flatić
Kondukter
flatić
|
|
« Reply #255 on: March 06, 2012, 22:40:43 » |
|
|
|
|
|
The Doctor
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #257 on: March 12, 2012, 20:25:56 » |
|
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #259 on: March 12, 2012, 21:28:42 » |
|
Ehh da mi je na ovom bilo polagati C1 kategoriju. Ja sam na ovome polagao: Mercedes 814!
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #261 on: March 12, 2012, 21:37:41 » |
|
Mahhh, sve je to sumnjivo, al hajd bolje je polagati na slabijim kamionima, pa onda u životu kasnije voziti makine...
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #264 on: March 12, 2012, 23:16:51 » |
|
Dobar Atego....a i ja sam mogao polagati na ovom starijem Mercedesu, no, zbog finansijskih razloga trenutno to ne mogu priuštiti a ruku na srce, i nije mi potrebna. Nek je meni mog auta a za ostalo ako bude..
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #265 on: March 12, 2012, 23:21:08 » |
|
Ovaj Atego je od jedne autoškole iz Bužima, a čini mi se da u Bužimu ima još jedan Atego, čak noviji od ovoga,i sa caradom na sebi, tako da to za kandidata možda bude realističnije, voziti kamion sa caradom. A tebi Mustafa želim, kao i svima nama koji imamo želju za tim, da dohvatimo sve kategorije koje želimo, a naravno i onu čarobnu D kategoriju...
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #266 on: March 13, 2012, 00:07:18 » |
|
Ma bilo bi lijepo imati sve kategorije no to sve puno košta, a pošto se ne planiram baviti tim poslom, treba racionalno razmišljati. Zato se školujem, da ne provedem cijeli život za volanom. Svaka čast vozačima ali to je jako jako težak posao.
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #268 on: March 18, 2012, 16:16:33 » |
|
Ooooooo ekkyyy popravio si mi dan sa ovom slikom... Slike kamiona i autobusa iz moga kraja uvijek mi poprave dan,... Jest da je ovaj stari Mercedes na njoj, nije ekstra kamion, ali slika moga zavičaja, neprocjenjivo sad kad sam u Sarajevu!!! Ekky samo nastavi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|