sigurno sam uvjeren da je ovako kako sam ja to i napisao, da su profesionalni, obrazovani, kulturni, da još dodam sigurno iskusni u ovome poslu itd itd, jer ne mogu svakakve osobe imati ovakve autobuse i držati ih u ovakvome stanju. Ja sam takvog mišljenja da kada pogledate nečiji autobus, da odma možete predpostaviti kakve osobe stoje iza te firme. Kako da uopšte pomislim ili steknem negativan ili loš dojam o osobama iz Elle Travela kada vidim ove njihove ljepotane, nikako, samo me mogu povesti na pomisli kojeg su ljepoga karaktera, karaktera zadovoljstva i zahvalnosti itd ...

The_Dubster, svaka ti čast na ovako dobrome ulovu, i stvarno mi se pravo sviđaju ove tvoje načinjene slike, pravo dobro su ti uspjele ovoga puta... Ja ovaj bus imam slikan iz svoga stana u Sarajevu, sa 1.oga sprata, tako da je veoma drugačiji ugao slikanja i drugi smisao i govor sam slike, svakako je isto i kod mene ispala veoma lijepa slika sa ovim prelijepim plavim ljepotanom, ali nadam se u svakome slučaju da ću sa autobusima ovoga prevoznika imati još susreta i pri tome načiniti još slika, po mogućnosti i boljih i kvalitetnijih, iz drugih uglova i na drugim lokacijama Wink Do tada to je to što imamo Smiley
ja sam imao priliku da sjedima sa gos.Nedzadom,stvarno svaka mu cast i kao covjeku i kao gazdi svi njegovi vozaci imaju samo rijeci hvale,,,naravno necko me je pustao i unutra u svoj spaceliner u tojsicima bila je smotra folklora.. imao sam i slike unutrasnjosti apoteka sve,,stvarno svaka mu cast i hvala mu,,,pozzz

Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 26   Go Up
  Print  

Jump to: