bhbus.ba
November 23, 2024, 13:04:44 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 78   Go Down
  Print  
Author Topic: Chat tema  (Read 255651 times)
MarkoFromKiseljak
Putnik
*

« Reply #675 on: July 28, 2013, 10:45:54 »

Mozda ne postam toliko ali teme pratim svida mi se nacin rada Wink Pracenje svakog autobusa (tabilca i sl.) u detalj Wink  Almire samo malo manje drzkosti (znam zapali te ) i sve OK..
Slim polako prati teme naviknut ces se Wink

SlimShady
Vodič puta

I pjan i trijezan za volan sam vezan :)

« Reply #676 on: July 28, 2013, 13:54:06 »

Marko ti vidi kad se slim registrovao i od kada je na forumu i koliko tema prati...sve najbolje svakome

Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #677 on: July 28, 2013, 20:44:54 »

@Marko , vjerovatno ne gledamo sa iste tačke na ovo sve, vidi se da on ima drugačije mišljenje dok piše da mu je monotono, meni lično ovo nikad neće dosadit, uvijek ce bit novih buseva i uvijek ce se slikat.

ecehajic
Mehaničar

« Reply #678 on: July 28, 2013, 20:52:03 »

Po ovom pitanju bih najradije ostao neutralan,ali opet šta da kažem, monotno je kako slim kaže da je slikanje tih autobusa iz dana u dan na istoj lokaciji,znam da je Almir ovdje bio gost i slikao pa haj to meni može i da prođe,ista situacija je i sa mnom normalno je da ako naiđe neki autobus da neko ko bude kod mene da ga slika jer njemu to zznači,a ja  ću da tražim drugu lokaciju. Bilo je priče da se na kampusu više ne slika i to baš kad je dani vraćen sa hlađenja ali šta češ nije se rodio ko je narodu ugodio Wink

SlimShady
Vodič puta

« Reply #679 on: July 28, 2013, 21:30:55 »

Jaro pogledaj npr slike cts,na svakoj stranici ima barem 5 slika minimalno ako ne i više oko stanice,biss tours slicna situacija samo sto ima i na kampusu,ostalih jacih prevozinika isto tako...nije frka ako sam ja koga uvrijedio ja se izvinjavam samo po meni ovo nije uredu...kazem opet sve najbolje svakome uzivajte

Setra 417 HDH
Vodič puta

« Reply #680 on: July 28, 2013, 21:50:42 »

Da se mene pita, ja bih pustio ljude da slikaju koliko god zele, i bez obzira na lokaciju. Naravno da slika posjeduje neki lokalitet, i da ne bude npr, 1/4 autobusa sa boka se vidi i te stvari .. Nek svakp slika u okviru svojih mogucnosti, mislim da je svaka slika i svaka informacija korisna i dobrodosla. Trebao bi sad udaljiti 500-1000 metara i cekati da se poslika autobus. Opet kazem da ne treba pretjerivati sa fotografijama ..

Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
man 464
Mehaničar

« Reply #681 on: July 28, 2013, 23:15:56 »

Kod mene danas u 14:30 na balkonu
Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #682 on: July 29, 2013, 03:05:28 »

@slimshady
Bio sam ja u Sarajevu i bio sam na kampusu, nisam napravio više od 6-7 slika na tom mjestu,a vjeruj mi da je bilo preko 20 autobsa, gold ,kantic, bosna turist, bregava i da ne nabrajam dalje, ali baš iz tog razloga da ne bude monoto ja sam napravio sam par slika, izabrao ono što slabo slikam i da imam te slike za sebe, cak i gras , znaci gradski prevoz nema ni tu oko 5-6 slika, 3 dana koliko sam bio u sarajevu ja sam napravio 30 slika autobusa, a vjeruj mi da sam mogao napravit 333 da sam htio.

MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #683 on: July 30, 2013, 13:46:08 »

Ja ne znam šta je toliko zanimljivo ići slikati autobus na stanici sa koje dnevno barem 50 slika nastane što cts,biss toursa,globtoura,transturist...nije mi jasno nikako...
ljudi moji prodjite se,postaje mnogo glupo i monotono...jel neko bio u sarajevu daj slikaj okolo stanice ili udje u onaj parking i udri po aparatu daj 100 slika :S:S krajnje vrijeme da prestanete -.-'

Mislim da je neko od moderatora to već pominjao,ali se ne sjećam...

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
VDL
Putnik
*

« Reply #684 on: July 30, 2013, 21:17:36 »

http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/u-mostaru-u-hladu-40-stepeni-na-suncu-preko-50

Cheesy
Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #685 on: July 30, 2013, 21:22:15 »

Jedna jako jako znimljiva fotogalerija

Sarajevo nekad i sad Cheesy

http://www.radiosarajevo.ba/photo/galerija/6263/73890

MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #686 on: July 30, 2013, 22:01:44 »

Mislim da je ovo blijeda kopija ideje sa skyscrapercity foruma gdje je par slika puno bolje odrađeno.

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
*

« Reply #687 on: July 31, 2013, 11:52:38 »

Posto vidim u nekim ranijim postovima da se govori o slikanju, monotonija i to, upravo iz tog razloga sam smanjio slikanje po stanici u Sarajevu, i kampus maksimalno, neki dan sam slikao na stanici u Sarajevu i pitanje je ocul do septembra itd itd, ali isto tako se slazem da ce uvjek biti nesto novo tu, javljalo mi se par clanova koi kazu da je to monotono, ali isto tako mi se javilo troduplo vise clanova koji podrzavaju slikanjue i to, i ja sam slikao i slikam i slikat cu i nece mi dosaditi, samo sam svoje slikanje na nekim mjestima smanjio iz vlastite sigurnosti.....

BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
SlimShady
Vodič puta

« Reply #688 on: July 31, 2013, 12:45:32 »

Ma slikajte ja sam obićni član ko i vi i ne mogu nikome zabraniti.
Moje je mišljenje takvo da to nije uredu,udješ na forum novi postovi "nove stare slike"
Lijep pozdrav ne obazirite se više na ovo slikajte.

Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #689 on: July 31, 2013, 21:31:11 »

Ako je neko u Zenici sutra, neka malo oko stadiona proba poslikat italijane, naime oko 200-300 navijača Udinezea dolazi sutra na utakmicu, isto toliko dolazi i navijača Širokog, pa ako neko može neka isprati.

Pages: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 78   Go Up
  Print  

Jump to: