bhbus.ba
November 25, 2024, 17:25:16 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 17   Go Down
  Print  
Author Topic: Zenica bus, Zenica - Razno/Diskusije  (Read 41834 times)
MAN TGA
Pješak
*

« Reply #90 on: January 25, 2012, 22:30:31 »

Jesul ovo skroz ogradili stanicu u Zenici ? Dani

ako jesu to je dobro ,samo trebli su jos vise resetke da stave, ja prosle godine negdje u Junu mjesecu sam bio tu na stanici , covjek nemoze da dihne od roma, pa me interesuje da li se sta popravilo po tom pitanju ?
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
*

« Reply #91 on: January 26, 2012, 09:50:51 »

skyliner 100% njihov, ima natpis zenica bus, eto slikat cu cim odem u Zenicu, maksuz cu otici tamo,

A za stanicu,,,,, onih roma ima vala nemos dahnut, i nikako to da rjese, nego ti njima fino kad dodjes daj po marke marku i vidjet ces kako ces ih se rjesiti.....

BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #92 on: January 26, 2012, 22:27:39 »

drug nemaju oni deckera, nisu nikada ni imali....imali su sva citylinera oko 88 godišta i kad su 96 godine stigli u Zenicabus bili su "pojava" ..jako dobro su izgledali. Međutim loše održavanje i vrijeme su učinili da su danas ja mislim u rashodu. A ovaj N116 ex Bricic je imao 7 stepeni EPS mjenjač i motor od Scanie. MIslim da su mu mjenjali motor a nisam primijetio kakav je mjenjač. Inače autobus je bio u jako dobrom stanju kad je stigao u Zenicabus, drago mi je da je ponovo na cesti...
jesi li kada prolazio kraj njihove baze kada se ide prema naselju Kanal? ??
Ja jesam i fino sam vidio da ima skyliner stariji tip, ako sam corav, toliko nisam.....

sine, smiri strasti i spusti tenzije...par postova ispod čovjek ti je odgovorio da tu ima Skyliner vjerovatno Zeni tours, bio je  tu parkiran još jedan spratni DAF koji je poslije rata vozio za neku turističku agenciju mislim da je imao reklamu Rapsodi s tim da Rapsodi nikada nije imao autobuse...
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
*

« Reply #93 on: January 27, 2012, 08:55:33 »

pricajte vi sta hocete, ja nas sta sam vidio, i ako jos ude na tome mjestu, a vjerujem da jeste, ako nije u garazi, dobit cete slike pa cete se uvjeriti.....

transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #94 on: January 27, 2012, 14:54:28 »

pricajte vi sta hocete, ja nas sta sam vidio, i ako jos ude na tome mjestu, a vjerujem da jeste, ako nije u garazi, dobit cete slike pa cete se uvjeriti.....

jesi li ti  hajvan?Huh? koji ti je vrag ba više? NIko ga nije vidio samo ti a skoro svi se razumijemo bolje od tebe i skoro svi pratimo ovu problematiku prije nego ti i sad bi ti da soliš pamet nekome. Hoćeš da ti crtam????Zenica bus nikada nije imao skylinera i shvati to više...
transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #95 on: January 27, 2012, 22:00:51 »

"jesi li ti  hajvan? koji ti je vrag ba više? NIko ga nije vidio samo ti a skoro svi se razumijemo bolje od tebe"

Zahtjevam da bude gospodin sankcionisan zbog ovoga, to su uvrede upucene prema meni,,, a necu da mi iko to govori..... a vidjet cemo ko je u pravu ja ti kazem,,,,,

Ja se ne sjećam da sam ti bilo gdje rekao "ti si hajvan"...to bi bila naravno uvreda. Osim toga nemoj se petljati u posao moderatorima jer oni odlučuju ko će biti sankcioniran a ko ne. Svoje dječačko balavičarske komplekse liječi na drugi način a dok ih ne izliječiš uhvati se klikera, ćize blize, žmurke i sl igara a okani se autobusa jer je to previše ozbiljno.
 Lijep pozdrav i ne nerviraj se mlad si a živci će ti trebati za čitav život....
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
*

