|
The_Dubster
|
|
« Reply #46 on: December 22, 2010, 21:35:47 » |
|
svaka čast
|
|
|
|
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #47 on: December 23, 2010, 11:27:02 » |
|
Snašo se čovjek
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #48 on: January 12, 2011, 23:13:57 » |
|
ej ljudi, hitno mi treba preporuka za neki antivirus. Treba mi neki koji je dobar a da je full version i da se može skinuti free, pa prijedlozi?
NOD mi jučer istekao pa sam bez zatite xD
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #49 on: January 12, 2011, 23:20:29 » |
|
Pa skini opet NOD...
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #50 on: January 12, 2011, 23:23:04 » |
|
Pa skini opet NOD...
ma treba mi nešto trajno, da se ne za*ebajem svakih 30 dana
|
|
|
|
|
|
|
Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
|
|
« Reply #51 on: January 13, 2011, 00:02:48 » |
|
skini sebi avast..instaliras onda se registrujes dobijes kod i imas licencu godinu dana
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #52 on: January 13, 2011, 00:17:37 » |
|
Ma najbolje ti je ovako, uzmes USB stick i odes do nekoga i prebacis anti-virus, ja sam tako iz skole klepio kaspersky i Nod 32 business edition..
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #53 on: March 08, 2011, 21:05:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #54 on: March 08, 2011, 21:14:24 » |
|
kontaktirat cu ih
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #55 on: March 08, 2011, 21:14:57 » |
|
obavezno....
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #56 on: March 10, 2011, 00:49:16 » |
|
evo odgovora od Ekipe sa turizambalkana.com
Poštovani, Žao nam je što smo koristili slike vaših autobusa ali smo mislili da podpomognemo javnosti koje sve prevoze ili agencije mogu pozvati i sve u cilju bolje prezentacije turizma na Balkanu, što je u cilju i vašeg poslovanja. Nismo našli odgovarajuće mesto gde bi smo naveli Izvor, osim možda na kraju tekstualnog dela, ali je to mesto neupadljivo pa ne znamo da li je to adekvatno mesto za navođenje izvora. Ukoliko niste zadovoljni kako vas predstavljamo mi će mo vas skinuti sa sajta a ukoliko vi budete imali želju da ponovo budete na našem sajtu mi ćemo vam ustupiti mesto. Još jednom se izvinjavamo zbog nesporazuma. Ako ste raspoloženi možemo i da ostvarimo neki vid saradnje pošto su nam potrebni saradnici u svim državama balkana. Pozdrav od turizmabalkana.com
|
|
|
|
|
|
|
anel-hr
Pješak
|
|
« Reply #57 on: March 10, 2011, 00:57:18 » |
|
I jel budete počeli surađivati?
|
|
|
|
Setra u srcu!
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #58 on: March 10, 2011, 09:21:41 » |
|
evo odgovora od Ekipe sa turizambalkana.com
Poštovani, Žao nam je što smo koristili slike vaših autobusa ali smo mislili da podpomognemo javnosti koje sve prevoze ili agencije mogu pozvati i sve u cilju bolje prezentacije turizma na Balkanu, što je u cilju i vašeg poslovanja. Nismo našli odgovarajuće mesto gde bi smo naveli Izvor, osim možda na kraju tekstualnog dela, ali je to mesto neupadljivo pa ne znamo da li je to adekvatno mesto za navođenje izvora. Ukoliko niste zadovoljni kako vas predstavljamo mi će mo vas skinuti sa sajta a ukoliko vi budete imali želju da ponovo budete na našem sajtu mi ćemo vam ustupiti mesto. Još jednom se izvinjavamo zbog nesporazuma. Ako ste raspoloženi možemo i da ostvarimo neki vid saradnje pošto su nam potrebni saradnici u svim državama balkana. Pozdrav od turizmabalkana.com
eto moguće još jedne suradnje, ako znaš na šta mislim
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #59 on: March 10, 2011, 11:33:16 » |
|
Ne znam, nista jos o tome. Sve zavisi o njihovom povratnom odgovoru na kakav vid suradnje su oni mislili... Ali to pustite da bude moja stvar ...
|
|
|
|
|
|
|
|