Troler
|
|
« Reply #75 on: May 30, 2013, 19:08:16 » |
|
Što bi svi odma na tebe. već juče je azra napisala da je dosta vozila povučeno zbog goriva.
|
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #76 on: May 30, 2013, 20:27:58 » |
|
Ma eto kad god nesto napisem ovdje u Grasovoj Razno Diskusije vazda zbrka bude
|
|
|
|
BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
|
|
|
svicer
Putnik
|
|
« Reply #77 on: May 30, 2013, 21:05:46 » |
|
Dali tko zna kolikaje je dnevna(mjesna)potreba za gorivom?
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #78 on: May 31, 2013, 11:17:12 » |
|
Završena je konkursna procedura za direktora GRAS-a, prijavili su se Hasan Bašić, Adis Šehić, Aziz Fišo i Emir Šehović.
|
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #79 on: May 31, 2013, 11:22:08 » |
|
maloprije u Avazu čitam da je SDU već odlučio postaviti Staljina i da nema druge.
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #80 on: May 31, 2013, 11:43:14 » |
|
I tako nam se "smiješi" novi štrajk....
|
|
|
|
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #81 on: May 31, 2013, 12:06:28 » |
|
maloprije u Avazu čitam da je SDU već odlučio postaviti Staljina i da nema druge.
Ne znam po kojim ti normama Hasana zoveš Staljinom? Šta je to tebe Hasan nasekirao..... Ali,Fišo je zaslužio plaketu da mu se dadne za tvrdoglavost...pa zar je stvarno mislio da će preveslati puno krupnije ribe?Hahaha mislim da se ponosi sa svojom kupljenom diplomom.
|
|
« Last Edit: May 31, 2013, 12:14:25 by MAN Lions coach »
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #82 on: May 31, 2013, 12:23:01 » |
|
nisam u toku - jel može riječ-dvije o Fiši?
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #83 on: May 31, 2013, 18:45:01 » |
|
Završena je konkursna procedura za direktora GRAS-a, prijavili su se Hasan Bašić, Adis Šehić, Aziz Fišo i Emir Šehović.
ma dajte ljudi ovo se neko zajebava. Hasanovo "znanje imanje" smo vec vidjeli ne jednom nego dva puta. Adis Šehić "šišarika" isto tako, FIšo neka poljubi Bimaša u dupe nikada nebi vidio ni kako izgleda fakultetska diploma ni on ni sinovi mu, a Emir Šehovic je do prije nekoliko godina bio revizor a u toku "revizorskog djelovanja" završavao onaj kurs od fakulteta tj fakultet politickih nauka.....
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #84 on: May 31, 2013, 18:48:32 » |
|
Ne znam po kojim ti normama Hasana zoveš Staljinom? Šta je to tebe Hasan nasekirao..... Ali,Fišo je zaslužio plaketu da mu se dadne za tvrdoglavost...pa zar je stvarno mislio da će preveslati puno krupnije ribe?Hahaha mislim da se ponosi sa svojom kupljenom diplomom. NE znam samo po cemu je to Fišo sitnija riba od ove trojice ....po seljakluku su identicni a osim toga Fišo barem nije na teretu države bavi se privatlukom pa kakogod....naravno to ga ne čini dostojnim direktorske funkcije
|
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #86 on: May 31, 2013, 20:37:16 » |
|
Adis je seljak ima svoj klan ali ako bi morali birati izmedju njega i Hasana on je bolji 500 puta. Barem nije alkoholicar, nije istjeravao ljudi "na pravdi Boga" i pri tome nanio veeeeliku štetu firmi, mlad je pa se mozemo nadati da ce "nadoci u voznji"......znaci nije idealno rjesenje ali u odnosu na Hasana Čaušeskua je više nego idealan......
|
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #88 on: May 31, 2013, 20:45:17 » |
|
Azra to su floskule....čovjek je dao platu, pokušao nešto riješiti i na neki način kratkotrajno doduše riješio ovjeru zdravstvenih knjizica, "podigao" nekoliko vozila, našao polovna vozila u Njemackoj po vrlo povoljnoj cijeni. Mislim da su se prodajom ostatka zeljeza moglo kupiti barem 10 komada, nije istjeravao ljude s posla bez ikakvog argumenta ima toga još.....Hasan je zavio u crno i GRAS i radnike i sve oko sebe. TO je hodajuce zlo i samo malouman to ne moze shvatiti...
|
|
|
|
|
|
|
|
|