Mile
|
|
« Reply #225 on: November 26, 2010, 17:40:14 » |
|
Ako uzmete HUA 360 vjerujte mi na riječ znam kakvi su to autobusi,nečete se pokajati,Volvo 360ks ali ako ih budete održavali kao MAN-ove UL 272 i njih će brzo dotući održavanje. Trajati će duže od MAN-ova ali... MAN-ovi na plin? iz LPP-a Meni prvi glas,tamo imaju SL 202 koji su nekada bili na plin ali su instalacije izvadili van,imaju NL 202,232 i NG 312 od niskopodnih ali koliko ja znam nema ni jedan na plin
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #226 on: November 26, 2010, 21:44:22 » |
|
Ima kod sejarija se prodaje VOLVO STEYR SN 12 HUA 245 iz 95-e godine, solidan bus, mogli su vala i to uzeti...
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #227 on: November 26, 2010, 23:02:41 » |
|
Ima kod sejarija se prodaje VOLVO STEYR SN 12 HUA 245 iz 95-e godine, solidan bus, mogli su vala i to uzeti...
buraz staro je to Boga mi ...kako god da je cuvano i koliko god bilo dobro ocuvano ipak 15 godina je u pitanju. Ne znam koliko su kostali "plinci" ali moje misljenje je da su trebali kupiti nove autobuse za toliko para koliko su dali za plince pa bilo da se radi o jednom ili dva autobusa novo je novo.
|
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #229 on: November 27, 2010, 00:04:25 » |
|
buraz staro je to Boga mi ...kako god da je cuvano i koliko god bilo dobro ocuvano ipak 15 godina je u pitanju. Ne znam koliko su kostali "plinci" ali moje misljenje je da su trebali kupiti nove autobuse za toliko para koliko su dali za plince pa bilo da se radi o jednom ili dva autobusa novo je novo. novo je novo, pa dobiješ ikarbus... tako da i ova poslovica nije baš adekvatna... a baš me zanima kakve će to informacije moći da se dobiju, kad im na zvaničnu web adresu ne možeš poslat mail :S
|
|
|
|
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #230 on: November 27, 2010, 11:31:19 » |
|
Nije to loš autobus vozio sam se u njemu par puta dosta je izdržljiv samo opet 15 godina Bolje da su par takvih uzeli nego N 4021NF
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #231 on: November 27, 2010, 17:10:36 » |
|
buraz staro je to Boga mi ...kako god da je cuvano i koliko god bilo dobro ocuvano ipak 15 godina je u pitanju. Ne znam koliko su kostali "plinci" ali moje misljenje je da su trebali kupiti nove autobuse za toliko para koliko su dali za plince pa bilo da se radi o jednom ili dva autobusa novo je novo. novo je novo, pa dobiješ ikarbus... tako da i ova poslovica nije baš adekvatna... a baš me zanima kakve će to informacije moći da se dobiju, kad im na zvaničnu web adresu ne možeš poslat mail :S dobiješ Ikarbus ali nov ikarbus sa novim motorom, novim mjenjačem novim kocnicama sa kojim si miran najmanje 5 godina. Da se razumijemo. Ikarbus nije dobro rjesenje. Da ih Bog do nikad ni vidjeli nismo ali šta da se radi....Ma ovo je samo kupovanjem vremena i javnosti od strane Hasana Basica
|
|
|
|
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #232 on: November 27, 2010, 21:47:54 » |
|
Malo je Hasan priglup.Štaće mu plinci ionako ima "moćan kadar" za održavanje vozila .To je samo bacanje para. Stvarno ko da nisu nekog stručnijeg uzeli da radi tamo...pa nek je i lopov al da se malko razumije u vozila. Nisu oni ni ove MAN-ove savladali sad im daj teferič sa novom tehnologijom...cccc
|
|
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #233 on: November 27, 2010, 22:35:58 » |
|
jel sutra sigurno u 10 ta parada da ne dolazim u Sarajevo džaba?
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #234 on: November 28, 2010, 01:07:41 » |
|
Malo je Hasan priglup.Štaće mu plinci ionako ima "moćan kadar" za održavanje vozila .To je samo bacanje para. Stvarno ko da nisu nekog stručnijeg uzeli da radi tamo...pa nek je i lopov al da se malko razumije u vozila. Nisu oni ni ove MAN-ove savladali sad im daj teferič sa novom tehnologijom...cccc Hasan je jedan obicni kreten. žali Bože njegove diplome saobraćajnog inženjera. Ti si to dobro rekla kupovina plinaca je bacanje para a ja bih jos dodao i "pranje" para. Bog sami zna kolika je zaista cijena tih plinaca i nemojte se zacuditi ako i pokoji plinac dobijemo "mufte" kao i svicarske trole
|
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #236 on: November 28, 2010, 15:42:30 » |
|
Bravo Azra!
Drago mi je da je Vaingtonac oš tu i da može voziti. A nije se moglo ući u njih, jel?
Ja ustao jutros al vidim kiša pa nisam nio došao, nije se isplatilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|