Nije poznato baš da kad pišem neke impresije o putovanjima sa Autopoduzećem Imotski da su baš pozitivne jer su uvijek u pitanju neke avanture... Zato ih i neću pisati u AP Imotski jer iako je riječ o linijama istih te su vozila Autoherca prebačena u AP Imotski, ipak nemaju baš previše veze s time ... Imao sam priliku proteklih dana putovati (konačno) sa Man Lion's Coachem i Tourlinerom... Sve pohvale za vozačke posade, na urednosti autobusa, na ljubaznosti, ma svemu.... Posebno DU-699-FI, koji je bio iznimno uredan, mirisan, i moram priznati da mi se više sviđaju takvi Manovi sa ovakvim sjedištima... Standardno su tvrda, ali ujedno i udobna... spavao sam k'o mala beba
To nije slučaj u Tourlineru koji se ne skida sa linije Osijek - Split - Imotski, gdje su sjedišta katastrofa, ali dovoljan razmak između sjedišta kao i u Man-u pruža ipak određeni komfor... I ako imaš sreće, kao ja, da ne sjedi nitko iza tebe, sjedalo se može spustiti toliko da skoro dodiruje drugo sjedište... Dakako i Tourliner je bio iznimno i čist, mirisan, a i nije bilo baba sa parizerom