Dana 20.04.2012. godine zaprimio sam taj dugoočekivani poziv koji se dogodio u 22:57h, doslovno između sarme i pečenke/janjetine, s obzirom sam bio u svatovima
. Konačno su stigle dvije "zvjerke" u vozni park Čazmatrans Vukovar d.o.o.
S obzirom je meni osobno već ranije rečeno - kad budu stigle prinove, zvat ćemo te odmah. Zato se ovim putem najviše zahvaljujem rukovoditelju putničke službe gospodinu M.Horak i dragom prijatelju gospodinu M. Vejnoviću koji su omogućili da Vam slobodno prezentiram kroz slike i riječi Neoplan Skylinera N 1122/3L i Mercedes Benz Travego O580-17 RHD kao prinove i ponos flote Čazmatransa Vukovar d.o.o.
Da ne duljim, slike govore više od tisuću riječi, pa krenimo sa Neoplan Skylinerom N 1122/3L ex Thies Bustouristik Hamburg (HH; BT 543), 2008. godište, prešao do sada cca 612.000km). Ovaj
"avion" koji mene ostavlja bez teksta, zahtjeva još samo čišćenje i još sređivanje nekih sitnica jer je isporučen dosta neuredan , ali gospodin vozač koji ga duži, naredne slobodne dane, posvetio je njemu i svakodnevno od 07:00h je u garaži i sprema svog novog limenog ljubimca za nove avanture po hrvatskim i inozemnim cestama. Pa krenimo.....