faca008
Pješak
|
|
« Reply #75 on: October 15, 2013, 08:58:02 » |
|
Stimac je uspio da za*ebe i Mihajlovica sa takticko glupim idejama ... i dalje sam misljenja da je imao vise srece nego pameti pocevsi od utakmica protiv Makedonije, Welsa u gostima, ono u BG svjesno pustivsi sredinu itd itd...
|
|
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #76 on: October 15, 2013, 09:08:16 » |
|
Ma Stimac ima jako nizak IQ, negdje na razini danasnje jutarnje temperature na ovim prostorima ( oko 10 stupnjeva), njemu drugi kroje sastav, zalosno je da prvi strijelac domaceg prvenstva nema mjesto u reprezentaciji, dok neki poluigraci gotovo redovno igraju. Bit ce cudo ako mi s ovakvom igrom uopce prodemo baraz...
|
|
|
|
|
|
|
Edin MAN
Kondukter
|
|
« Reply #77 on: October 15, 2013, 09:21:47 » |
|
Koliko pratim Hrvatsku repku. primjetim da su velike rotacije igrača i i graju se stalno druge taktike.Jednostavno nisu uigrani.
|
|
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #78 on: October 15, 2013, 09:48:32 » |
|
Kolega dobro ti to velis, ali nije to neuigranost, nego Štimac je poceo raditi eksperimente u taktikama na sluzbenim utakmicama, a ne na prijateljskima (za cega doticne i sluze), promjeni vise taktika nego ja na Manageru, a ond to ne da nikakvog rezultata. Zadnja tekma koju je Hrvatska odigrala na razini je bila protiv Walesa u Osijeku prije godinu dana, ovo sve ostalo je bilo lutanje, samo sto smo se u nekim tekmama sretno provukli, a u nekima smo dozivjeli debakl
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #79 on: October 15, 2013, 10:42:19 » |
|
Štimac radi po nalogu Mamića i repka je postala samo poligon za dizanje cijene i prodavanje igrača...
A o štimcu je najbolje rekao naš bivši selektor Baka - "Moj CV ni u kojem slučaju ne zaslužuje da vodim jednu od prvih 10 reprezentacija u svijetu za razliku od sadašnjeg izbornika kojem je omogućeno da vodi petu reprezentaciju svijeta na osnovu mjesec dana vođenja Hajduka i dva, tri mjeseca vođenja Cibalije i Zagreba. Zar nitko drugi nije bio kvalitetan da vodi reprezentaciju - rekao je Baka za mostarski radio Dobre vibracije. "
|
|
|
|
|
|
|
faca008
Pješak
|
|
« Reply #80 on: October 15, 2013, 11:03:32 » |
|
problem je sto je fudbal postao i postaje sve vise biznis a sve manje sam sport... ko nas navijace J nemoj da se zavaravamo, Toleta podrzava 2 posto navijaca a Stimca i HNS mozda 10 ali ako sami ne odu niko njih nece otjerati niti moze...
sto rece jedan navijac HRV... gledajuci na duze staze bolje da izgubimo i u barazu koliko god me to bolilo nego da Stimac i ovi njegovi dobiju alibi pa da ostanu jos koju godinu...
|
|
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #81 on: October 15, 2013, 11:34:24 » |
|
Baka je odlicno oprao Stimca, svaka mu cast na tome, valjda ce nekome u HNSu doci iz guzice u glavu, da nesto ne stima s ponosom nacije - Reprezentacijom... Jos jednom sretno Zmajevima danas, da se vec negdje oko 19.50 moze krenuti slaviti odlazak u Brazil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #85 on: October 16, 2013, 09:02:22 » |
|
Jel dernek kod vas jos traje? Svaka cast, ako negdje ima sazetak utakmice, da na miru pogledam, neka mi netko javi. Sto reci zasluzili ste taj Brazil, 25 bodova u skupini, skoro pa rutinski osvojeno prvo mjesto (samo da ni bilo kiksa protiv Slovaka), ma jednom rijecju odlicno.. Sto se tice Hrvatske, opet sramotna predstava, u kojoj ovaj put ima neceg pozitivnog, Stimac se udostojio podnjeti ostavku, koja ce dns vjerojatno biti prihvacena, tako da ce Hrvatska u baraz s nadam se normalnim izbornikom, a i normalnom reprezentativnom postavom
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #86 on: October 16, 2013, 10:54:50 » |
|
Šta reći, osim najbolji Bajram dosad Inače, i Grčka je bila blizu, dijelilo ju je samo 17 golova razlika hahhahahaha
|
|
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #87 on: October 16, 2013, 11:18:33 » |
|
Neka, neka, zasluzili ste A mi moramo naci ekspresno izbornika koji ima mjesec dana da podigne moral reprezentaciji, rijesi baraz i plasira se na SP u Brazil, ranije sam ja rekao, vi ste otisli direktnom linijom Sarajevo-Rio, dok cemo mi s presjedanjem, Zagreb - (znat ce se u ponedjeljak nakon baraza) - Rio...Sto reci o mogucim protivnicima - Francuska, Svedska, Rumunjska, Island, prve dvije izbjec, Rumunji pozeljni, Island jack-pot, ali samo s normalnim izbornikom, javnost spekulira da bi to mogao biti aktualni izbornik U21 repke Niko Kovac, ali cisto sumnjam da ce bit sto od tog, odlicno je krenuo u kvalifikacijski ciklus, a ktome u terminima baraza ima 2 kvalifikacijske tekme s U21 repkom. Od ostalih hrvatskih trenera - trojica bi dosla u obzir po meni - Prosinecki, Cico Kranjcar i jedan i jedini neponovljivi Ćiro Blazevic.
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #88 on: October 16, 2013, 15:40:45 » |
|
Jel dernek kod vas jos traje? Svaka cast, ako negdje ima sazetak utakmice, da na miru pogledam, neka mi netko javi. Sto reci zasluzili ste taj Brazil, 25 bodova u skupini, skoro pa rutinski osvojeno prvo mjesto (samo da ni bilo kiksa protiv Slovaka), ma jednom rijecju odlicno.. Ma slavilo se do jutra... Šta reći, osim najbolji Bajram dosad Inače, i Grčka je bila blizu, dijelilo ju je samo 17 golova razlika hahhahahaha E mislili su sa po jednim golom po tekmi proć. Izvinite ipak su dali 2 protiv Lihtenštajna ahahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #89 on: October 16, 2013, 16:51:38 » |
|
ipak je Niko uzeo repku Hrvatske, doduše vd, al...
|
|
|
|
|
|
|
|