Da to je to,model izrađen u omjeru 1 : 10,težina cca 35 kg,čitav je izrađen od čeličnih profila,oplata aluminij . stakla 3mm parsol.Imate ga uživo na stranici dnevnikHR i ima dosta materijala i slika na webu: autobusi.org i autobusi.net.To je proizvod koji se traži,bez elektronike,Famos mjenjač,Famos-Mercedes V 6 290 KS.Imam dokumentaciju gdje bi Libija odmah naručila 1700 kom.Poznato Vam je da je arapski svijet pokupovao sve troosovince njuškare na području SFRJ i sve je remontovano u Njemačkoj i Nizozemskoj i sve je to progutalo tržište Bliskog istoka.Eto posla i to vrlo jednostavnog,proizvod u cjelosti izrađen u HR,BiH,Srb.Poslali su mi dopis iz libije,kako mislim organizirati servisnu službu u Libiji i odgovor je sljedio:Poslat ćemo Vam klješta - kombinirke i 1 odvijač - šrafciger i pun kontejner Filtera i ulja.To je to.Dan danas se u Saudijskoj arabiji voze Dubrave i to sa motorima Famos 200 KS i Tam - Deutz 190 KS ima ih 300 komada dolje,godina proizvodnje 1987,1988 i 1989.
Drag mi je što ste pronašli slike na netu i stavili ih ovdje,isto tako tražim sve ljude dobre volje na relaciji Šibenik,Sarajevo,Priboj koji rade u autobusnoj industriji ili su nekad radili,da se jave.
Kontakt podaci:PROTEGA d.o.o.
Protege donje 10 A
Dubrava kod Šibenika
Tel: 00385 / 22 / 340 939
Mtel: 00385 / 92 / 204 39 50
E-mail:
tvornica-autobusa@net.hr