Ma dobro,građanski javašluk me iskreno ne čudi nego me je iznenadio onako baš bezobrazan prilog Dnavnog Avaza koji su od rampi napravili čobansku
zabavu i seljakluk,umjesto da su rastjerali prodavače gaća i čarapa koji su na terminalu napravili pijacu.Bezveze....al haj da sad ne dužim.
BTW,danas u vijestima u 17.30 čujem da su dva GRAS-ova vozila i dva CTS-ova ostala bez registarskih tablica i saobraćajnih dozvola.
Inspektori oduzeli...
čitao sam i smijao se... ima ondje ponešto i istine, mora se priznati... GRAS se stalno žali nema para a onda izvali 30 000 maraka za projekat koji će u septembru napravit ogromne gužve i od kojeg će slabo bit hajra. Često sam na terminalu dole i nije tačno da se ne plaća... Naplata je jedno 98% (ostalo 2% puste jer su poznanici i slično, što je opet do revizora). Mislim ovo je tolik oispalo ofirno da ne može bit ofirnije... da nisu izbori blizu i da se ne trebaju glasovi skupljat, rekao bi da je ovo još i dobro, al kad je GRAS u ovakvoj situaciji i ovo sve... ofirno...
a nisam ništa čuo za te dozvole... Ma ovo iz dana u dan sve veći cirkus... Ne zna se ni ko pije ni ko plaća...