« Reply #96 on: January 28, 2012, 02:00:46 »

smiri ti, i ti se mozes kanit autobusa, oni su moja velika ljubav, i nema sanse da poslusam nekog slicnom tebi.

mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
*

« Reply #97 on: January 28, 2012, 10:11:07 »

Nisam moderator, ali kao VIP clan velim ovo - prestanite s nepotrebnom raspravom i gusenjem ove teme. Skylinera od Zenica Busa, nitko do sada nije slikao, pa ako dani ti velis da on postoji, onda znas sto ti je ciniti - slikaj ga sto prije i dokazi da on postoji i to je to, a ne ovdje prepucavati se s ostalim clanovima, sto se tice toga ja sam isto misljenja da je Skyliner od Zeni Toursa, ali na tebi je da nas razuvjeris s slikovnim dokazom, a do tada prekinite s nepotrebnom raspravom i prepucavanjem!!
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
*

« Reply #98 on: March 11, 2012, 22:29:23 »

koliko vidim oni više ne voze, šta je sa njima, jesu li otišli u stecaj? Ja sam cuo da jesu, sad neznam je li to istina

transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #99 on: March 12, 2012, 10:18:02 »

koliko vidim oni više ne voze, šta je sa njima, jesu li otišli u stecaj? Ja sam cuo da jesu, sad neznam je li to istina

nego uslika li ti nama skylinera? Smiley Smiley Smiley Smiley Prošle sedmice sam bio u Zenici i mahsuz pješke prošetao do garaže Zenicatransa odnosno Zenicabusa prugom prema kanalu pa preko mosta u Peharama i preko novog mosta prešao Bosnu i vidio ono što su svi (osim tebe) vidjeli a to je da Skylinera nema, nije ni bio. Ima Cityliner koji je oko 90og godišta u prilično zapuštenom stanju koji ne vozi već duži vremenski period, na njemu se vide ostaci natpisa Zenicabus. To je jedan od dva Citylinera koji su prvi došli u Zenicabus odmah nakon rata neposredno
mirza
Vodič puta

« Reply #100 on: March 12, 2012, 13:51:52 »

Bili bijele boje, a jedan je imao neku šemu crvene boje i taj  je po meni bio puno bolji od ovog drugog. Izgledao je očuvanije i ljepše. Drugi je imao neke šare zlatne boje - ima njegova slika na forumu.

TOVARNA  AVTOMOBILOV  IN MOTORJEV
marsovac
Putnik
*

« Reply #101 on: March 12, 2012, 15:38:40 »

Održano stečajno ročište za 'Zenica bus'
« Last Edit: March 12, 2012, 15:41:38 by The_Dubster » Logged
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #102 on: March 12, 2012, 15:42:51 »

Hmm, možda bi bilo najbezbolnije da ih opet vrate pod Zenicatrans- prevoz putnika i da se zadrže i busevi i ljudstvo, ali opet ne znam u kakvom je stanju Zenicatrans...

i slika od Tome je korištena Cheesy

mirza
Vodič puta

« Reply #103 on: March 12, 2012, 16:06:01 »

Članak iz Dnevnog avaza 12.03.2012.

Slikano mobitelom pa ne zamjerite Wink

TOVARNA  AVTOMOBILOV  IN MOTORJEV
transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #104 on: March 13, 2012, 20:25:54 »

Bili bijele boje, a jedan je imao neku šemu crvene boje i taj  je po meni bio puno bolji od ovog drugog. Izgledao je očuvanije i ljepše. Drugi je imao neke šare zlatne boje - ima njegova slika na forumu.

tačno tako taj sa "crvenom" šemom je imao i crvene karambolke koliko se sjecam. Ma oba su izgledala dobro kad su došli, jedina vozila bolja su bili CTSovi Citylineri i bilo je dobrih autobusa i kod Bosnaexpresa današnjeg BE Doboj Jug
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 17   Go Up
  Print  

Jump to: