Palalija Kiseljak
Putnik
|
|
« Reply #765 on: January 03, 2015, 15:04:16 » |
|
Eh ovako da se i ja nadovezem na ovu pricu kako vozaci idu prebrzo , kad sam tek krenuo u skolu na liniji Kiseljak - Kresevo , ako iko zna kakav je put , mislio sam da cemo izginuti , ali evo sad nakon 3 godine i ja znam gdje se smije brzo voziti na toj relaciji , a da ne govorimo o vozacu koji svakodnevno prodje 5-6 puta , i na toj liniji radi 5 - 6 godina ..
|
|
|
|
|
|
|
archy
Putnik
|
|
« Reply #766 on: January 03, 2015, 21:39:57 » |
|
Pohvala za Rozajca,ako se ne varam. Ne znam kako se kolega drugi preziva...al mislim da duzi MAN-a EEV standardni. Veoma su ljubazni,u godinama su obojica,ali itekako ljubazni i dobrih zivaca za putnike. Moje postovanje, juce je posada bila na Bihac-Sarajevo( 14.30) po meni primjer vozaca,i maniri i tehnika voznje
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #767 on: January 03, 2015, 23:41:35 » |
|
Ja bih pohvalio posadu koja je u četvrtak vozila liniju Sarajevo - Bihać u pola dva, stvarno su profesionalni, čestitali su nam svima novu godinu, poželjeli nam sve najbolje, i to je meni lično mnogo lijep gest... mislim da se jedan preziva Rizvić.
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
Edin MAN
Kondukter
|
|
« Reply #768 on: January 04, 2015, 13:14:57 » |
|
Zna li neko gdje bus za Bjelašnicu stoji na Dobrinji ? Hvala na odgovoru unaprijed
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #769 on: January 04, 2015, 14:08:13 » |
|
Trebalo bi da stoji stanicu prije okretnice gdje stoji i Trnovski.
|
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #771 on: January 06, 2015, 23:57:32 » |
|
to je samo do Plitvičkih jezera Inače na gradskim MANovima namjestili displeje i sad izgleda baš super
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #772 on: January 07, 2015, 21:27:38 » |
|
a sto nebi mogao i do Amsterdama , kad znamo da je mali Isuzu isao i do Belgije ,barem je ovaj Visigo za 3 klase bolji i udobniji od Isuzu-a
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #773 on: January 07, 2015, 21:37:44 » |
|
Al potez na Brčkom sa Slovencem je bukvalno YOLO hahahahahahahha
|
|
|
|
|
|
|
Manas
|
|
« Reply #774 on: January 10, 2015, 19:33:58 » |
|
Centrotrans od sutra uvodi liniju prema JahoriniKompanija Centrotrans Eurolines, u saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina, organizira od sutra prijevoz putnika na relaciji Sarajevo - Jahorina.
Autobus će saobraćati svakim danom od 10. januara do 28. februara 2015. godine i vikendom tokom mjeseca marta, kazala je Agenciji Fena glasnogovornica Centrotrans Eurolinesa Aida Smajić.
Polazak je u 08.30 sati sa Ilidže (ispred Doma zdravlja) sa usputnim stajalištima: Stup, Nedžarići, Alipašino Polje, Otoka, Socijalno, Pofalići, Zemaljski Muzej, Skenderija, Drvenija, Vijećnica, Pale, Jahorina. Povratak sa Jahorine je u 16.00 sati.
Cijena kupona kojim, osim prijevoza, građani ostvaruju i dodatne usluge za odrasle iznosi 5 KM za prijevoz u jednom smjeru dok je kupon za prijevoz u oba smjera 7 KM. Djeca do 7 godina plaćaju 3 KM, a kupon za prijevoz u oba smjera iznosi 5 KM, istakla je Smajić.
Dodala je kako "kupljeni kupon, osim prijevoza podrazumijeva pogodnosti u svim objektima hotela Bistrica: popust 50 posto na cijenu kafe ili čaja, popust 50 posto na korištenje bazena i sarajevski roštilj za 6 KM".
Polasci će biti organizirani i sa autobuske stanice Istočno Sarajevo sa istim terminom na relaciji Istočno Sarajevo - Pale - Jahorina. http://www.klix.ba/vijesti/bih/centrotrans-od-sutra-uvodi-liniju-prema-jahorini/150109101Iskreno ne znam zasto se ova linija nije prije uvela znajuci da je Jahorina najrazvijenija planina u BiH, i samim tim je puna turista
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #775 on: January 11, 2015, 01:04:19 » |
|
Zato sto prije imali dovoljan broj voznih jedinica , sada je taj problem rijesen tako da mogu i to obavljat sada
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #776 on: January 11, 2015, 01:21:01 » |
|
jel se meni cini il Isuzu VIP na prednjoj sofersajbi ima Zelenu naljepnicu sto ce reci da i u Njemacku smije da ide
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #777 on: January 11, 2015, 20:22:22 » |
|
to je samo do Plitvičkih jezera Inače na gradskim MANovima namjestili displeje i sad izgleda baš super jedna mala ispravka- Motel na Plitvicama (na kojem se vrši presjedanje i i gdje spavaju vozači) nema apsolutno nikakve veze s Plitvičkim jezerima.....
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #778 on: January 11, 2015, 20:31:14 » |
|
Iskren da budem, prvi put cuo sam za to prije 6-7 godina, od vozaca kaze presjedamo na Plitvicama, prva asocijacja koju sam imao bila je Plitvicka jezera, kasnije sam shvatio da je rijec o presjedanju u ZG..
Cuo sam u vezi ovih tahografa, da je CTS tu najuredniji, otprilike do Dortmunda stizu za 19 sati, u koliko probiju to odnosno zakonski oni moraju izaci iz autobusa nakon 20 sati voznje tj. posada ne moze nastaviti dalje voziti, tad voznju preuzima kooperantski vozac Touringov..
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #779 on: January 11, 2015, 20:46:47 » |
|
to je samo do Plitvičkih jezera Inače na gradskim MANovima namjestili displeje i sad izgleda baš super jedna mala ispravka- Motel na Plitvicama (na kojem se vrši presjedanje i i gdje spavaju vozači) nema apsolutno nikakve veze s Plitvičkim jezerima..... u pravu si, ne znam šta mi bi pa dodah jezera hahahahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
|