alexandargh
Pješak
|
|
« Reply #15 on: August 22, 2010, 22:13:49 » |
|
Lion's Supreme?
|
|
|
|
Duo cum faciunt idem, non est idem.
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #16 on: August 22, 2010, 23:48:20 » |
|
Lion's Supreme? Lions Coach Supreme
|
|
|
|
|
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #18 on: August 27, 2010, 00:01:10 » |
|
Volvo ili Scania
|
|
|
|
|
|
|
alexandargh
Pješak
|
|
« Reply #19 on: August 27, 2010, 00:38:10 » |
|
Mislim da je neka stara Scania... a može biti i Van Hool, nemam pojma.
|
|
|
|
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #20 on: August 27, 2010, 00:40:37 » |
|
Mislim da je neka stara Scania... a može biti i Van Hool, nemam pojma. Može biti i to da,nego zašto su vam uzeli onog tourlinera trosovinca?
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #21 on: August 27, 2010, 11:05:20 » |
|
Mislim da je neka stara Scania... a može biti i Van Hool, nemam pojma. Može biti i to da,nego zašto su vam uzeli onog tourlinera trosovinca? to ili na pp ili na odgovarajućoj temi, a ajmo malo googlat i istraživat pa da vidimo ko će prije skontat koji je bus
|
|
|
|
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #22 on: August 27, 2010, 15:02:13 » |
|
Mislim da je neka stara Scania... a može biti i Van Hool, nemam pojma. Može biti i to da,nego zašto su vam uzeli onog tourlinera trosovinca? to ili na pp ili na odgovarajućoj temi, a ajmo malo googlat i istraživat pa da vidimo ko će prije skontat koji je bus Kolega mnogo tražiš,da si postavio bilo kojeg Steyr-a ja bi ti rekao sve o njemu a ovo je po meni Scania
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #23 on: August 27, 2010, 15:22:06 » |
|
aj ja ću vam reći, radi se o Van Hoolu, al ni ja ne znam o kojem tačno, slikao sam ga danas pa ću postaviti slike u odgovarajuću temu
|
|
|
|
|
|
|
alexandargh
Pješak
|
|
« Reply #24 on: August 27, 2010, 16:06:04 » |
|
aj ja ću vam reći, radi se o Van Hoolu, al ni ja ne znam o kojem tačno, slikao sam ga danas pa ću postaviti slike u odgovarajuću temu Pogodiooo saaam.
|
|
|
|
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #25 on: August 27, 2010, 16:18:57 » |
|
aj ja ću vam reći, radi se o Van Hoolu, al ni ja ne znam o kojem tačno, slikao sam ga danas pa ću postaviti slike u odgovarajuću temu Ma mogo sam si i mislit da su ga hašišari dizajnirali čim je ovak ružan zadnji kraj
|
|
|
|
|
|
|
Ado
Putnik
|
|
« Reply #26 on: August 27, 2010, 16:27:33 » |
|
Ovakvog istog ima i Bis turs Modriča.Ista sema isti bus.
|
|
|
|
Neoplan Cityliner
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #27 on: August 27, 2010, 17:05:01 » |
|
to je taj bus, slikao sam ga zimus u Sarajevu, a sad je u Brezi i ima probne tablice, slike će biti uskoro aleksandar - ti si pogodio 50% jer si napisao i Scania
|
|
|
|
|
|
|
alexandargh
Pješak
|
|
« Reply #28 on: August 27, 2010, 17:10:21 » |
|
to je taj bus, slikao sam ga zimus u Sarajevu, a sad je u Brezi i ima probne tablice, slike će biti uskoro aleksandar - ti si pogodio 50% jer si napisao i Scania Haha, pa da. A otkud znam.
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #29 on: October 17, 2010, 20:11:01 » |
|
e ajmo da vidimo ko zna šta je ovo? slikao sam iz tramvaja, i ja i oni u brzini, i još je kiša padala pa s eslika sva iskirivila... nit sam vidio marku busa ni čiji je... aj sad da zagrijemo mozgove
|
|
|
|
|
|
|
|