bhbus.ba
November 25, 2024, 13:20:20 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 100   Go Down
  Print  
Author Topic: GPS Sarajevo - Razno/Diskusije  (Read 301548 times)
Troler
Mehaničar

« Reply #795 on: July 06, 2014, 20:53:47 »

Pa koga da se uhvatimo. Ne voze ni Hukić, ni Farre ni Hare nelegalno u gradskom prevozu!!!

Svi znamo da su nekidan protestovali protiv nelegalnih kombi prevoznika, čak šta više guraju sebe u prvi plan a znamo da u gradskom prevozu na linijama 27, 27a i 41a voze "na osnovu peticija građana"

Znači licemjerje do kraja i to se ne može ni porediti s ovim kombi prevoznicima.

Ali vidim ja stigla depeša od Sejarija "de one utišaj da ne laju" vidim ja promjenila se politika foruma još od prelaska na novi server.

Inače sumljiv mi je i onaj nestanak slika na CTS podforumu. Vjerovatno je bilo "uklonite to i to", ali primjetilo bi se smanjenje postova u temi, pa nek bude kao slučajno nestalo.

Prvo sam mislio desilo se, svakom se može desiti, al postalo mi je sumljivo kada sam ušao u temu koristnička pitanja, i pod izgovorom da se ne guši tema, apeluje se da se ne stavljaju slike starije od 20 dana. Ja pitam može li se otvoriti tema da ljudi stave te izgubljene slike ponovo ako žele. Stiže odgovor kao to bi unosilo zabunu. Znači stvara se rupa u slikama od dvije godine, a izgleda da je tamo bilo materijala koji nekom nije odgovarao.

Banujte me radite šta hoćete, eventualne PP-ove neću ni pogledati. Bode nepravda pravo.

Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #796 on: July 06, 2014, 20:58:03 »

Slobodno se u neprisustvu Azre naslađujte i bavite zavjerama Smiley

kao što rekoh, "mi imamo redovna primanja od pojedinih firmi pa nas boli đon" Wink

Pravu istinu znamo Amar, Almir i ja, te smo vam tu istu pravu istinu iznijeli javno, jer nemamo šta da krijemo. Ja nemam kome šta da se pravdam, a ko se ne osjeća ovdje ugodno, bujrum - ima sad hvala Bogu sajtova i svaka budala može napraviti sebi sajt gdje će se hvalit i bildat samopouzdanje i širit laži koje nakon nekog vremena odjednom postanu istine. Barem u njihovim glavama.

prijatno Cheesy

man 464
Mehaničar

« Reply #797 on: July 06, 2014, 21:35:37 »

Pa koga da se uhvatimo. Ne voze ni Hukić, ni Farre ni Hare nelegalno u gradskom prevozu!!!

Svi znamo da su nekidan protestovali protiv nelegalnih kombi prevoznika, čak šta više guraju sebe u prvi plan a znamo da u gradskom prevozu na linijama 27, 27a i 41a voze "na osnovu peticija građana"

Znači licemjerje do kraja i to se ne može ni porediti s ovim kombi prevoznicima.

Ali vidim ja stigla depeša od Sejarija "de one utišaj da ne laju" vidim ja promjenila se politika foruma još od prelaska na novi server.

Inače sumljiv mi je i onaj nestanak slika na CTS podforumu. Vjerovatno je bilo "uklonite to i to", ali primjetilo bi se smanjenje postova u temi, pa nek bude kao slučajno nestalo.

Prvo sam mislio desilo se, svakom se može desiti, al postalo mi je sumljivo kada sam ušao u temu koristnička pitanja, i pod izgovorom da se ne guši tema, apeluje se da se ne stavljaju slike starije od 20 dana. Ja pitam može li se otvoriti tema da ljudi stave te izgubljene slike ponovo ako žele. Stiže odgovor kao to bi unosilo zabunu. Znači stvara se rupa u slikama od dvije godine, a izgleda da je tamo bilo materijala koji nekom nije odgovarao.

Banujte me radite šta hoćete, eventualne PP-ove neću ni pogledati. Bode nepravda pravo.
Doslovce.
Ali ja ću ovdje završiti, za danas je dosta i previše.
« Last Edit: July 06, 2014, 21:37:31 by man 464 » Logged
Troler
Mehaničar

« Reply #798 on: July 06, 2014, 21:41:56 »

Ja nisam rekao da je tako, nego da sumnjam da je tako, a vi dokažite da sam u krivu, dajte ljudima priliku da ponovo postave što je pobrisano pa ključajte temu poslije mjesec dva, nikakvu zabunu neće unijeti ako se postavi objašnjenje.

