|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #496 on: September 08, 2011, 13:18:46 » |
|
Tesko se ista moze reci, jucer oko 13 h ih vidim, normalno posada odlicno raspolozena, svira i pozdravlja, a danas cujem ovu strasnu vijest
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #497 on: September 08, 2011, 13:23:41 » |
|
čovječe :S ne mogu da vjerujem izgleda da Prošić ima taj peh, pa svakih par godina neki belaj i što je najgore sve novi autobusi... čovječe kako potresna slika u avazu sa mrtvim tijelom... Bože me sačuvaj :S
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #498 on: September 08, 2011, 13:32:51 » |
|
Moja sućut porodici...
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #499 on: September 08, 2011, 13:36:20 » |
|
Tragedija, ne mogu da vjerujem, a ja ga u Zenici u srijedu vidio parkiranog na kalenovoj bp
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #500 on: September 08, 2011, 13:40:17 » |
|
Ovo je sigurno drugi vozač, koji je nažalost izgubio život.
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
dreiachser
Putnik
|
|
« Reply #501 on: September 08, 2011, 13:42:55 » |
|
Bože sačuvaj, ne mogu da vjerujem. I ja ga u utorak još vidio u Zenici, a sad ovo... A za ovo Fahrino smeće od novinara nemam riječi, fujjjj. Kako mogu ovu sliku staviti, pa imaju li morala ikakvog...
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #502 on: September 08, 2011, 14:08:06 » |
|
Ne znam stvarno......,svi znamo da je ova firma jedna od najpoznatijih iz Bosne, a po voznom parku vidimo i da je jedna od najuspješnijih... Teško mi pada što im se ovo desilo, ali svi vozači su svjesni rizika posla, i kad sjedaju u vozilo, nikad ne znaju hoće li iz njega izać, svojom ili tuđom krivicom... Žao mi je vozača koji je poginuo i njegove porodice, žao mi je i vozača koji je vozio, neće ni njemu biti nimalo lahko, a žao mi je i uprave firme, gazde i ostalih, jedna zaista fina porodica koju sam imao čast upoznati i bitikod njih... Prvo ona nesreća u Kladuši kad im je nastradala skoro nova Setra, izgorio im je nov MAN lions coach, a sad ovaj 3-4 mjeseca star Cityliner... Al opet u svemu ovome najmanje treba da žalimo bus, jer će osiguranje odraditi svoje... Nažalost, život je ugašen, a još i novinari koji su izgleda ostali potpuno hladnokrvni na ovu tragediju, stave sliku mrtvog vozača... Kako je samo njegovoj porodici??? Sreća u nesreći da niko od putnika nije poginuo.....
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
dreiachser
Putnik
|
|
« Reply #503 on: September 08, 2011, 14:31:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #504 on: September 08, 2011, 15:19:42 » |
|
Boze moj, prestrasno, nedaj boze nikome .. Sejfulahu, vjecni rahmet i dzennet, a soferu da dobije bitku za zivotom i brz oporavak, brz oporavak i ostalim putnicima (
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
Nino76
Pješak
|
|
« Reply #505 on: September 08, 2011, 17:57:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #506 on: September 08, 2011, 18:03:47 » |
|
Hmm, u ovom Travegu sam se vozio Za ovo nisam znao, a kolega Nino, znaš li kad je ovo bilo??? Ili je ovo Tourismo???
|
|
« Last Edit: September 08, 2011, 18:11:30 by Almir »
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #507 on: September 08, 2011, 18:06:57 » |
|
turizmo
|
|
|
|
|
|
|
MAN TGA
Pješak
|
|
« Reply #508 on: September 08, 2011, 18:07:50 » |
|
"Möglicherweise habe der Busfahrer im Regen den langsam fahrenden Schwertransporter zu spät bemerkt, hieß es.
Citat iz Bild.de
"Postoji mogucnost da je vozac kasno primjetio polako vozeci Teski transporter "
i po mojoj procjeni najvjerovatnije da jest, pokusao izbjeci i podero ga desnom stranom gdje je i II vozac sjedio tako da je ovaj izletio iz autobusa (po slikama se vidi) al je opet se u svakom slucaju dobro zavrsilo ,po situaciji sta se moglo desit kad bus naleti sa 105 kmh na ovaj kran koji nije vise vozio od 60 kmh.
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #509 on: September 08, 2011, 18:09:15 » |
|
turizmo
Ovo je potvrda moderatorima da izbrišu bijeli Tourismo iz voznog parka, zato ga odavno nismo vidjeli......
|
|
|
|
|
|
|
|