bhbus.ba
November 25, 2024, 21:28:59 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 77   Go Down
  Print  
Author Topic: Centrotrans - Razno/Diskusije (3)  (Read 241387 times)
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #615 on: September 08, 2014, 22:49:03 »

Kako im radi linija za Rennes?

poprilično dobro. Tokom juna i jula dešavalo se da par polazaka uzastopno ide troosovinski MAN ili Ayats, jer je bilo puno ljudi

Manas
Vodič puta

MAN Diesel & Turbo

« Reply #616 on: September 13, 2014, 21:52:47 »

SDP Promo bus Smiley

i DF ima svoj bus Cheesy samo ne znam dali je i ovaj od CTSa ili od nekog drugog jer mi lici na Temsu Diamond

facebook.com/Demokratska.fronta.BiH

Manas
Vodič puta

MAN Diesel & Turbo

« Reply #617 on: September 13, 2014, 21:54:08 »

Danas u Banjaluci

jel ovaj bus vec bio u VP pa samo registrovan u Sloveniji ili je prinova ?
« Last Edit: January 02, 2015, 21:41:12 by The_Dubster » Logged

makljen1123
Glavni Mehaničar

« Reply #618 on: September 13, 2014, 21:56:41 »

E a na tabli piše Vanlinijski prijevoz, a ne Občasni prijevoz, tako da je moguće da je prinova u BiH, al vidjećemo..

Setra S 417 HDH !!!

Setra 417 HDH
Vodič puta

« Reply #619 on: September 13, 2014, 21:59:39 »

To je ovaj Man, prinova:
http://sejari.co.rs/proizvodi/detaljno/132-Polovan_MAN_Lions_Coach_R07_(672)

Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #620 on: September 13, 2014, 22:01:03 »

postavljeno već u pravu temu, čiji je bus Roll Eyes

a ovaj Star I već standardno SDP-ov bus, što znači da Star II očekujemo u SDA kombinaciji Cheesy

The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #621 on: September 13, 2014, 22:04:39 »

Ja sam čuo da će jedan domaći bus ići na SLO tablice i 90% sam siguran da je ovaj bus u pitanju
http://photostream.bhbus.net/up/a897fe60c88be083862483b5bfcbd6e6.jpg

Ako se potvrdi da jest, ovo ćemo spojiti sa regularnom temom, jer će ova slovenska RJ imati samo jedno vozilo, pa nema potrebe za posebnom temom, baš kao i u slučajevima Biss toursa i BEX D-J

al evo gledam ovaj link sa sejarija i izgleda je ipak prinova?

Setra 417 HDH
Vodič puta

« Reply #622 on: September 13, 2014, 22:06:51 »

Pogledaj na zadnjoj sajbi natpis.. Nijednan njihov bh Man nema to na svom autobusu, i ne bi bilo potrebe da skidaju dio sheme..

P.S Dubster nije to taj sigurno autobus pogledaj velicinu poklopca od kreveta.. Ovaj na tvojoj slici je nesto kraci od ovog
« Last Edit: September 13, 2014, 22:08:53 by Setra 417 HDH » Logged

Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
mikko93
Putnik
*

« Reply #623 on: September 13, 2014, 22:13:44 »

a ima malo i razlike na prednjoj maski

mikko93
Almir
Mehaničar

« Reply #624 on: September 13, 2014, 22:16:20 »

Jeste prinova iz Sejaria, ovaj tvoj Adnane ima šemu i ove balončiće, a vidi se da je ovaj bio bijeli i samo šema urađena na brzinu, nema ni balončića a i natpis sa strane Centrotrans je ispod ove linije , dok na ovoj tvojoj slici ide preko ove linije.
Što se tiče teme , ne treba otvarat novu posto je jedan bus u pitanju, nastavit postavljat kao i do sad..ako bude više autobusa onda razmisljat o novoj temi.

makljen1123
Glavni Mehaničar

« Reply #625 on: September 13, 2014, 22:18:23 »

Isto kao i Lasta Banja Luka i Lasta Montenegro, one imaju posebne teme iako pripadaju Lasti

Setra S 417 HDH !!!

