bhbus.ba
November 24, 2024, 06:40:07 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 100   Go Down
  Print  
Author Topic: GRAS - Razno/Diskusije (3)  (Read 282446 times)
MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #900 on: January 26, 2013, 22:40:15 »

Kako li je Mladen Sain podnio odlazak.......ne mogu da zamislim......

Mladen Šain je magistar doktorant asistent na dva fakulteta ne brini se ti Azrice plaho za njega naći će on sebi "hljeba"....nemam namjeru da ga branim jer je lik "VKV debil"

Ne sumnjam da ce naci posla uz mamicu kriminalca i svoj ubleharski stav.
Dosta je sto je sa 2 debele godine volonterskog staza dosao do gradske firme da bude u Skupstini,haha.
A inace svaki mjesec primao ako se ne varam 300KM.Znam da NO ima vise.
Haha

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #901 on: January 26, 2013, 22:44:10 »

Azra lupetaš žvota mi.....prvo Šain je fakultet završio 2004/05 poslije toga magistrirao u Heidelbergu gdje ce i doktorirati. Opet ponavljam mati je kriminogena a on je ograničen lik , vrhunski u pravnoj oblasti to mu niko ne može prigovoriti...I da lik nikada nije volontirao, al baš nikada. Previše voli pare da bi volontirao....
MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #902 on: January 26, 2013, 22:50:02 »

Vozač odvrnuo Jaleta do daske Cheesy
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1d0dnSYfkh0[/youtube]

Sto napacena krema drustva koja je snimala doticnog nije i sebe snimila ,nego krisom,pa da vidimo tog savjesnog gradjanina.Sve heroji iz kadrova Rambo filmova.
Ako je nekome cilj da se ukori vozac radi neprimjerenog ponasanja,onda bujrum.Ako je cilj da se pravi festa po YT-u,onda je to psihopatluk.

Azrica ne lupa,zna se sta je Sain prilozio za svoje radno mesto u Skupstini GRAS-a.xD
Volonterski staz u trajanju od 2 godine u advokatskoj kancelariji.
« Last Edit: January 26, 2013, 22:56:52 by MAN Lions coach » Logged

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #903 on: January 26, 2013, 23:09:39 »

ne radi se o volonterskom nego o "pripravnickom" stazu na zalost to je danas izjednaceno kako sam informisan. Volonterski staz se nekada nije placao a pripravnicki je poluplacen. Osim toga tom istom Šainu (bez obzira ne njegove ljudske i moralne kvalitete koji su poprilično upitni) veeeeeelika većina GRASove administrace ne može ni cipele čistiti....
Troler
Mehaničar

« Reply #904 on: January 26, 2013, 23:17:40 »

Pred kraj videa i vozac ima nastup Cheesy

Ovaj što snima malo zapjevušio da ispadne da vozač pjeva, a kad bolje pogledaš vidi se da čovjek samo vozi i sluša muziku.

@azra ako vozač zbog slušanja muzike može dobiti ukor onda ukloni ovaj video, svakako nema ni 100 pregleda iako je postavljen prije pola godine.

Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #905 on: January 26, 2013, 23:25:41 »

ne radi se o volonterskom nego o "pripravnickom" stazu na zalost to je danas izjednaceno kako sam informisan. Volonterski staz se nekada nije placao a pripravnicki je poluplacen. Osim toga tom istom Šainu (bez obzira ne njegove ljudske i moralne kvalitete koji su poprilično upitni) veeeeeelika većina GRASove administrace ne može ni cipele čistiti....

Nije tacno.Kad vidis papir pricaj.Volonterski staz.Ne pripravnicki.
Pripravnicki se obavlja uostalom godinu za VSS,a 6 mjeseci za SSS.
Nisam  idiot ni nepismena da ne vidim "bogatu"biografiju pomenute karikature koju je poslao u Kanton.Uostalom zna se da je nelegalno biran i izabran na to mjesto.

MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #906 on: January 26, 2013, 23:32:40 »

Ovaj što snima malo zapjevušio da ispadne da vozač pjeva, a kad bolje pogledaš vidi se da čovjek samo vozi i sluša muziku.

@azra ako vozač zbog slušanja muzike može dobiti ukor onda ukloni ovaj video, svakako nema ni 100 pregleda iako je postavljen prije pola godine.

