bhbus.ba
November 24, 2024, 08:07:04 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17   Go Down
  Print  
Author Topic: Sportska tema!  (Read 45459 times)
Manas
Vodič puta

MAN Diesel & Turbo

« Reply #105 on: December 06, 2013, 19:59:52 »

ma nista finale BiH-Hrvatska Cheesy Cheesy Cheesy

SlimShady
Vodič puta

I pjan i trijezan za volan sam vezan :)

« Reply #106 on: December 06, 2013, 20:02:33 »

Ja sam pretpostavljao da ce nas ili hrvate staviti brazil ili argentina,sve ovo izvlacenje u qrcu,a francuzi me nenormalno nerviraju po meni njihova najlaksa grupa...
Kako god forza BiH,forza komsije sretno nam Smiley

MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #107 on: December 06, 2013, 20:07:26 »

Rio de Janeiro, 15. juna: Argentina - BiH
Curitiba, 16. juna: Iran - Nigerija
Belo Horizonte, 21. juna: Argentina - Iran
Cuiaba, 21. juna: Nigerija - BiH
Porto Alegre, 25. juna: Nigerija - Argentina
Salvador, 25. juna: BiH - Iran

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
Manas
Vodič puta

MAN Diesel & Turbo

« Reply #108 on: December 06, 2013, 20:22:45 »

ARG : BiH - pobjeda
ARG : Iran - pobjeda
ARG : NIG - pobjeda

BiH : ARG - poraz
BiH : Iran - pobjeda
BiH : NIG - neriješeno

Iran : ARG - poraz
Iran : BiH - poraz
Iran : NIG - poraz

NIG : ARG - poraz
NIG : BiH - neriješeno
NIG : Iran - pobjeda

1. ARG - 9
2. BiH - 4
3. NIG - 4
4. Iran - 0

I prođemo zahvaljujući većoj gol razlici. AHAHAH Cheesy

MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #109 on: December 06, 2013, 20:24:50 »

Neće biti lako sa Nigerijom.

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
*

« Reply #110 on: December 06, 2013, 21:08:37 »

Sto reci, docekasmo i taj zdrijeb...

Prvo analiza grupe A - dakle Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun.

Otvaranje SPa s Brazilom 12.6.2014., sto reci tekma gdje se nema sto izgubiti, a moze se samo dobiti, a Meksiko i Kamerun su ekipe koje ce biti ipak kljucne za prolaz dalje. S Meksikom koji nam je ipak nepoznanica igrali smo na SP 2002. te iako smo bili bolji, izgubili smo 1:0 (kazneni udarac za Meksiko, nekih pola sata pred kraj tekme), ekipa se kao i mi jedva plasirala na SP, kroz baraz protiv N.Zelanda. Sto se tice Kameruna, izuzev Maroka, prva utakmica Hrvatske protiv neke repke s africkog kontinenta. Ekipa koja ima dosta kvalitetnih pojedinaca, ali nadam se da bi to ipak Hrvatska trebala rijesiti u svoju korist. Raspored Hrvatske - Brazil, Kamerun, Meksiko, dakle moglo bi biti u zadnjem kolu da Hrvatska i Meksiko odlucuju izravno o putniku u 2.krug.

a sad grupa F - Argentina, BiH, Iran, Nigerija

Sto reci, premijera na SP i odmah protiv Gaucosa, igrali ste nedavno protiv njih prijateljsku tekmu u SAD, vidjeli ste gdje ste, i sto trebate popraviti u igri. Sto se tice Nigerije i Irana, protiv tih ekipa treba se trazit prolaz u 2.krug, s Nigerijom ste tu negdje, dok ste od Irana objektivno bolja ekipa. Prednost BiH je ista kao i kod Hrvatske - prva tekma protiv Argentine bez ikakvog imperativa, do zadnju ipak igrate protiv Irana, te ste tu u prednosti, pogotovo ako tu bude trebala pobjeda za drugi krug, a cisto sumnjam da ce Iran konkurirat za plasman dalje...

Nista sada valja odbrojavat do 12.6.2014. i otvorenja u 22 h (po nasem vremenu) Cheesy
man 464
Mehaničar

« Reply #111 on: December 07, 2013, 18:15:07 »

Dobro, dobro, kako je moglo biti, nismo dobili preteške, sem Argentine naravno.
Argnetina, pu*imo
Nigerija, moglo bi se izvrdat
Iran, očekujem pobjede

Sve u svemu, uz malo truda možemo proći u drugi krug ako budemo dobri, što bi po meni bio i povijesni uspjeh BiH, za dalje od drugog kruga mislim da se nemamo šta nadat, vjerovatno će biti nešta biti preko gol razlike, znači što više trpat golova.
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #112 on: December 07, 2013, 22:05:07 »

Ja mislim da se na Argentinu i ne trebamo tolik ofokusirati. Oni će biti još jači nego u prijateljskoj skoro, tako da se tu treba bazirati da se što manje primi, jer bi se vrlo lahko moglo desiti da odlučuje gol razlika. Po meni je super što prvu igramo s njima, pa da onda imamo prilike vidjeti gdje smo i šta smo i što ćemo sami o sebi odlučivati, a ne da zavisimo od nekog drugog ili da zavisimo od toga koliko ćemo primiti.

