bhbus.ba
November 23, 2024, 06:24:34 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 78   Go Down
  Print  
Author Topic: Chat tema  (Read 254863 times)
MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #210 on: August 02, 2011, 21:20:47 »

VIDEO/SNIMKE SA NADZORNIH KAMERA:Pogledajte kako Poljaci prelaze pružne prelaze
...dobrodošli u EU.... Grin
http://depo.ba/zabava/pogledajte-kako-poljaci-prelaze-pruzne-prelaze

Kako su im lohotne ove rampe.Bolje da su stavili metalne ovako ih samo možeš išupati bez pola muke.

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #211 on: August 02, 2011, 21:23:30 »

još jedna u nizu profesionalnih deformacija - samo za Almira Wink
A malo pravih Manijaka zna za ovaj podatak - da je BiH, Sarajevo i Koševo imalo čast da ugoste tada najboljeg fudbalera na svijetu... Godina 1969.

Bravo Adnane za ovaj clanak, znao sam ja za ovo gostovanje Santosa i Pele-a jos odavno, eto Zeljeznicar se makar moze pohvalit da je ugostio najboljeg igraca na svijetu a i uz malo vise srece moglo se i do pobijede na ovoj utakmici.

MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #212 on: August 02, 2011, 21:58:09 »

Vrabac ne pušta brisač

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VT9j7JHXFj8&feature=player_embedded[/youtube]

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
damir fido
VIP Član
Vodič puta
*

« Reply #213 on: August 05, 2011, 21:44:18 »

Danas u Tuzli

ovo je zadnja slika za sada od mene,posto mi je mob "kaput" pa dok se ne snadjem tako je.Ustvari bilo je problema zadnjih 10-tak dana ali sam uz puno puno truda i nervoze uspio da postavim neke stvari.Jednostavno dotrajao.Rijec je o K800 i sve moje na forumu je od njega.Al bicu ja vas gost do daljneg i da malo i pregledam forum.I nemojte da psujete i vrijedjate haha, tuzicu vas moderatorima.Poz.
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #214 on: August 05, 2011, 21:50:06 »

hahaha reci im Damire Tongue

A ja sam rekao i ranije i stojim pri tome - nadam se da ćeš riješiti problem sa mobitelom što prije. Smiley

Mihael_2646
Vodič puta

« Reply #215 on: August 05, 2011, 22:41:28 »

Damire ako ćeš novi kupovati kupi si neku Nokiu. One imaju fine fotke. Mene moja X2 odlično služi. Moj savjet a sad kako ti odlučiš Smiley

The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #216 on: August 05, 2011, 22:44:49 »

Ma za mene je SE k800 neprevaziđen telefon, baš kao i Nokia 331(3)0 Cheesy

Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #217 on: August 11, 2011, 20:59:23 »

Malo kasnim ali nema veze.

Gracanica; 10. august; 2011.g.