Almir
Mehaničar

« Reply #626 on: September 13, 2014, 22:23:13 »

Da, ali imaju više autobusa u vozim parkovima,
ako CTS bude imao 2-3 ili više ide posebna tema..za jednu ne vrijedi otvarat i onda u tu temu stavljat jednu sliku jednog busa recimo 20 puta.

The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #627 on: September 13, 2014, 23:25:33 »

Jeste prinova iz Sejaria, ovaj tvoj Adnane ima šemu i ove balončiće, a vidi se da je ovaj bio bijeli i samo šema urađena na brzinu, nema ni balončića a i natpis sa strane Centrotrans je ispod ove linije , dok na ovoj tvojoj slici ide preko ove linije.
Što se tiče teme , ne treba otvarat novu posto je jedan bus u pitanju, nastavit postavljat kao i do sad..ako bude više autobusa onda razmisljat o novoj temi.

je je, biće da je drugi. Znam da je bilo priče da ide jedan sa bh. na slo table, ali evo što više gledam više sam uvjeren da je novi. Ali svakako bi trebali dobiti potvrditu u idućih par dana.

A što se tiče šeme, to se sredi za par sati, čak i da je stari prešao na slo table vjeruj mi Wink

MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #628 on: September 18, 2014, 11:11:36 »

http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/sarajevo/centrotrans-eurolines-proslavio-66-godina-postojanja-kompanija-koja-je-opstala-uprkos-brojnim-problemima

Centrotrans Eurolines proslavio 66 godina postojanja: Kompanija koja je opstala uprkos brojnim problemima

Od svog osnivanja vlastitim sredstvima sagradili smo auto baze i autobuske stanice u više od deset gradova BiH. Tokom ratnog perioda uspjeli smo da bez i jednog dana prekida održavamo redovan prevoz putnika. U 2000. godini, kao jedina firma sa prostora bivše Jugoslavije, postali smo članica Eurolinesa čime smo potvrdili da posjedujemo kvalitetu koja je u skladu sa visokim evropskim standardima. Tokom proteklih 18 godina u budžete raznih nivoa vlasti uplatili smo više od 120 miliona KM. I pored toga što smo tokom agresije pretrpjeli velike štete, menadžment sa uposlenicima od 1995. godine do danas, u obnovu i razvoj kompanije investirao je preko 65 miliona KM, naglasio je Safudin Čengić, direktor Centrotransa. On je ovom prilikom istaknuo i neke od aktivnosti koje su obilježile period između dvije godišnjice.

Značajni poslovni rezultati

- Centrotrans je godinama ukazivao na neodrživost monopolističkog položaja Grasa u odnosu na ostale prevoznike. Ono što neki godinama nisu mogli ili nisu željeli provesti, na zahtjev građana i putnika sa mrtve tačke pokrenula je aktuelna vlast. Danas sa 30 autobusa održavamo linije u gradskom saobraćaju. Obezbijedili smo kvalitetne autobuse, internet, redovnost i urednost prevoza. Tokom 2013. i u prvih osam mjeseci 2014. kupovinom 32 autobusa izvršena je modernizacija voznog parka, a u radni odnos zbog povećanja obima posla primili smo preko 100 novih radnika. U teškim uslovima bilježimo značajne poslovne rezultate i mogu istaći da su oni u 2013., odnosno prvih osam mjeseci 2014. godine najbolji u postratnom periodu, rekao je Čengić. Na svečanosti su pedesetorici uposlenika uručena priznanja i pokloni za dugogodišnji rad, odnosno deset i 30 godina provedenih u ovoj kompaniji, a u penziju su ispraćena i 23 uposlenika. Također, za najboljeg radnika u prethodnoj godini u Centrotransu proglašen je Hasan Tiro, kome je dodijeljeno priznanje Osmjeh godine.

Interesantna krema SDA kadra u prvom saffu.
Uz neizostavno paćeništvo oko tzv. monopola i dr.

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #629 on: September 20, 2014, 09:13:08 »

pozdrav vozacu translinera

Je li to bio Almedin slučajno?

Pages: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 77   Go Up
  Print  

Jump to: