bhbus.ba
November 24, 2024, 07:22:52 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 17   Go Down
  Print  
Author Topic: Sportska tema!  (Read 45410 times)
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
*

« Reply #150 on: June 15, 2014, 08:38:38 »

Jucerasnji dan - odlican, prvo rutinska pobjeda Kolumbije bez Falcaa, mislio sam da bi to mogla bit jedna uspavanka, ali na kraju sasvim pristojna tekma, zatim po meni iznenadenje turnira dosad - pobjeda Kostatrike, nad jednim od pritajenih favorita Urugvajem, Urugvaj je poveo, ali je i stao nakon toga bez ikakve zelje za povecanjem vodstva, sto su nabrijani Kostarikanci iskoristili i jednostavno uzeli ponudeno. U derbiju dana Italija je uspjela pobjediti Englesku i napraviti odmah veliki iskorak, tako da bi sada okrsaj Engleske i Urugvaja iduce kolo mogao bit kljucan za poredak u grupi D. Za kraj dana je ostao jos jedan preokret, ovaj put u reziji Slonova iz Obale Bjelokosti, u samo 2 minute su okrenuli vodstvo Japana i upisali po meni zasluzenu pobjedu, i odmah se izdvojili s Kolumbijom na vrhu skupine, kao glavni kandidati za prolaz.

A, danas, tocnije u ponoc je ipak veliki dan za cjelokupnu Bosnu i Hercegovinu, kolege malo atmosfere prenesite i na forum Cheesy. Nema se sto reci, pobjedite tu Argentinu, danas vam mi uzvracamo s navijanjem, kako ste i vi nas bodrili u četvrtak Smiley. Btw. tko radi prijenos tekme - ne da mi se bas slusat komentatore na HRT2 - jel ide prek BHT ili FaceTVa, i da li legenda Marijan radi prijenos?
Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #151 on: June 15, 2014, 10:23:14 »

@Mate, imas direktan prenos na BHT 1 a mislim da i FACETV prenosi.Marijan je u Brazilu tako da on sigurno prenosi na Face-u.

Hary
Pješak
*

« Reply #152 on: June 15, 2014, 11:19:20 »

Večeras se mora dočekat ta utakmica Smiley,a sto se tice prenosa ima BHT 1, FaceTV..uglavnom ima se gdje pogledat
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #153 on: June 15, 2014, 22:29:33 »

Rukometaši BiH idu na SP!!!!

mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
*

« Reply #154 on: June 15, 2014, 22:45:30 »

Eto vam odlicnog uvoda pred tekmu s Argentinom, cestitke rukometasima Smiley
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #155 on: June 15, 2014, 22:54:46 »

... a još "naš" Seferović zabio za pobjedu Švice... Sjajna uvertira Cheesy

man 464
Mehaničar

« Reply #156 on: June 16, 2014, 00:04:45 »

Jao šta bi..............  Shocked Shocked Shocked
Setra 417 HDH
Vodič puta

« Reply #157 on: June 16, 2014, 02:04:47 »

Nesretni gol Kolašinca je otvorio BiH, drugo poluvrijeme je to jos vise uradilo,  umor i ostale stvari. Igraci izginuli na terenu.. Bosna vrijedna 116 miliona eura protiv reprezentacije gdje samo jedan igrac vrijedi 250 miliona eura.. Svaka cast igracima.. Besic u prvom poluvremenu strp'o Mesija u dzep mislim da ga je jednom samo uspio proći i to je to.. Seo dobar, Spahić .. Lulić se malo gubio u obrani, ali u napadu odlican.. Dzeko nevidljiv na terenu, sto je i logicno bio je uvijek medju trojicom okruzen.. Hajrovic se trudio, Pjanić odličan, Misimović takodjer.. Sve u svemu odlično Cheesy

Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
man 464
Mehaničar

« Reply #158 on: June 16, 2014, 08:37:36 »

Da ne bi onog gola, mozda smo mogli igrati neriješeno, što bi bio san snova, jbt, odlično smo igrali, ko nam je bio protivnik...
faca008
Pješak
*

« Reply #159 on: June 16, 2014, 08:38:47 »

samo da ne bude protiv favorita odgiras dobro i onda sledecu gdje si ti favorit odigras uzasno sto se zna desiti svim reprezentacijama iz bivse Yuge...
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
*

« Reply #160 on: June 16, 2014, 08:49:09 »

Ekipa svaka cast na nocasnjoj predstavi - odlucih se gledat na BHT1 uz Velida Spahu, i nisam zazalio, u svakom slucaju bolje gledat nego HRT2, vec kad FaceTV ne lovim, osim prek neta... Sto se tice same tekme, odlicna prezentacija BH reprezentacije, mislim da jedna Argentina nije ocekivala takvu BiH, steta za autogol Kolasinca, kasnije su i dosle vase sanse, ali malo je sreca otisla na stranu Argentine... Vec je kolega Setra S417HDH ranije analizirao igrace, u potpunosti se slazem s njim, pogotovo me Besic odusevio (taj igrac je za mene nepoznanica, di igra on)...
Ova tekma vas je napunila samopouzdanjem, vidjeli ste da mozete protiv velikana, jednog od glavnog favorita za naslov prvaka, i vjerujem da bi ste sada trebali dobit Nigeriju i Iran, te proci dalje skupinu.
man 464
Mehaničar

« Reply #161 on: June 16, 2014, 09:15:16 »

Nadamo se makar minimalnim pobjedama nad Iranom i Nigerijom, ali dobro je da smo dali gol, jer može biti i ključan faktor, ako bude došlo do situacije da odlučuje gol-razlika.
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #162 on: June 16, 2014, 10:54:49 »

Poraženi da, poniženi ne!

Sjajno. Sad ovako samo nastaviti protiv Nigerije i Irana Cheesy

SlimShady
Vodič puta

I pjan i trijezan za volan sam vezan :)

« Reply #163 on: June 16, 2014, 11:08:27 »

Ma ja sam iskreno zadovoljan. Da nije bilo nesretnog gola bilo bi svasta. Idemo sada 2 pobjede I too je to

Sent from my LG-P880 using Tapatalk

mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
*

« Reply #164 on: June 17, 2014, 08:36:29 »

Jucerasnji dan - prvo Elf razmontirao Portugal na proste faktore, zatim u uspavanki Iran i Nigerija odigrali nista : nista, sto Bosni odlicno odgovara, takvu sam situaciju prizeljkivao i na tekmi Meksika i Kameruna u nasoj skupini, i za kraj Gana se trudila i bila bolja, ali SAD s ranim i kasnim golom ipak dolazi do pobjede s 2:1...
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 17   Go Up
  Print  

Jump to: