Kassbohrer
|
|
« on: August 26, 2010, 15:32:40 » |
|
Zovem se Adis, iz Velike Kladuše sam, uskoro ću napuniti 18 godina, učenik sam 4. razreda Medrese u Cazinu. Volim nogomet, druženja, putovanja... Autobusima sam se počeo zanimati prije par godina, jer sam često putovao, išao na ekskurzije, pa možda otud ljubav prema autobusima, a i moj otac je prof. vozač, pa mi je to možda i u genima. Najviše volim Neoplane, Mercedese i Setre. Neoplan zbog izrazito lijepog dizajna, Mercedes zbog dizajna i kvalitete, a Setru zbog dizajna, kvalitete i udobnosti, dakle, Setra mi je najdraža. Nadam se lijepom druženju sa vama na ovom forumu, i drago mi je što smo i mi ljubitelji autobusa u Bosni, napokon dobili ovakvu stranicu. POZDRAV SVIMA!!!!
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #1 on: August 26, 2010, 16:16:00 » |
|
dobro dosao druze i drago mi je sto smo i tebe dobili, nadam se da ce i od tebe biti dobrih slika, jer iz tih krajeva nemamo nesto slika buseva ....
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #2 on: August 26, 2010, 20:26:00 » |
|
Dobrodošao i nadam se da će ti vrijeme provedeno na našem sajtu biti ugodno i Jedva čekamo slike od tebe, jer kao što reče amar, nemamo baš puno slika iz tvog kraja
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #3 on: August 27, 2010, 11:25:02 » |
|
Pa potrudiću se da vam dostavim slike iz Velike Kladuše, Bužima i Cazina, ima ovdje jako ozbiljnih prevoznika i lijepih buseva. Ali, oprostite mi ako radnim danima ne budem aktivan na sajtu, jer ću u školi imati puno obaveza.
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #4 on: August 27, 2010, 11:55:32 » |
|
Pa potrudiću se da vam dostavim slike iz Velike Kladuše, Bužima i Cazina, ima ovdje jako ozbiljnih prevoznika i lijepih buseva. Ali, oprostite mi ako radnim danima ne budem aktivan na sajtu, jer ću u školi imati puno obaveza.
naleti kad god možeš, nije sad pod moranje, forum je uvijek tu
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #5 on: September 12, 2010, 11:50:39 » |
|
Sljedećih dana neću biti aktivan, jer, počinje mi škola, paaa, znate kako je to... Ali čujemo se uskoro, ako Bog da... Nadam se da ću uspjet malo slikat buseve, HEhe. Pozdrav svima!!
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #6 on: September 12, 2010, 21:00:11 » |
|
... od kuće do škole, od škole do kuće... ma samo ti, ipak je ovo hobi a možeš sedmično uletit koji sat da postaviš slike koje si napravio i to je to sretno u ovoj školskoj godini
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #7 on: November 15, 2010, 20:18:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #8 on: November 15, 2010, 20:28:00 » |
|
Ewo me kraj Prošićevog Volva i unutra, ove godine
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #9 on: November 15, 2010, 20:33:41 » |
|
Kraj Veladžićevog Sprintera
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #10 on: November 15, 2010, 21:36:50 » |
|
čestitam ti rođendan sa zakašnjenjem i sve najbolje
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #11 on: November 15, 2010, 23:06:31 » |
|
Izvrsno predstavljanje! Svaka ti čast!
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #12 on: November 16, 2010, 10:34:14 » |
|
Hwala, hwala! Samo iz ovih slika, vidi se koliko mi autobusi znače... Iako je to nekima čudno, ili smiješno, često zamišljam sebe kao vozača autobusa, pedantnog, elegantnog i uvjek urednog, putovanja, iskustva, upoznavanja, razgovor sa putnicima... I uz sve to moja draga sevdalinka, i super autobus....
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #13 on: November 16, 2010, 11:07:44 » |
|
... što da ne, pa da aBd i tebe jednog dana slikamo i tvoj bus
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #14 on: November 16, 2010, 12:44:56 » |
|
Ako Bog daaaaaaa
|
|
|
|
|
|
|
|