Prije jedno 15-ak dana na njihovoj fb grupi sam vidio sljedeću sliku:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154725473565177&set=gm.814112561981904&type=1Kontam super, idem se prijavit, i onako nikad nisam bio u Trstu a želja mi je da ga posjetim.
Dođem ja u agenciju (prije 15-ak dana), cijenjene dame me blijedo gledaju, kažem im vdiio sam plakat na fb. grupi, kažu ok, otvore svesku, stave moje ime i prezime, gledam ja samo moje ime stoji, rekoh jesam li ja to prvi na spisku?!
Kažu jeste prvi, ako skupimo 20-ak putnika, ići ćemo. Ok... Doviđenja, prijatno...
Danas odem da vidim ima li išta od toga, jesu li skupili putnike, rekoše otkazano!
- Prvo i prvo, letak nisu nigdje stavili osim na fb. grupu. Pa ni na agenciju nisu nalijepili!
- Drugo i drugo, kao što vidite, nisu ostavljene kontakt informacije, niti adresa agencije.
- Treće i treće, nije priložen plan puta.
I onda očekuju da će se neko prijaviti. Ma i ja sam budala što se upuštam u to; nisam se trebao ni prijavljivati... A da ne kažem da su mogli rodbine, prijatelja nahvatati, te na kraju krajeva poslati kombi. Ma, sigurno su oni to stavili iz zezanja, čim nisu bolje promovisali... Al neka, to mi je škola za ubuduće..