Princeza Diana u Gracanici
Na danasnji dan prije 14 godina u nasem gradu je boravila sada vec pokojna princeza Diana, popularna Lady Di.
Tom prilikom "kraljica srca" posjetila je dvije porodice, zrtve mina u BiH, porodicu smrtno stradalog od mine pripadnika ARBiH Nedima Brkica, te sestre Dulic koje su obradujuci zemlju stradale u spreckom polju. Pored rijeci ohrabrenja, ljubavi i zaljenja princeza Diana urucila im je skromne poklone.
Vjerovatno prije ove posjete a i poslije, nije bilo poznatije osobe koja je posjetila nas grad. Poznatije ali i bolje, ljepse, draze, ljudskije ...
Mnogi se ne sjecaju ovog dogadaja, veoma bitnog za nas grad. Ovo je cinjenica, dogadaj na koji moramo i trebamo biti ponosni, pa cesto i naglasavati. Mnogi u svijetu se sa pijetetom u sjecaju govore o pokojnoj Princezi, dok su kod nas mnogi i zaboravili na Nju. Ova posjeta i ovaj dogadaj trebao bi da bude i jedan od svijetlih dogadaja koji bi se trebali pominjati u biografiji naseg grada.
Samo 20 dana poslije 30.augusta 1997.godine, Lady Di stradala je u saobracajnoj nesreci u pariskom tunelu bjezeci i skrivajuci svoj privatni zivot od paparaza.
 Ledi Diana Spencer (Dajana Spenser; 1. juli 1961 - 31. august 1997) bila je prva supruga britanskog prijestolonasljednika, Charlesa, princa od Velsa. Sinovi koje mu je rodila, William i Henry, su drugi i treci u nasljednom nizu za britansku krunu. Rodena je u malo poznatoj, staroj grofovskoj porodici, kcerka Johna Spencera i njegove prve zene, Frances Burke Roche. Bila je potomak englesko-skotskih kraljeva ciji potomci nisu nikada sjeli na britanski tron, brace Karla II (kroz dva vanbracna sina) i Jakova II (kroz vanbracnu kcerku), te je u britansku kraljevsku porodicu po prvi put unijela njihovu krv.
Dvanaest godina stariji princ od Walesa i Lady Spencer, potomak kraljevske porodice i potpuno prikladna i po porijeklu i po fizickom stanju vjencali su se 29. jula 1981. Vjencanje iz bajke prenosile su 74 TV stanice sirom svijeta, a u mladu je gledalo preko 750 miliona ljudi. Ceremoniji u katedrali svetog Pavla u Londonu prisustvovalo je 2.650 zvanica. Engleska je dobila buducu kraljicu.
U zeni koja je imala karizmu, svijet je vidio lik iz bajke: nesretnu djevu koja trazi svog junaka. Kada ga je, kazu, nasla, sve nakon razvoda i gubitka titule, zauvijek je otisla sa ovog svijeta.
Engleska ruza cini se, nikada nece uvenuti.

The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #218 on: August 11, 2011, 21:08:18 »

ja se iskreno i ne sjećam kad je dolazila u BiH, ali se sjećam vijesti i slika kad je poginula i onog tunela i smrskanog auta i onda se dosta brujilo oko toga. I danas se priča...

Al svakako da je bila u pravom smislu princeza i veliki humanitarac, al... Sad

NIsam znao da je bila i kod vas Cheesy

Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #219 on: August 11, 2011, 21:22:13 »

ja se iskreno i ne sjećam kad je dolazila u BiH, ali se sjećam vijesti i slika kad je poginula i onog tunela i smrskanog auta i onda se dosta brujilo oko toga. I danas se priča...

Al svakako da je bila u pravom smislu princeza i veliki humanitarac, al... Sad

NIsam znao da je bila i kod vas Cheesy
Eto jedna mala Gracanica se moze pohvalit da je ugostila jednu veliku osobu kao sto je to bila princeza Diana, ja se ne sjecam tog dana i njene posjete jer sam bio dosta mali a nisam ni zivio u mjestu gdje sam sad jer je to bilo odmah nekako poslije rata.
A njene smrti se sjecam, bio je prenos na TV-u...Prerano je napustila svijet ali eto Sad .

ecehajic
Mehaničar

« Reply #220 on: August 12, 2011, 00:44:02 »

ja sam bas o ovome slusao na tv.malo cu biti odsutan sa fotografijama.uzeo sam sebi  godisnji odmor do septembra,jer necu da nosim aparat sad sa sobom,a i ramazan je.pa ako gdje krenem sa autom onda ide i aparat inace je zakljucan malo da se ohladi...Smiley

Mihael_2646
Vodič puta

« Reply #221 on: August 12, 2011, 23:51:22 »

Da vas obavjestim, da sam ja, blesan ( Roll Eyes ) sa foruma došao kući u Slavonski Brod.
Naslikao sam oko 200 slika...Pa kad obradim i budu spremne objavim ih Smiley

zeyd_96
Kondukter
**

« Reply #222 on: August 13, 2011, 12:09:53 »

Voditelj vremenske prognoze progutao moljca - Sad su moljci stvarno u klopci Grin
aka
Pješak
*

« Reply #223 on: August 13, 2011, 17:32:34 »

Parkiranje.....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xGVPdrbIeG8&feature=player_embedded[/youtube]
kilometar
VIP Član
Kondukter
*

« Reply #224 on: August 14, 2011, 11:12:49 »

Krivo izračunali skok i skoro poginuli

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AvnM4cUmCEc[/youtube]
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 78   Go Up
  Print  

Jump to: