Prijatelju nisi crackirao i još nešto uradio.. Javi se u inbox na FB pa da ti objasnim
Ma i pored pomoći sa strane to kolega može i sam rješiti, bitno je samo da pročita read me .txt fajl ili je možda snimljen kao install.txt fajl u kojem stoji upustvo za instalaciju igrice i rješavanje pitanja cracka, nego je fazon što većina nas ne pročita taj read me fajl, preskoči to jer misli da su tu ne potrebne stvari obuhvaćene
Napisao sam ja njemu kako da krekuje i sada dobijem odgovor da nije uspjelo.. Al eto, rekao je da će deinstalirat igricu pa neka proba..
Ma dobro, često mi se dešavalood igrica da i nakon cracka isto neće da pokrene, to jeste često mi se dešavalo da mi dođe uz igricu ne ispavan crack, ne upotrebljiv, pa onda tražim samo ispravan crack da još skinem i tak to, to su te kombinacije što se tiče games on pc
Dugo dugo ja to nisam "konzumirao", zasigurno 3 godine, ali prije sam bio potpuno u tim fazonima, ali tada se i moglo, u srednjoj i osnovnoj školi, kod kuće svoje u svom rodnom kraju, mama pravil jelo itd... Sad u tuđini, obaveze oko škole (fakulteta), obaveze oko pravljenja klope, obaveze oko vođenja brige o prostorijama u kojim boravim, čistoća, kućne potrebštine itd... BHBus.net portal obaveza itd... tako da se pokraj svega toga trenutno ne može nikako uklopiti neka PC igra, jedino što stignem je na FB malo Monster World pratiti, strateške online igre poput Ogame i Skyrama i to je to, ali i njih ne pratim redovno svakodnevno, kad se sjetim propratim, zadam obaveze i opet nekad kad se logujem...
Čisto malo zafrkancije za vrijeme pauzi koje pravim od crtanja programa, projekata za fax itd... Hajd možda kad završim aBd fax bude vremena poslije posla kući da se opet kakva dobra "gejmača podere"