Smijesno.
Prvo to nije moj video snimak niti sam objavljivac istog,niti ga mogu skloniti.
Drugo,radio nije dozvoljen na radnom mjestu.
Trece,ja nisam osoba koja sankcionise uposlenike,niti sam nadlezna da proganjam njih i njihove greske,ko prima platicu nek se sikira o tome.
Pa prema tome...poenta je da se samo neko zeli ismijavati sa doticnim,a ne zato sto zeli ukazati na greske.
Ovo je neovlasteno snimanje na javnom mjestu bez dozvole.
Pa uostalom ne moze biti cak uzeto u razmatranje.

transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #907 on: January 26, 2013, 23:34:37 »

Ma jebeš papir.....u advokatskoj kancelariji se ne volontira nego radi pripravnicki, to znam puno bolje nego ti vjeruj mi.....Opet kažem vecina administracije u GRASu Mladenu Šainu ne može čistiti cipele ne ulazeci u prirodu načina izbora. Čovjek je proglašen najboljim magistrantom jednog od najprestižnijih univerzitea u Evropi a to je Univerzitet u Heidelbergu, na žalost pojedincima iz uprave GRASa da su doveli tvorca malezijskog čuda Makhatir Muhammeda i njemu bi našli mahanu.
Da budem jasan, boli me "milokliz" sa Šaina, lik mi "ni u rodu rod ni pomozi Bog" ali činjenice su činjenice. Univerzitet u Heidelbergu ne možeš zajebati a ni Ganica gdje je Šain viši asistent...
MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #908 on: January 26, 2013, 23:43:20 »

Ne osporavam njegovo skolovanje uopce.
Uostalom bio i prosao.
Nek se posveti faxu,nije za njega vodjenje preduzeca.Treba neko sa kvalitetnim iskustvom i radom u privredi za organe upravljanja.
A za ostale admine znam kakvi su....

Troler
Mehaničar

« Reply #909 on: January 26, 2013, 23:59:08 »

Smijesno.
Prvo to nije moj video snimak niti sam objavljivac istog,niti ga mogu skloniti.
Drugo,radio nije dozvoljen na radnom mjestu.
Trece,ja nisam osoba koja sankcionise uposlenike,niti sam nadlezna da proganjam njih i njihove greske,ko prima platicu nek se sikira o tome.
Pa prema tome...poenta je da se samo neko zeli ismijavati sa doticnim,a ne zato sto zeli ukazati na greske.
Ovo je neovlasteno snimanje na javnom mjestu bez dozvole.
Pa uostalom ne moze biti cak uzeto u razmatranje.

Ma mislio sam s foruma kao moderator, jer ja mogu izmjeniti post samo 15-20 minuta nakon postanja. Nisam znao da je slušanje radia zabranjeno a nebih želio da vozač ima neugodnosti. Ali hajde nek stoji, valjda neće biti problema.
Znam da ni ja ni  ti nemožemo skinuti video sa youtubea, nisam budala.

Jeli zabranjen radio u potpunosti ili samo glasno?

Manas
Vodič puta

MAN Diesel & Turbo

« Reply #910 on: January 27, 2013, 00:21:22 »

Ja znam za primjer CTS. Oni smiju pustati samo RSG radio ili posebni CD sa zabavnom muzikom koji im da firma. Neznam dali ovo vazi i za GRAS . Takode jedan od vozaca u CTSu je pustio narodnu/sevdalinku pa ga je putnik prijavio pa kasnije i tuzio ja msm.

The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #911 on: January 27, 2013, 00:26:31 »

ma na prigradu je tegerič pravi što se tiče muzike u ctsovim autobusima

Troler
Mehaničar

« Reply #912 on: January 27, 2013, 00:44:15 »

Čuj prijavio ga zbog sevdalinke, ccc hajde da je zbog bilo koje druge muzike, ali sevdalinka je naše blago.

Doduše kod nekih ima i ovoga: http://www.youtube.com/watch?v=pddjFxplMB4

Neznam ometa li radio signal radio stanicu, možda je zbog toga zabranjen u GRAS-u?  Svojevremeno je bilo zabranjeno da putnici u Grasovim vozilima pričaju na mobitel, čak se sjećam kad je jednom vozač galamio na neku djevojku da ugasi mobitel.

813 ima neke ubačene neke zvučnike kod vozača i u njemu se fino može čuti muzika, a može se čuti i kod turističkih koji izađu na linije.
« Last Edit: January 27, 2013, 00:45:55 by Troler » Logged

man 464
Mehaničar

« Reply #913 on: January 27, 2013, 00:49:50 »

Ma i kod 422 kad vozač pusti sebi muziku rade i zvučnici u prednjem dijelu, samo što je tad bio vozač koji je slušao urbanu muziku (pop, pop-rock, rock) tako da mi nije ni smetalo, čak šta više uživao sam.

Što se tiče mobitela imaju oni natpisi kao zabranjeno je, ali.... prvi ja koristim mobitel jer to rade svi u svim vozilima gras-a.
Zna i kod mene na liniji u trećoj zatreštat....
transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #914 on: January 27, 2013, 00:56:00 »

Najbolju muziku je imao 492 , oni su ugradili upaljač i preko FM Transmitera preuzimali muziku sa USB sticka a napravili su prekidač da po potrebi i želji mogu odvojiti prednje zvucnike tj prva dva od ostalih  "u salonu"....ekstra bilo. Inače i Lions Classici imaju normalno ugrađene kasetofone i zvucnike tako da vozač ne mora nametati svoj stil ostalima
Pages: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 100   Go Up
  Print  

Jump to: