flatić
Kondukter
flatić
|
|
« Reply #270 on: September 05, 2011, 15:01:01 » |
|
da smo sportska nacija, pokazali smo vam i večeras Nadopunio sam post upravo dok si tipkao.... Ali ponovit ću - komentar nema veze sa Eurobasketom... priznaj da smo vas zgazili
|
|
|
|
The Doctor
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #271 on: September 05, 2011, 16:14:15 » |
|
da smo sportska nacija, pokazali smo vam i večeras Nadopunio sam post upravo dok si tipkao.... Ali ponovit ću - komentar nema veze sa Eurobasketom... priznaj da smo vas zgazili Nemam ja šta priznavat kada ja to ne pratim uopće... što vidim u novinama to je to... Mene to ne zanima, o tome možete sa matom diskutirati xD
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #272 on: September 10, 2011, 11:00:03 » |
|
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #273 on: September 10, 2011, 11:13:15 » |
|
Meni su bezveze ovi SUV-ovi Hummer, svi se lože na to, a meni baš ništa ne predstavljaju ...
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #274 on: September 10, 2011, 11:16:07 » |
|
Meni ovaj H2 inekako, ali H3 je totalni promašaj ...
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #275 on: September 10, 2011, 20:03:32 » |
|
Ma meni nisu ni 2 ni 3, samo 1 mi je beton...
|
|
|
|
|
|
|
Mihael_2646
|
|
« Reply #276 on: September 10, 2011, 22:34:48 » |
|
Meni je 2 jako dobar a 3 je stvarno promašaj kao što Adin kaže
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #277 on: September 16, 2011, 00:08:00 » |
|
Audi R8 u jako jako dobroj, lijepoj, privlačnoj i ubitačnoj boji po mome mišljenju. Slikan 15.09.11 u Sarajevu na Grabavici, nekih 200tinjak m od stadiona Želje, taj Audi zna često tu biti parkiran, viđao sam ga ja u par navrata kada sam tim putem prolazio. Vjerovatno vlasnik ima tu stan u zgradama oko parkinga. Audi je na austrijskim tablama... Neki naš čovjek koji gore radi, ima svoj biznis, jer po ovome sudeći, sigurno ima dobro razrađen i uspješan biznis...
|
|
|
|
|
|
|
dreiachser
Putnik
|
|
« Reply #278 on: September 16, 2011, 00:41:50 » |
|
Ufffff , boja ubija! Ovakvu još ni na slikama nisam vidio
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #279 on: September 16, 2011, 03:07:11 » |
|
Ufffff , boja ubija! Ovakvu još ni na slikama nisam vidio Pa da, znam ja da sam bio upravo kad sam rekao, unikatna, privlačna i ubitačna boja, većinom su ovi Audi-ji R8 modeli u sivo crnoj izvedbi, potpuno crnoj ili bijelo crnoj kombinaciji, takvih je najviše, ovo je baš rijetkost, ovakav, sigurno je fino doplatio da dobije ovu boju na R8, jer sigurno nije u serijskoj ponudi paleta boja za ovaj model, već kao dodatna oprema zavedena, a Audi i VW su najskuplji što se tiče dodataka, proizvoda iz ponude dodatne opreme, pravo fino oni to naplate
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #280 on: September 16, 2011, 08:14:11 » |
|
Audi R8 u jako jako dobroj, lijepoj, privlačnoj i ubitačnoj boji po mome mišljenju. Slikan 15.09.11 u Sarajevu na Grabavici, nekih 200tinjak m od stadiona Želje, taj Audi zna često tu biti parkiran, viđao sam ga ja u par navrata kada sam tim putem prolazio. Vjerovatno vlasnik ima tu stan u zgradama oko parkinga. Audi je na austrijskim tablama... Neki naš čovjek koji gore radi, ima svoj biznis, jer po ovome sudeći, sigurno ima dobro razrađen i uspješan biznis... mnogo cesto je on u bosni.zna se vidati ovaj audi po sarajevu cesto.
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #281 on: September 16, 2011, 08:28:29 » |
|
Da, i ja ga baš često često vidim u Sarajevu...
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #282 on: September 16, 2011, 08:51:00 » |
|
sto reci prije sam bio dan noc na njemu,sada je to smanjeno na minimalu jer mi se neda vozikati,mada uvijek ako se pozelim mogu da vozim.a sto reci kakav sam vozac isao sam na takmicenja iz saobracajne sekcije bilo je i uspjeha i padova,a isao sam i na evropsko prvenstvo na kojem je bilo odlicno....
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #283 on: September 16, 2011, 09:14:03 » |
|
Nažalost već dugi niz godina nemam biciklo, od 6 do 10-11 godine sam vozio nonstop biciklo, onda sam prešao na motor i od tada ne vozim biciklo, a volio bi, možda sebi kupim u narednim godinama, pa malo rekrativno svaki dan vožnja, jer je to dobro za zdravlje, kondiciju itd...
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #284 on: September 16, 2011, 11:06:43 » |
|
a sto reci kakav sam vozac isao sam na takmicenja iz saobracajne sekcije bilo je i uspjeha i padova,a isao sam i na evropsko prvenstvo na kojem je bilo odlicno.... ja u osnovnoj ispunio normu da idem na kantonalno i škola nam otkaže uestvovanje, jer su morali pare usmjeriti na nešto druo hahahaha možda sebi kupim u narednim godinama, pa malo rekrativno svaki dan vožnja, jer je to dobro za zdravlje, kondiciju itd...
odlična tura: tvoj stan-čaršija(restoran bazeni)-AS-Ciglane-tvoj stan i fizička aktivnost a i slikanje buseva
|
|
|
|
|
|
|
|