tomo
|
|
« Reply #945 on: May 26, 2012, 18:08:24 » |
|
Nepovoljni vremenski uvjeti...
|
|
|
|
|
|
|
mirza
|
|
« Reply #946 on: May 26, 2012, 18:13:38 » |
|
Još ako je kiša tek počela da pada, tada je vožnja kao po ledu, nema naglog kočenja ni naglih poteza volanom.
|
|
|
|
TOVARNA AVTOMOBILOV IN MOTORJEV
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #947 on: May 26, 2012, 18:16:00 » |
|
Još ako je kiša tek počela da pada, tada je vožnja kao po ledu, nema naglog kočenja ni naglih poteza volanom. Pa vidi se da je mokar kolnik, kiša je padala... događa se... nije veća materijalna šteta, a pogotovo ne ljudska...
|
|
|
|
|
|
|
mirza
|
|
« Reply #948 on: May 28, 2012, 19:37:13 » |
|
Još ako je kiša tek počela da pada, tada je vožnja kao po ledu, nema naglog kočenja ni naglih poteza volanom. Pa vidi se da je mokar kolnik, kiša je padala... događa se... nije veća materijalna šteta, a pogotovo ne ljudska... tomo vidim da je cesta mokra , ali mislio sam na to da je kiša tek bila počela da pada, ono što se kaže prva kiša, tada je užasno i za hodanje a i za vožnju jer je tada klizavo kao po ledu.
|
|
|
|
|
|
|
Almir
|
|
« Reply #949 on: May 30, 2012, 23:32:22 » |
|
Kako mi je zao taj bus je bas prelijep, a i skoro su ga kupili..
|
|
|
|
|
|
|
mirza
|
|
« Reply #950 on: May 30, 2012, 23:38:03 » |
|
Kako mi je zao taj bus je bas prelijep, a i skoro su ga kupili.. Ako misliš na Higera od Zeni tursa, taj bus je već u pokretu, vidio sam ga prije dva dana na povratku iz Splita.
|
|
|
|
|
|
|
Almir
|
|
« Reply #951 on: May 30, 2012, 23:52:25 » |
|
Da i mislio sam na Higera, super onda , izgleda da nije bilo velike štete.
|
|
|
|
|
|
|
Saško
Kondukter
|
|
« Reply #952 on: June 02, 2012, 02:06:34 » |
|
Kiša je bre smrt. Ja sam jesenas sa kolima za malo sleteo s puta isto tako vreme neko buđavo bilo mokar put i kad sam cimnuo volan ne znam ni sam zašto jedva sam smirio kola, a šta mislite kako je tek sa autobusom koji je dugačak 12m i širok 2m plus jedno 3.5m visina vozila.
|
|
|
|
Niška Banja topla voda za Nišlije živa zgoda
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #953 on: June 02, 2012, 18:49:06 » |
|
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #954 on: June 02, 2012, 20:26:27 » |
|
Auuuu čovječe.... Strašno... Ali svaka vozaču čast na pribranosti...
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
Almir
|
|
« Reply #955 on: June 03, 2012, 09:52:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
kilometar
VIP Član
Kondukter
|
|
« Reply #956 on: June 04, 2012, 11:10:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
jakisa
Pješak
|
|
« Reply #957 on: June 05, 2012, 20:15:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #958 on: June 05, 2012, 22:07:18 » |
|
Kalesija: Djevojčica u toku vožnje ispala iz autobusahttp://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/kalesija-djevojcica-u-toku-voznje-ispala-iz-autobusa/120605171Očevici tvrde kako je djevojčica bila u autobusu preduzeća Bjeljevac tours te da su se u jednom trenutku iznenada otvorila vrata autobusa i da je djevojčica ispala na asfalt.
Navodno se autobus kretao brzinom do 60 kilometara na sat, a djevojčica je imala sreće jer je, prema tvrdnjama očevidaca, ispala iz autobusa samo dva metra od metalne zaštitne ograde. Nakon strašne scene djevojčica je odvezena u UKC Tuzla gdje su ljekari konstatovali lakše tjelesne povrede.
Inače, korisnici usluga preduzeća Bjeljevac tours duži vremenski period negoduju jer su, kako tvrde, autobusi tehnički neispravni i dotrajali, jer pojedini su u pogonu preko 45 godina. Oni koji su svakodnevno voze u takvim autobusima očekuju reakciju nadležnih organa, jer je posljednji nemili događaj, kako kažu, dodatno zabrinuo brojne roditelje koji svoju djecu šalju u školu.
|
|
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
Almir
|
|
« Reply #959 on: June 05, 2012, 22:09:56 » |
|
E ja levata , drpili moju sliku i stavili "citatelj klix.ba portala" cccc sramota
|
|
|
|
|
|
|
|