Ja sam se uvijek trudio svima s kojima se ne slažem da argumentovano odgovorim. Laži nikad nisam širio i neka neko dokaže da sam rekao neku laž

Vaš jedini argument je: ostavite se Centrotransa dosadni ste. Evo sad ko kaže nešto protiv CTS-a nacionalista je iz 90-tih znači prešlo je sve mjere. Rade na linijama za koje nisu u stanju završiti onaj započeti postupak koji je otvoren 2010, a taman prije onih dešavanja trebao da bude

Što se laži tiče, laž i gušenje istine su jako srodne stvari.

Ja jednostavno u zadnje vrijeme vidim promjenu po pitanju demokratije na forumu!

Toliko od mene za sada na ovu temu

Ins
Putnik
*

« Reply #799 on: July 07, 2014, 12:30:06 »

Za neke "stručnjake" koji su osuli proteklih dana drvlje i kamenje jer GRAS nabavlja materijal za štampariju (ponaša se ko pijani milijarder)

http://www.avaz.ba/vijesti/sarajevo/kozadra-odbio-vruc-krompir

Huh? Huh? Huh?

Kako rekoh, u ovoj situaciji u umjesto tendera za opremu za stampariju, bilo bi im bolje da su raspisali tender za stampanje karata i kupona. Bili bi jeftinij...

Rad stamparije treba zamrznuti do zatvaranja, jer sa sadasnjim stanjem GRAS kuponi i karte kostaju kao da su od suhog zlata
Manas
Vodič puta

MAN Diesel & Turbo

« Reply #800 on: July 07, 2014, 12:36:58 »

Novi Neoplani su poceli sa radom pa eto probajte ih ulovit Cheesy

man 464
Mehaničar

« Reply #801 on: July 07, 2014, 16:23:19 »

Interno ćemo ga označavati sa 922, jer to su tri zadnja broja na tablicama, gb. nije istaknut.
fakebus
Putnik
*

Gras

« Reply #802 on: July 07, 2014, 17:49:15 »

Transformers znas li ista o ovj prici sto su kod vozaca naslifalsifikovane karte koje su rdjene u istocnom sarajevu? da nije taj vozac G.M. zvani "srbin topolino" u raji bez uvrede naravno?
Troler
Mehaničar

« Reply #803 on: July 07, 2014, 18:04:10 »

Bio je neki vozač Dž.M. uhapšen

MANAS1183
Putnik
*

« Reply #804 on: July 07, 2014, 23:09:50 »

http://www.nezavisne.com/posao/privreda/Alarmantna-situacija-u-GRAS-u-252447.html

Internacionalni transport "BENZ" Jakupovci bb,Laktaši
"Der LKW bringt was sie täglich brauchen"
https://www.youtube.com/watch?v=X5xwinQZbS0
mikko93
Putnik
*

« Reply #805 on: July 07, 2014, 23:12:20 »

Jel ovo ona zadna tri busa sto su dosla ili je ovo od prije sto su kupovani http://i58.tinypic.com/25qddhe.jpg

mikko93
man 464
Mehaničar

« Reply #806 on: July 07, 2014, 23:26:27 »

Ovo je jedan od ta tri.
Manas
Vodič puta

MAN Diesel & Turbo

« Reply #807 on: July 08, 2014, 12:28:03 »

GRAS ostaje bez 36 vozila!

http://www.avaz.ba/vijesti/sarajevo/gras-ostaje-bez-36-vozila

Troler
Mehaničar

« Reply #808 on: July 08, 2014, 13:09:57 »

Kao i obično zenzacionalistički naslov u Avazu, mada bi logičnije bilo napisati GRAS bi mogao ostati bez 36 vozila ili da su bar stavili upitnik umjesto uzvičnika.

Kad se sjetim onog naslova "Zglobni trolejbusi neće moći u Dobrinju" kao neće moći skretati na kružnom.
« Last Edit: July 08, 2014, 13:16:20 by Troler » Logged

man 464
Mehaničar

« Reply #809 on: July 09, 2014, 18:54:52 »

Hoće li se ove godine ići za Srebrenicu?

Koja će auta ići, zna li se makar okvirno, pretpostavljam turizam 315,309,321,324,325,326, i ako se 317 iščačka, i vjerovatno 715,716,717, ako su sva tri ispravna, a ostalo bi se trebalo popuniti pretpostavljam sa ikarbusima i zglobnim classicima?

Pages: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 100   Go Up
  Print  

Jump to: