Adin_Zne
|
|
« Reply #15 on: August 08, 2010, 14:31:19 » |
|
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #16 on: August 08, 2010, 15:09:15 » |
|
pa "sine" prvo si nabavi Benzinsku pumpu...trebaaće ti hahhahahha
|
|
« Last Edit: August 08, 2010, 15:15:56 by Mustafa YJM »
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #17 on: August 08, 2010, 15:11:13 » |
|
Imaš stila a ja sam skroman čovjek pa bi se zadovoljio sa VW Polo V ili VI generacija e tebi će se želja i ostvariti jer imaš " realna" nadanja...doduše nekad nije lose postaviti granicu iznad stvarne granice da bi dobio ono sto zapravo želiš
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #18 on: August 08, 2010, 15:16:45 » |
|
pa "sine" prvo si nabavi Benzinsku pumpu...trebaaće ti hahhahahha Ak' ima para za njega, imat će i za čorbe......mada uvijek postoji ekonomična solucija zvana PLIN
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #19 on: August 08, 2010, 15:29:45 » |
|
Tako je Mustafa PLIN!
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #20 on: August 08, 2010, 17:12:55 » |
|
pa "sine" prvo si nabavi Benzinsku pumpu...trebaaće ti hahhahahha Ak' ima para za njega, imat će i za čorbe......mada uvijek postoji ekonomična solucija zvana PLIN e *ebi ga sad kupiš auto od cca 150 / 200 hiljada maraka i "ubaciš" mu plin...malo bezveze priznaj
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #21 on: August 08, 2010, 17:43:22 » |
|
pa jest bezveze ali je isplatjlivo
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #22 on: August 08, 2010, 19:44:59 » |
|
Pa naravno da je bezveze.....zato se i zezam na taj račun...jedan lik je tako otišao u fabriku Ferrarija i uplatio auto, međutim, kasnije je htio da mu i plin ugrade a ovi mu fino vrate njegove pare i kažu doviđenja...
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #23 on: August 08, 2010, 20:42:34 » |
|
Imaš stila a ja sam skroman čovjek pa bi se zadovoljio sa VW Polo V ili VI generacija e tebi će se želja i ostvariti jer imaš " realna" nadanja...doduše nekad nije lose postaviti granicu iznad stvarne granice da bi dobio ono sto zapravo želiš pa skoro gledam, najnoviji polo do registacije oko 21 000 hiljada, tako da se i može... a meni ne treba ekstravaganci auto, nego onako, da je solidno a i potrošnja da je tu negdje
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #24 on: August 08, 2010, 23:06:17 » |
|
pa jest bezveze ali je isplatjlivo Prvo ne kaže se "iplatljivo" nego "isplativo" a drugo nije ti to baš tačno 100%. AKo se radi o slabijim autima tj jeftinijim starijim vozilima onda si u pravu. Međutim novija vozila koja su dosta osjetljivija vrlo teže podnose plin i u njih nije baš pametno ugrađivati ga...
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #25 on: August 08, 2010, 23:07:31 » |
|
Imaš stila a ja sam skroman čovjek pa bi se zadovoljio sa VW Polo V ili VI generacija e tebi će se želja i ostvariti jer imaš " realna" nadanja...doduše nekad nije lose postaviti granicu iznad stvarne granice da bi dobio ono sto zapravo želiš pa skoro gledam, najnoviji polo do registacije oko 21 000 hiljada, tako da se i može... a meni ne treba ekstravaganci auto, nego onako, da je solidno a i potrošnja da je tu negdje djelimično si u pravu jer oni u glavnom na reklamama "Izbace" cijene osnovnih modela, dakle za model sa malo boljim paketom opreme moras platiti koju hiljadu više, međutim tu je to negdje ...
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #26 on: August 08, 2010, 23:18:47 » |
|
Šta mislite o Bemburi i 305 konjića ?
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #27 on: August 09, 2010, 08:05:42 » |
|
ovo mi je od druga auto, on je prvi vlasnik i auto nikada nije vidjelo vode(kise) osim kada se pere, presao je oko nekih 103 000 km, 93 godiste , znaci vozi se samo suncanim danima, nedeljom i tako nekad u sedmici, ludilo je auto ...
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #28 on: August 09, 2010, 08:50:16 » |
|
Šta mislite o Bemburi i 305 konjića ? ne mislim ništa dobro najnesigurnije auto koje postoji. Nesrazmjerana težina i snaga motora (u korist snage motora ) dovela je do toga da je (prema pisanju nekih njemackih auto magazina)u najvecem broju autonezgoda koje su uzrokovane neprilagodjenom brzinom odnosno gdje je rezultat bio izlijetanje ili prevrtanje BMW bio "glavni akter". Počevši od BMW 3 generacije tzv "kocke" preko BMW 5 odnosno 7 sva ta auta imaju ogroman broj konjskih snaga a karoserija to u glavnom ne moze podnijeti. Jos kad se tu "doda" famozna zadnja vuča (za koju treba ipak imati nesto bolje vozacke sposobnosti) ispadne "svašta"
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #29 on: August 09, 2010, 14:15:19 » |
|
slazem se s transformers, za mene BMW neprestavlja nista nego to da predstavlja dijasporu, ko god dodje odozgo vozi BMW, to im valjda predstavlja moc ... hehe ....
|
|
|
|
|
|
|
|