bhbus.ba
November 30, 2024, 04:48:34 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3 ... 7   Go Down
  Print  
Author Topic: Aurora tours, Sjenica  (Read 27828 times)
Denky Pecanin
Kondukter
**

« on: August 14, 2010, 16:06:48 »

JABLANICA TRANS DOO Sjenica
Milorada Jovanovića BB
36310 Sjenica, Srbija

Vozni park:
1 - Drögmöller Super Comet
NP-036-LX

1 - Mercedes O303 10R  
NP 033-ŠB

2 - Mercedes O404 RHD
NP 033-EG
SK 038-UR

1 - Setra 211 HD
NP 034-SC

1 - Setra 315 HD
NP 010-HT

« Last Edit: September 25, 2013, 10:58:20 by The_Dubster » Logged
Denky Pecanin
Kondukter
**

« Reply #1 on: August 14, 2010, 16:07:35 »

Denky Pecanin
Kondukter
**

« Reply #2 on: December 30, 2010, 23:38:21 »

ecehajic
Mehaničar

« Reply #3 on: January 02, 2011, 12:27:52 »

prije desetak godina sam sa njihovim busem isao za Sjenicu,tad su  imali liniju Novi Pazar - Sarajevo ujutro oko sest sati
« Last Edit: January 02, 2011, 15:34:17 by The_Dubster » Logged

Denky Pecanin
Kondukter
**

« Reply #4 on: January 02, 2011, 22:26:53 »

prije desetak godina sam sa njihovim busem isao za Sjenicu,tad su  imali liniju Novi Pazar - Sarajevo ujutro oko sest sati
Ta linija je jako dobro radila, a posle toga su u kooperaciji sa Kimmelom radili tu liniju...jedan dan Kimmel, jedan Jablanica s tim sto je i na Jablanicinom busu pisalo Kimmel...tad kad si se ti vozio sa njima vozili su oni odlicni Tamovi koji su mnogo bolji nego ovi danasnji busevi koje imaju...Cheesy
Haris
Kondukter
**

« Reply #5 on: March 04, 2011, 15:43:09 »

prije desetak godina sam sa njihovim busem isao za Sjenicu,tad su  imali liniju Novi Pazar - Sarajevo ujutro oko sest sati
Ta linija je jako dobro radila, a posle toga su u kooperaciji sa Kimmelom radili tu liniju...jedan dan Kimmel, jedan Jablanica s tim sto je i na Jablanicinom busu pisalo Kimmel...tad kad si se ti vozio sa njima vozili su oni odlicni Tamovi koji su mnogo bolji nego ovi danasnji busevi koje imaju...Cheesy
Izgleda da je Jablanica prodata...
Haris
Kondukter
**

« Reply #6 on: March 13, 2011, 23:36:37 »

Izgleda da je Jablanica prodata...
http://auroratours.rs/o_nama.html
Ova Novo Pazarska firma je kupila Jablanicu trans...
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #7 on: March 13, 2011, 23:43:51 »

stranica im nula bodova

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #8 on: March 14, 2011, 01:21:12 »

Ma ovo je skinuti neki template za neku drugu vrstu sadrzaja i organizacije/firme web stranica ... I samo izmjenjen tekst i slike ugrubo i neprofesionalno. Neko radio koji tek toliko poznaje radnje u wordu pa se koristio na osnovu toga znanja. I rezultat vidite kad to radi neko ko nije u tome dugi niz godina ... Ni ja sam nisma ispocetka pravio ekstra dizajne i organizacije web stranica, foruma itd ... Ali vremenom sam pomalo korak po korak napredovao da bi dosao do ovoga kako sada radim taj posao, i dalje ucim, radim, cunjam i usavrsavam se ... Evo vec 9 godina mi je to zanimacija, ali intenzivna zanimacija i hobi, od 2002 sam krenuo sa prvim html web stranicama praveci ih pomocu tabela, na osnovu znanja iz Worda i pravljenja tabela u wordu... no nije tema to ...

mene interesuje sljedece :
da li je neko upucen u situaciju oko ove dvije firme, i sta bi ovo moglo znaciti po Jablanica Trans, da li ce kupovina i preuzimanje od ove druge firme znaciti za ovu firmu pozitivne stvari i napredak, da ce ostati kao i do sada ili ono najgore da ce ovo ugasiti ovu firmu, a ova druga firma sto ju je kupila samo preuzeti linije od Jablanica Transa ?

Haris
Kondukter
**

« Reply #9 on: March 14, 2011, 01:54:28 »

Ma ovo je skinuti neki template za neku drugu vrstu sadrzaja i organizacije/firme web stranica ... I samo izmjenjen tekst i slike ugrubo i neprofesionalno. Neko radio koji tek toliko poznaje radnje u wordu pa se koristio na osnovu toga znanja. I rezultat vidite kad to radi neko ko nije u tome dugi niz godina ... Ni ja sam nisma ispocetka pravio ekstra dizajne i organizacije web stranica, foruma itd ... Ali vremenom sam pomalo korak po korak napredovao da bi dosao do ovoga kako sada radim taj posao, i dalje ucim, radim, cunjam i usavrsavam se ... Evo vec 9 godina mi je to zanimacija, ali intenzivna zanimacija i hobi, od 2002 sam krenuo sa prvim html web stranicama praveci ih pomocu tabela, na osnovu znanja iz Worda i pravljenja tabela u wordu... no nije tema to ...

mene interesuje sljedece :
da li je neko upucen u situaciju oko ove dvije firme, i sta bi ovo moglo znaciti po Jablanica Trans, da li ce kupovina i preuzimanje od ove druge firme znaciti za ovu firmu pozitivne stvari i napredak, da ce ostati kao i do sada ili ono najgore da ce ovo ugasiti ovu firmu, a ova druga firma sto ju je kupila samo preuzeti linije od Jablanica Transa ?
Koliko znam za sad da je ova firma sto je kupila Jablanicu preuzela njihove linije i autobuse, ali da se linije vode na Jablanicu, da ne bi vrsili neku preregistraciju sto bi zahtevalo dodatne troskove...
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #10 on: March 14, 2011, 12:34:52 »

pa da, to se obicno tako i uradi, ostanu se voditi linije na prvobitnoj firmi, jer da vrse preregistraciju, opet ga isto nemal dobiju kao ganjanje koncesija Smiley

Haris
Kondukter
**

« Reply #11 on: March 21, 2011, 22:11:20 »

pa da, to se obicno tako i uradi, ostanu se voditi linije na prvobitnoj firmi, jer da vrse preregistraciju, opet ga isto nemal dobiju kao ganjanje koncesija Smiley

Preuzeo liniju Kragujevac-Sjenica na AS Novi Pazar.Smiley
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #12 on: March 22, 2011, 00:29:23 »

I kakav im je promet na ovim linijama što su preuzete od kupljene firme ?

Haris
Kondukter
**

« Reply #13 on: March 22, 2011, 00:46:07 »

I kakav im je promet na ovim linijama što su preuzete od kupljene firme ?
Promet im je solidan nekad ima bas dosta putnika, nekad malo manje kao i kod vecine.
Haris
Kondukter
**

« Reply #14 on: May 29, 2011, 17:17:13 »

Kragujevac-Sjenica, NP 010 BJ.

Uploaded with ImageShack.us
Pages: [1] 2 3 ... 7   Go Up
  Print  

Jump to: