mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #90 on: October 16, 2013, 20:58:25 » |
|
Niko i njegov brat također ... Favorit vecine medija je ipak dobio u ruke vruc krumpir i sada je na njemu da digne moral reprezentaciji do utakmica baraza 15. i 19.11. Sto se tice samog Nike, bio je igrac kakvog se samo pozeljeti moze, srcano je odigrao svaku utakmicu za nacionalnu vrstu, svoju kapetansku traku je uvijek opravdao, a svoju srcanost je prenio na U21 reprezentaciju, tome se nadam da ce biti i u barazu. Cini se da ce on biti osoba koja ce vratiti gledatelje na tekmu reprezentacije, i ocekujem da ce Maksimir (ako se bude tamo igralo) biti u uzvratu baraza pun, kao u najboljim danima reprezentacije
|
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #92 on: October 16, 2013, 21:06:19 » |
|
J*bo te riječnik, nemoj me za*ebavat, je*li te političari..... ahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #94 on: October 21, 2013, 21:57:03 » |
|
Zelje svih u Hrvatskoj su se ostvarile. Put u Brazil bi trebali ostvariti relacijom Zagreb - Reykjavik - Rio. Dakle, najlaksi protivnik je dobiven u barazu - Island. Svi smatramo da smo apsolutni favoriti u dvomecu s Islandanima, ali novi izbornik spusta loptu na zemlju. Iskreno, zbog svega sto se dogadalo, ocekujem da ce to vec biti rijeseno u prvom mecu na Islandu, te da ce uzvrat biti pravi praznik nogometa u Hrvatskoj, te lijepa proslava plasmana na SP, posto se ocekuje da ce se navijaci u velikom broju okupiti na Maksimiru 19.11, jos pogotovo ak rezultat iz prve tekme bude povoljan.
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #95 on: October 21, 2013, 22:12:23 » |
|
ja ću samo reći da je ovaj baraž u zadnja tri kvalifikacijska ciklusa u najmanju ruku sumnjiv...
|
|
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #96 on: October 21, 2013, 22:41:54 » |
|
Men ovaj danas cak i nije, za razliku od nekih ranijih...Pr. da je namjesteno gdje bi se spojilo u barazu Svedsku i Portugal, gdje objektivno obje ekipe zasluzuju bit na SP, pa zatim Francuzi kao domacini iduceg EP dobiju nezgodnu Ukrajinu, dok utakmica Rumunjska - Grcka ce biti klasicna uspavanka...
Iskreno ja sam ocekivao ovakav rasplet, da se ugodi Portugalu i Francuskoj
Svedska-Ukrajina Francuska-Grcka Portugal-Island Hrvatska-Rumunjska
...a kako je ispalo vidjeli smo danas oko 15 h, definitivno odlicno za Hrvatsku
|
|
|
|
|
|
|
Bari
Vodič puta
AUTOTRANS -> Brzo - udobno - sigurno
|
|
« Reply #97 on: November 30, 2013, 01:53:36 » |
|
Zabranjena koreografija na utakmici Rijeka - Vitoria u četvrtak na Kantridi, pa su dečki pokazali kako je to trebalo izgledat i što Uefa brani http://youtu.be/yitOKMrMKn4Uefa Mafia!
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #98 on: December 01, 2013, 23:32:05 » |
|
|
|
« Last Edit: December 01, 2013, 23:34:25 by Troler »
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
Manas
|
|
« Reply #99 on: December 02, 2013, 00:16:49 » |
|
ovom covjeku treba zabraniti da igra fudbal.. brinem se za svoj zivot
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #100 on: December 06, 2013, 18:43:06 » |
|
Ovo izvlačenje grupa za SP mi ubiše "stručni" komentatori Konjić i Kristić kakav mi imamo javni servis to je sramota...
|
|
|
|
|
|
|
Manas
|
|
« Reply #101 on: December 06, 2013, 19:33:19 » |
|
Najgore je sto konstantno obojica pricaju u isto vrijeme nego grupa nam je solidna... Argentina ce nas oderat vjerovatno, za Nigeriju neznam bas kakvi su al vjerujem da mozemo izvuci pozitivan rezultat protiv njih, sa Iranom smo igrali koliko se sjecam i tada smo na Kosevu izgubili 2:3 ali tada je bio drugi trener, drugaciji stil igre, i bilo je dosta izmjena jer se radilo o prijateljskoj utakmici.. znaci Iran nebi trebao predstavljat neki veci problem... Mogu reci da su komsije Hrvati mnogo gore prosli... borba za drugo mjesto ce im biti preteska pa mozda i nemoguca s obzirom kakve su partije pruzali u zadnjim utakmicama
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #102 on: December 06, 2013, 19:42:24 » |
|
Evo i tablerano. A svoj komentar dam dok se utisci malo slože
|
|
|
|
|
|
|
Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
|
|
« Reply #103 on: December 06, 2013, 19:49:07 » |
|
Dobra grupa za nas, od Argentine poraz, sa Nigeriom će bit isto teško al' siguran sam da ih možemo dobit, i onda na kraju natrpat Iran za drugo mjesto.Bez euforije i podcjenjivanja protivnika možemo proći dalje.
|
|
|
|
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #104 on: December 06, 2013, 19:56:35 » |
|
Najgore je sto konstantno obojica pricaju u isto vrijeme nego grupa nam je solidna... Argentina ce nas oderat vjerovatno, za Nigeriju neznam bas kakvi su al vjerujem da mozemo izvuci pozitivan rezultat protiv njih, sa Iranom smo igrali koliko se sjecam i tada smo na Kosevu izgubili 2:3 ali tada je bio drugi trener, drugaciji stil igre, i bilo je dosta izmjena jer se radilo o prijateljskoj utakmici.. znaci Iran nebi trebao predstavljat neki veci problem... Mogu reci da su komsije Hrvati mnogo gore prosli... borba za drugo mjesto ce im biti preteska pa mozda i nemoguca s obzirom kakve su partije pruzali u zadnjim utakmicama Nisu Hrvati igrali samo sa Kamerunom ali jesu sa Meksikom i dobili ih dva puta,što ne znači da će i treći. Brazil će ih omlatiti.
|
|
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
|