Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #30 on: March 26, 2011, 12:59:08 » |
|
Ma neću da radim diskretno i da se skrivam i potajno to radim, jer ovo što radimo je sve regulare i regularni ljudi i prevoznici će to i shvatiti ... Primjer su mnogobrojni : počevši moju karijeru od Kantića pa nadalje ... prvi kontakt je bio s Kantićem ...
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #31 on: March 26, 2011, 13:22:34 » |
|
Ma neću da radim diskretno i da se skrivam i potajno to radim, jer ovo što radimo je sve regulare i regularni ljudi i prevoznici će to i shvatiti ... Primjer su mnogobrojni : počevši moju karijeru od Kantića pa nadalje ... prvi kontakt je bio s Kantićem ...
Ma nisam ni ja toliko diskretan, ono što bi se reklo zaboli me šta ko misli ali ne zurim baš u facu vozača dok slikam i sl. Uradim to nabrzaka poput paparaza, većina me i ne skonta. Nisam ja taj tip da ulazi u kojekakve diskusije u slučaju da me neko zapitkuje zašto radim to što radim tako da vodim računa da do toga ne dođe..
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #32 on: March 26, 2011, 13:26:24 » |
|
Ja ostvarujem kontakte, koji većinom rezultiraju, vidite i sami kako po naš forum, koga sve već imamo u velikom stilu slikano itd ...
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #33 on: March 26, 2011, 22:26:33 » |
|
Ja ostvarujem kontakte, koji većinom rezultiraju, vidite i sami kako po naš forum, koga sve već imamo u velikom stilu slikano itd ...
sigurno... kao što kažeš - da smo radili ovo sve potajice i da se ljudi nisu zapitali a šta je to i gdje to ide, ne bi imali neke ekskluzivne ni slike ni informacije... Regularni i kulturni te naravno, upućeni ljudi će shvatiti, a ostali.... njihov problem
|
|
|
|
|
|
|
|
Nenad_KM
Kondukter
|
|
« Reply #35 on: October 11, 2011, 20:55:23 » |
|
Ja sto se slikanja tice kod par prevoznika imam super iskustvo a kod nekih i mnogo loše.. I ako su znali gde idu slike na kraju su počeli nešto da me ispituju i kao kako me nije sramota.. e tad sam rekao ćao i od tad slikam striktno Niš ekspres i Kosmet prevoz gde sa vozačima imam super saradnju.. po nekad im uradim neku sliku i to je to.. Ne krijem se kad slikam, i na primer ako slikaš i odmah nestaneš to je pa i meni malo čudno.. odmah misle da nešto mutiš i mršte se..
|
|
|
|
Nibus 400.22 GB 523
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #36 on: October 11, 2011, 21:51:18 » |
|
Ja nisam imala problema dok sam slikala,zapravo i ne pratim reakcije jer gledam u zaslon fotoaparata. Najnormalnije uslikam i produžim.
aaaa u to sam se jedamput osobno uvjerio , uslika kradomice i pobjeze reko čekaj čekaj, sviraj blicaj ma ode cura s jaranicama hhahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #37 on: October 11, 2011, 23:21:34 » |
|
Ja nisam imala problema dok sam slikala,zapravo i ne pratim reakcije jer gledam u zaslon fotoaparata. Najnormalnije uslikam i produžim.
aaaa u to sam se jedamput osobno uvjerio , uslika kradomice i pobjeze reko čekaj čekaj, sviraj blicaj ma ode cura s jaranicama hhahahahaha Ma nisam to bila ja...to je bio neko drugi...sigurno.
|
|
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #38 on: October 12, 2011, 07:34:20 » |
|
aaaa u to sam se jedamput osobno uvjerio , uslika kradomice i pobjeze reko čekaj čekaj, sviraj blicaj ma ode cura s jaranicama hhahahahaha Ma nisam to bila ja...to je bio neko drugi...sigurno. pa ima i ta mogucnost koja je izuzetno mala. Dobro sam zapamtio poziciju sa koje si slikala i šta si slikala a nakon nekog vremena tu si sliku postavila TI. Eh sad postoji mogucnost da imas "iznajmljenog" fotografa koji to radi za tebe
|
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #40 on: October 12, 2011, 17:23:52 » |
|
Pa et...ne znam.Ako je "slikar" bio kratke kose onda sam to bila ja.:-) e pa toliku moc zapazanja slucajnih prolaznika bas i nemam....
|
|
|
|
|
|
|
Mihael_2646
|
|
« Reply #41 on: October 12, 2011, 21:56:00 » |
|
sjećam se malog Ranđelovića ako se ne varam, i slučaja Janković A zar to policija brani? jel ima na BAS neki znak za zabranu slikanja? Da premi prici malog Alekse,Jankovic je izasao iz vozila udario par puta malog Aleksu i zatim mu oteo aparat. Pa na BASu nema znaka,niti mogu da zabrane jer je to javna povrsina.Tacnije BAS je jos uvek u Drzavnim rukama..Ali u zadnje vreme ima jako puno plicije,i bas Zandarmerije....Evo danas sam bio da ispratim drugaricu za Pozarevac dvojica su punih 2 sata kruzila na odlaznom peronu.. Gdje to mogu pročitati, na autobusi.NET, u kojem topicu? Ja nemam loših iskustava, neki vozači kad vide da slikam svirnu, pozdrave, nasmješe se a ja im pristojno odzdravim.. Ovako, s nekim vozačima ako imam vremena malo popričam, ništa posebno..
|
|
|
|
|
|
|
Nenad_KM
Kondukter
|
|
« Reply #42 on: October 12, 2011, 22:56:44 » |
|
Ja jednom kad sam slikao Nis ekspresov bus moj drugar koji ga vozi me je tako iscimao da je to bilo ludilo.. Ja stojim i slikam i on kao daa me pozdravi svirne, a vazdusna sirena.. li bate odskocio sam od zemlje ceo metar
|
|
|
|
Nibus 400.22 GB 523
|
|
|
adi.novalic
Putnik
|
|
« Reply #43 on: December 04, 2011, 17:21:04 » |
|
Ja nemam nekih velikih problema posto slikam na magistrali ali zna se desiti da neki pokazuju srednji prst itd.. ali svaka cast vozacima Prosica,Kantica i Bissa uvijek svirnu ili blicnu,
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #44 on: December 04, 2011, 18:32:40 » |
|
Zato su Smiljićevi vozači prilično negativno nastrojeni...
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
|