Što se tiče Nigerije, treba se doooobro spremiti, jer su ljudi ipak prvaci Afrike i fizički su besprijekorno jaki, pa ako se Miske ne uozbilji, biće belaja Cheesy Mada smatram da ih možemo dobiti sa jednom pametnom igrom. A realno, nije to ni više ona Nigerija koja je harala jedno vrijeme, tako da...

Iran bi mogao biti nagazna mina, isto ko što su nas iznenadili u Sarajevu. Nemaju neki igrački kadar, ali Mahdavikija baš kao i Miske sa jednim dobrim pasom ili slobodnjakom može prelomiti utakmicu. Međutim, imaju dobrog selektora, koji može taktički odraditi dobar posao, ali ako mi budemo na našem nivou, ne bi trebalo biti belaja.

Iako sam stavio puno ALI, smatram da kad se sve sabere i oduzme trebamo respektovati svakog, ali realno možemo se boriti za drugo mjesto, a i kladionice nam daju više šanse nego Hrvatima, koji su prošli mnogo gore.

Dakle, We can do it Cheesy

The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #113 on: January 11, 2014, 14:04:44 »

Hokej se vratio u Sarajevo

Inače, prema izvještajima, sinoć je bilo između 6500 i 7500 gledalaca u Zetri što je novi rekord EBEL Lige po broju gledalaca na jednoj utakmici. Sarajevo je po svemu položilo test i pozivam sve koji mogu da i u nedjelju dođu, jer se sigurno očekuje još jedna sjajna utakmica.

A u februaru je u planu i održavanje utakmice između hokej repki BiH i Turske Smiley

The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #114 on: January 15, 2014, 13:56:48 »

U Australiji pao i Dodig!
Ali su sa Index.hr ispali totalno licemjerni:

MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #115 on: January 15, 2014, 14:49:50 »

Ko gubi ima pravo da se ljuti.

mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
*

« Reply #116 on: January 15, 2014, 15:47:28 »

Dodig je meni uvijek bio panj od igraca, koji ajd ok je tenisac, al ima fosnu u glavi i zato nece nigdje dogurati, a sto se tice index.hr, za mene je to smece od portala, jer samo traze gdje se sto moze popljuvati (pr. GNK Dinamo i sl.), tako da ga treba uzimati s rezervom... Je Dodig vodio 2-0 u setovima, ali ozljeda je ucinila svoje, i Dzumhur je pobjedio, i sta je tu je, to je crno na bijelo. Svaka mu cast, nanizao je 5 pobjeda, nad dobrim tenisacima i fino pokazao da i BiH ima predstavnika na koje se ozbiljno moze racunat...Ipak evo jednog ljepseg teksta o nocasnjem mecu

http://www.24sata.hr/tenis/bosanski-stih-u-australiji-na-tribini-harmonika-i-sevdalinke-349294
SlimShady
Vodič puta

I pjan i trijezan za volan sam vezan :)

« Reply #117 on: January 15, 2014, 16:40:57 »

Ja sam isto čuo da je taj portal na losem glasu,koga ne vole na sve strane pljuju nije bitno koja nacija Cheesy
btw historijski uspjeh,a kad te djokovic pohvali e onda majstore znas da si dobro dogurao Cheesy

mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
*

« Reply #118 on: January 15, 2014, 23:41:44 »

Jos malo nadovezivanja na tenis, ali pogled s tribine, definitivno nevidena scena na teniskom terenu, svaka cast za orginalnost, ovo bi trebalo napraviti na Wimbledonu, kod Engleza, cisto da im se tradicija urusi, jer oni tam sve po spagi drze

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7P3UuIOHxzM[/youtube]

za kraj, citirat cu pjevaca Enesa Begovica: "...putujes svijetom, al’ Bosne nema..."
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #119 on: January 17, 2014, 15:39:24 »

Bh. bajka na Australian open se završila, ali jedna nova počinje:
Nakon Setre u Tuzlu stigao i Ćiro 

Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17   Go Up
  Print  

Jump to: