man 464
|
|
« Reply #120 on: September 13, 2012, 10:30:30 » |
|
Od raspusta ti 829 radi na Ilidži (mislim da je najčešće na 43 i 46), a neznam šta je sa linijom 78 (ne pohvataš šta se piše pa si tako za 668 mislio da je na 79 još pola godine nakon što je skinut sa te linije isto ko sad za 829). Što se tiče 814 mislim da je i dalje na 79.
Troler, vrlo dobro znam da je 829 tokom ljeta radio na 46 (što više vozio sam se) i na ostalim linijama sa Ilidže i apsolutno nema potrebe da ponavljaš neke stvari od "prije nove ere" koje smo apsolvirali (npr. 668 nije više na na 79.). Greške se mogu potkrasti ali nema potrebe da se stalno podsjećamo na njih jer su ispravljene. Nisam ni lektor, a ni moderator da iščitavam sve od a do ž. Uostalom napisao sam 829 i 814 (valjda oni tamo rade), znači nisam rekao eno 829 radi tamo vidio sam ga. Usput, šta onda radi umjesto 829?
|
|
|
|
|
|
|
zanimljivo
Putnik
|
|
« Reply #121 on: September 13, 2012, 14:51:19 » |
|
danas nije izlazio 852 niti 806 jedno vrijeme vidio sam u garazi 407 i nekog ik-206 koji radi na Ilijasu , bas me zanima sta se tamo desavalo tokom dana sta je radilo za Vogoscu sta za Ilijas
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #122 on: September 13, 2012, 17:39:33 » |
|
Od raspusta ti 829 radi na Ilidži (mislim da je najčešće na 43 i 46), a neznam šta je sa linijom 78 (ne pohvataš šta se piše pa si tako za 668 mislio da je na 79 još pola godine nakon što je skinut sa te linije isto ko sad za 829). Što se tiče 814 mislim da je i dalje na 79.
Troler, vrlo dobro znam da je 829 tokom ljeta radio na 46 (što više vozio sam se) i na ostalim linijama sa Ilidže i apsolutno nema potrebe da ponavljaš neke stvari od "prije nove ere" koje smo apsolvirali (npr. 668 nije više na na 79.). Greške se mogu potkrasti ali nema potrebe da se stalno podsjećamo na njih jer su ispravljene. Nisam ni lektor, a ni moderator da iščitavam sve od a do ž. Uostalom napisao sam 829 i 814 (valjda oni tamo rade), znači nisam rekao eno 829 radi tamo vidio sam ga. Usput, šta onda radi umjesto 829? Vjerovatno radi neki minibus.
|
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #123 on: September 14, 2012, 17:44:38 » |
|
PETAK
Lin 31 - 826 Lin 36 - 668 Lin 47 - 402
Jutros do 7:20 u saobraćaju bilo: 44 tramvaja 27 trolejbusa 56 autobusa 30 minibusa
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #124 on: September 14, 2012, 18:10:54 » |
|
Greška gornji post sam htio napisati u temu busevi na linijama. http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/sarajevo/sdp-postavio-svog-treceg-direktoraAdis Šehić, šef autobuskog saobraćaja, pa član uprave KJKP-a GRAS postavljen je za vršioca dužnosti direktora ovog preduzeća, potvrdio je za Oslobođenje Izet Horman, predsjednik Nadzornog odbora Gradskog saobraćaja. Naime, nakon što je Sindikat komunalne privrede GRAS-a zatražio ostavku od direktora Harisa Kadrića, a zbog njegove najave ulaska drugih prevoznika u sistem javnog gradskog saobraćaja Kantona Sarajevo, Kadrić je ostavku i ponudio članovima NO GRAS-a. Nadzorni odbor najprije je zatražio od Kadrića da ostavku povuče, a kako se to nije desilo, ona je prihvaćena na zadnjoj sjednici NO GRAS-a. Šehić je inače, treći direktor kojeg je SDP postavio u ovom preduzeću, nosilac liste ove stranke za Ilijaš, nakon što je smjenom Harisa Bašića doveden Ajdin Kobilić, a potom i Haris Kadrić. Kako saznajemo, Nadzorni odbor donio je i zaključke koji su proslijeđeni upravi na čelu sa Šehićem, a koje bi oni trebali ispoštovati. No, o detaljima Horman nije želio govoriti. Preduzeće i dalje u teškoj situaciji, a nedavnim protestima pred zgradom Vlade sindikalisti su upozorili na loše uslove rada i neuplaćivanje doprinosa. --- Čuj Haris Kad rić hahaha.
|
|
|
|
|
|
|
Manas
|
|
« Reply #125 on: September 14, 2012, 18:49:08 » |
|
Danas od 15:30 do 17:00 nisu radili tramvaji...Razlog neznam,bilo je nekoliko sudara kod predsjednistva,dolazak Turskog premijera ili je nesto do napajanja jer sam vidio u ČKD KT8D5 da gori lampica gdje pise nesto oko napajanja....
|
|
|
|
|
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #127 on: September 14, 2012, 21:52:18 » |
|
Greška gornji post sam htio napisati u temu busevi na linijama. http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/sarajevo/sdp-postavio-svog-treceg-direktoraAdis Šehić, šef autobuskog saobraćaja, pa član uprave KJKP-a GRAS postavljen je za vršioca dužnosti direktora ovog preduzeća, potvrdio je za Oslobođenje Izet Horman, predsjednik Nadzornog odbora Gradskog saobraćaja. Naime, nakon što je Sindikat komunalne privrede GRAS-a zatražio ostavku od direktora Harisa Kadrića, a zbog njegove najave ulaska drugih prevoznika u sistem javnog gradskog saobraćaja Kantona Sarajevo, Kadrić je ostavku i ponudio članovima NO GRAS-a. Nadzorni odbor najprije je zatražio od Kadrića da ostavku povuče, a kako se to nije desilo, ona je prihvaćena na zadnjoj sjednici NO GRAS-a. Šehić je inače, treći direktor kojeg je SDP postavio u ovom preduzeću, nosilac liste ove stranke za Ilijaš, nakon što je smjenom Harisa Bašića doveden Ajdin Kobilić, a potom i Haris Kadrić. Kako saznajemo, Nadzorni odbor donio je i zaključke koji su proslijeđeni upravi na čelu sa Šehićem, a koje bi oni trebali ispoštovati. No, o detaljima Horman nije želio govoriti. Preduzeće i dalje u teškoj situaciji, a nedavnim protestima pred zgradom Vlade sindikalisti su upozorili na loše uslove rada i neuplaćivanje doprinosa. --- Čuj Haris Kad rić hahaha. Nije on šef bio već Izvršni Direktor za minibuski i autobuski saobraćaj. Dalje,NO ga je imenovao za VD-a isto kao i u slučaju Ajdina Kobilića kad je Hasan Bašić podnio ostavku. Ovo je farsa,firma svake godine mijenja direktora čiji mandat po zakonu traje 4 godine.
|
|
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #129 on: September 14, 2012, 21:56:21 » |
|
@man464 U ovakvim slučajevima prikladniji je izraz oštećenje.
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #130 on: September 14, 2012, 21:58:48 » |
|
Može može, primio k znaju... Napisah tako, ko da sam ne znam šta napisao.......
|
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #132 on: September 15, 2012, 10:06:54 » |
|
Drago mi je da su stigli, jer su potrebniji nego ikad.
mogu li ovu sliku okačiti na grasov fejsbuk?
|
|
|
|
|
|
|
|
ikar353
Kondukter
|