Troler
|
|
« Reply #870 on: January 20, 2013, 00:53:24 » |
|
Jes malo ružan nakon skidanja reklame, ali ovaj je TITO među trolejbusima. (ko ga je vidio s lijeve strane znaće razlog zašto je tako )
|
|
« Last Edit: January 20, 2013, 01:06:02 by Troler »
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #873 on: January 21, 2013, 19:33:54 » |
|
Za skakavac: minibusom 69 od Sutjeske do Nahoreva, a dalje pješke. Mislim da je radnim danom interval nekih 45-50 minuta, subotom 60 minuta, nedjeljom 90 minuta. http://www.mtb.ba/ozren-vodopad-skakavac/Za Eko futura, mislim da je to negdje oko Hreše (ako je to to), ali neznam tačno gdje. Za Hrešu je bio minibus 98 od Vijećnice, ali ta linija mali broj polazaka, a pitanje je dali se sad uopšte održava jer je dosta linija ukinuto zbog manjka vozila, pa bih ti preporučio da pozoveš minibuskog dispečera 033-212-913, ili da odeš taksijem.
|
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #875 on: January 21, 2013, 19:37:59 » |
|
Za Hrešu je bio minibus 98 od Vijećnice, ali ta linija mali broj polazaka, a pitanje je dali se sad uopšte održava jer je dosta linija ukinuto zbog manjka vozila, pa bih ti preporučio da pozoveš minibuskog dispečera 033-212-913, ili da odeš taksijem.
98-Hreša ne radi ima podosta
|
|
|
|
|
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #877 on: January 23, 2013, 02:21:48 » |
|
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/sarajevo/vlada-ogorcena-stanjem-u-grasuJučer je održana Sjednica Vlade Kantona na kojoj su između ostalog razmatrane i tačke koje se tiču KJKP Grasa.
Vlada je poprilično ogorčena izvještajima koji su im dostavljeni iz Grasa, a kako je za Oslobođenje kazao ministar saobraćaja KS-a Jusuf Bubica izvještaji više nalikuju podršci postojećem stanju.
- Izvještaji ni u jednom dijelu nisu predstavljeni kao neki novi kreativni početak, odnosno promjena stanja koje je katastrofalno. Dobili smo i prijave za pojavu kriminala među uposlenicima. Vlada Kantona je odredila posebnu komisiju koja će izvršiti analizu kompletnog stanja u Grasu. Analiza stanja trebala bi biti predočena prije iduće sjednice Vlade, nakon čega ćemo zauzeti konačan stav, kazao je ministar Bubica. Stečaj prijeti sve više i više...a oni koje "vole firmu"...šta reći....
|
|
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #878 on: January 23, 2013, 13:42:18 » |
|
U jučerašnjem printanom izdanju Avaza navodi se da je konkurs za direktora produžen do 3. februara. Prema pisanju avaza konkurisali su Adis Šehić, Senad Međedović, Aziz Fišo i zaboravili su Vatrića. Navodno konkurs je produžen jer ova imena ne odgovaraju vladi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #880 on: January 23, 2013, 18:17:18 » |
|
Kad se to Hasan prijavio za direktora i kako ima obraza nakon svega?
Onda dok je trajao štrajk rekao je da se još nije prijavio na konkurs i nezna hoće li se prijavljivati.
|
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #882 on: January 23, 2013, 22:03:59 » |
|
Azra, jel ti očekuješ ono privatno ili se nešto šuška za Harisa? Bilo bi i meni drago to...
|
|
|
|
|
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #884 on: January 24, 2013, 20:28:58 » |
|
Danas sam bio na Ilidži pa sam iskoristio priliku da malo više slikam Redom g.b. 499 pa g.b. 413 pa g.b. 806 Sada samo g.b. 499 otpozadi Kada se g.b. 499 maknuo na red su došli g.b. 413 i g.b. 806 zajedno sa "strašibusom" 402 Nakon 10-ak minuta stigao je i g.b. 414 koji je ostao da odmara. Sada je 413 malo pozirao, ali sprijeda je sunce odradilo svoje ali vidi se da je ona ružna zakrpa sada dodano prefarbana i sređena. I malo sa boka... Moram reći da sam ga malo zagledao, i koliko sam vidio nije puno išaran, dobro se drži iako je na prigradu kao i 412 koji je pristojan. I za kraj g.b. 806 pa g.b. 841 pa g.b. 400 na dolasku i g.b. 408. Da ne reče koji su garažni brojevi,morala bi se kakvoj gatari javiti.
|
|
« Last Edit: January 24, 2013, 20:45:51 by The_Dubster »
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
|