Neznam,cuo sam da ce uzimat sebi autobus za Vanredne linije,ekskurzije itd...pa kako hoces....
druze jel to provjerena informacija? prodati liniju jako dobru i rentabilnu i autobuse i onda kupovati autobus za ekskurzije i izlete nije mi to nesto logicno. Ako neko ne moze redovno da prati obaveze firme odnosno nije solventan sa linijom koja mu donosi prihod svaki dan, ne znam na koji nacin bi mogao opstati sa vanlinijskim prevozom i ekskurzijama jer ekskurzije traju navise 10 dana i to je sad u maju/junu, a druga stvar- u Cazinu postoje vjerovali ili ne 23. firme koje se bave prevozom putnika u tako maloj sredini, konkurencija su jedni drugima i uvijek se podbijaju sa cijenama bas kad su u pitanju ekskurzije i rade "dzabe", a sad ako hoce kupiti ista autobus da valja mora izdvojiti minimalno 50.000 maraka, a gdje da to zaradi pored lose konkurencije.?
Tako je Alene.. On nikad nije vozio vanredne ni ekskurzije.. za nasu skolu uvijek je predavao papire da vozi dijecu na exkurziju ali uvijek Almex vozi jer Oš Ćoralići ima dugogodišnji ugovor s Almextursom,a vjerojatno tako i druge škole...