|
Almir
|
|
« Reply #1 on: July 18, 2010, 18:01:32 » |
|
bravo amare..znao sam da me neces razocarat svaka ti cast
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #2 on: July 18, 2010, 18:03:17 » |
|
ja kako znam imaju jos jedan minimalno bus ... a ovaj je izgleda od bakic reisen ...
|
|
|
|
|
|
|
Almir
|
|
« Reply #3 on: July 18, 2010, 18:05:28 » |
|
da da..taj bus sam i ja vidio al nisam uspio slikat nisam imao cim..a izgleda da je Bakic rasprodao svoje buseve po Bosni
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #4 on: July 18, 2010, 18:13:14 » |
|
e to nebi rekao da je sve buseve na BH tablama prodao ...
|
|
|
|
|
|
|
Goran SK
VIP Član
Vodič puta
|
|
« Reply #5 on: July 18, 2010, 21:52:32 » |
|
ekstra fotke,samo ne bi rekao da je ova od Bakica,nisam ja video da on ima retrovizire ovako skroz gore postavito a i zutkasta boja nista ista ko njegove.....a mozno je da se varam ali neki instinkt mi kaze da nije
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #6 on: July 18, 2010, 21:55:00 » |
|
ekstra fotke,samo ne bi rekao da je ova od Bakica,nisam ja video da on ima retrovizire ovako skroz gore postavito a i zutkasta boja nista ista ko njegove.....a mozno je da se varam ali neki instinkt mi kaze da nije mislim da je "foto efekat" u pitanju a retrovizori su najmanji problem za zamjeniti
|
|
|
|
|
|
|
Ado
Putnik
|
|
« Reply #7 on: July 18, 2010, 22:38:26 » |
|
Amare ova Setra je nekad bila u mom vlastništvu pa je onda mi prodali Roadu.
|
|
|
|
Neoplan Cityliner
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #8 on: July 18, 2010, 23:09:06 » |
|
eto Ado je rjesio dilemu, a foto efekat nije u pitanju, neznam koji bi ovo mogo biti foto efekat ako si poznalavac photoshopa :S ... sto uradim na fotki jeste da ubacim samo ovo dole svoje i to je to, ostalo stimam na aparatu ako te zanima ... ako hoces mogu ja tebi uraditi slike u photoshopu s nekim efektima pa da vidis, ocito neznas sta se radi u ps ...
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #9 on: July 19, 2010, 07:02:00 » |
|
eto Ado je rjesio dilemu, a foto efekat nije u pitanju, neznam koji bi ovo mogo biti foto efekat ako si poznalavac photoshopa :S ... sto uradim na fotki jeste da ubacim samo ovo dole svoje i to je to, ostalo stimam na aparatu ako te zanima ... ako hoces mogu ja tebi uraditi slike u photoshopu s nekim efektima pa da vidis, ocito neznas sta se radi u ps ... Nisam idealan poznavalac "photoshopa" dakle znam osnovne stvari koje su meni sasvim dovoljne. Zadovoljan??? Ali sam jako dobar poznavalac fotoaparata i fotografije. Dakle odredjene fotografije napravljene sa odredjenim foto aparatom slikane iz određenog ugla uz odredjenu koncentraciju svjetlosti mogu "ispasti" znatno drugacije nego nego sto su "u živo". Znači nema to nikakve veze sa "photshopom" ima veze sa aparatom odnosno onim ko stoji iza aparata.
|
|
|
|
|
|
|
Goran SK
VIP Član
Vodič puta
|
|
« Reply #10 on: July 19, 2010, 10:00:10 » |
|
A jel se moze znati od kojeg prevoznika je kupljena ili bolje receno jel je pre bila Bakicina ?
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #11 on: July 19, 2010, 10:23:13 » |
|
e to je vec tako transformers, ja sam mislio da ti mislis na kompjutersku obradu, ali ovo nije nikakav efekat, iste su boje i u stvarnosti, zuta je kakva je i na slici ...
|
|
|
|
|
|
|
Ado
Putnik
|
|
« Reply #12 on: July 23, 2010, 12:37:40 » |
|
A jel se moze znati od kojeg prevoznika je kupljena ili bolje receno jel je pre bila Bakicina ? Ne nije bila kod Bakica nego je kupljena od Centrotransa,ali smo mi zajedno s njom kupili jos jednu 215 HD iz Banja Luke koja je bila u Bakicevoj šemi pa smo i ovu prefarbali da budu iste..
|
|
|
|
Neoplan Cityliner
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #13 on: July 23, 2010, 13:03:32 » |
|
aha, znaci ova nije bila prvobitno u ovoj semi, nego vjerovatno u bijeloj CTS-ovoj semi ?
|
|
|
|
|
|
|
Ado
Putnik
|
|
« Reply #14 on: July 23, 2010, 13:24:07 » |
|
Da bila je bijela i imala neke balone po sebi.A ova druga ne znam jel direktno od Bakica kupljena ili je imala jos nekog vlasnika .
|
|
|
|
Neoplan Cityliner
|
|
|
|