Što se tiče pitanja susreta sa gazdom, izgleda da si slabe sreće, uopšte mi sa BHBus.net, do sada barem, nismo bili te sreće da se upoznamo i stupimo u kontakt s gazdom lično i uživo, što bi ja lično veoma volio, i bilo bi mi zadovoljstvo, jer vjerujem da je neo veoma korektna, realna i ispravna osoba, to zaključujem gledajući njegove autobuse, ne može ovakve buseve imati, i ovako ih održavati, čuvati u veoma dobrome stanju uprkos tome što su 90% svog životnog vremena u vožnji, jer Elle Travel itekako ima posla, možemo zaključiti da su korisnici usluga ove firme vjerovatno prezadovoljni, čim se njihovi autobusi u tolikoj mjeri iznajmljuju. Jer ove autobuse možemo veoma često vidjeti na cestama, što je sigurno velika stvar uzimajući u obzir da oni samo obavljaju Vanredne linije, da nemaju ni jednu jedinu redovnu liniju. Vjerovatno imaju posla u toliko "umjerenoj" mjeri jer svoj posao obavljaju profesionalno, obrazovano, kulturno, te klijenti itekako znaju ove stvari cijeniti, jer sigurno sam uvjeren da je ovako kako sam ja to i napisao, da su profesionalni, obrazovani, kulturni, da još dodam sigurno iskusni u ovome poslu itd itd, jer ne mogu svakakve osobe imati ovakve autobuse i držati ih u ovakvome stanju. Ja sam takvog mišljenja da kada pogledate nečiji autobus, da odma možete predpostaviti kakve osobe stoje iza te firme. Kako da uopšte pomislim ili steknem negativan ili loš dojam o osobama iz Elle Travela kada vidim ove njihove ljepotane, nikako, samo me mogu povesti na pomisli kojeg su ljepoga karaktera, karaktera zadovoljstva i zahvalnosti itd ...
The_Dubster, svaka ti čast na ovako dobrome ulovu, i stvarno mi se pravo sviđaju ove tvoje načinjene slike, pravo dobro su ti uspjele ovoga puta... Ja ovaj bus imam slikan iz svoga stana u Sarajevu, sa 1.oga sprata, tako da je veoma drugačiji ugao slikanja i drugi smisao i govor sam slike, svakako je isto i kod mene ispala veoma lijepa slika sa ovim prelijepim plavim ljepotanom, ali nadam se u svakome slučaju da ću sa autobusima ovoga prevoznika imati još susreta i pri tome načiniti još slika, po mogućnosti i boljih i kvalitetnijih, iz drugih uglova i na drugim lokacijama
Do tada to je to što imamo