bhbus.ba
November 24, 2024, 00:19:05 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 100   Go Down
  Print  
Author Topic: Centrotrans - Razno/Diskusije (2)  (Read 317104 times)
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #1035 on: July 17, 2013, 12:36:04 »

to je prolazna stanica na liniji za Ren, ako sam dobro skontao, ali je oni vode kao posebnu liniju. Još jedna marketinška caka Cheesy

Setra 417 HDH
Vodič puta

« Reply #1036 on: July 17, 2013, 15:10:29 »

Meni se cini da linija radi od 2006, prvo je bila do Pariza pa su je onda produzili za Ren.

Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
Almir
Mehaničar

« Reply #1037 on: July 21, 2013, 00:08:57 »

Nakon više od dva mjeseca, Centro konačno danas vozio Sarajevo - Amsterdam, subotom je to obavljao Semi.

Manas
Vodič puta

MAN Diesel & Turbo

« Reply #1038 on: July 22, 2013, 01:26:15 »

Srebrenica-Sarajevo danas

stvarno nisu normalni  Shocked

Kassbohrer
Vodič puta

« Reply #1039 on: July 22, 2013, 02:17:29 »

A GRAS kad pošalje zglobnog Ikarusa??  Roll Eyes

U nedostatku buseva griješe i jedni i drugi....

Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom.
Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
Setra 417 HDH
Vodič puta

« Reply #1040 on: July 22, 2013, 02:53:09 »

Firma koja ima 200 autobusa i koja je u srcu sezone, krpe kako znaju. U temama najvise pricaju i pametuju ljudi, koji na instrument tabli znaju koji je taster za vrata, i jos znaju na instrument tabli pokazivace brzine i obrataja, poneko i temperaturu i pricaju ovdje .. Da li znate da danas imaju angazovanih 15 autobusa na prevozu rukometaša. Jutros je Starliner II dosao u Međugorje i zajedno sa 5 APB-ovih vozio u Sarajevo rukometaše .. Da li znate da autobusi rade non-stop po 15-17 sati, da su cesti kvarovi, pa se krpi kako se zna i umije .. Obično vozači koji rade najlakse linije rade krpe linije.. Ljudi govore bez trunke objektivnosti, ne kazem da su savrseni, ali jebem mu mater hajde recite svaka im cast sponzorisu tu omladinu, koja nije na ulici i koja se ne drogira .. Stvarno trazite dlaku u jajetu da nije firma kakva jest tj. da je privatnik i da podjeli koju "gratis" kartu ne bih bio nijedan pljuvanja. Ne kazem da su savrseni, u ovo vrijeme ne postoji savrsena firma. Ko mi kaze nesto ja cu ga lično opovrgnuti jer znam toliko stvari o gazdama o autobusima, ali necu ovdje javno da ih iznosim, ni da pljujem, jer nemam nikakve koristi, od kudjenja ni od hvaljenja. Što se tiče posla do septembra na liniji za Dortmund ne mogu primiti putnika.. Neki dan mi je trebalo doci iz Njemacke sa njima, uglavnom paketic je dimenzija 40x35 iako smo predobri sa vozem nije mogao ubaciti.. Kaze stalno neki bissevi, ko sibica svaki dan ..

Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
man 464
Mehaničar

« Reply #1041 on: July 22, 2013, 09:14:14 »

A GRAS kad pošalje zglobnog Ikarusa??  Roll Eyes

Gras pošalje zglobnog Ikarbusa na vanrednu vožnju. Ovo je stalna linija.  Roll Eyes
Troler
Mehaničar

« Reply #1042 on: July 22, 2013, 09:20:36 »

A GRAS kad pošalje zglobnog Ikarusa??  Roll Eyes

Porediti 11. Juli kad idu stotine autobusa prevoze hiljade ljudi u Srebrenicu sa običnom vožnjom...  Roll Eyes

Hajde, nekako se može tolerisati da gradski rade najdalje do Kaknja ili Busovače, ali gradski bus staviti na liniju od 120km... Prihvatljivije bi bilo da su stavili Translinera onog što vozi za Hrasnicu, ili da su bar stavili NL263 sa klimom kad već šalju gradski autobus, a ovog Centrolinera umjesto NL-a na komercijalu

Kuda vozi ova relacija, preko Olova ili Sokoca?
« Last Edit: July 22, 2013, 09:24:46 by Troler » Logged

Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #1043 on: July 22, 2013, 10:48:28 »

Jesi li ti Setra 417HDH ili Kassbohrer posto se razumijes vise od samog saltera gdje se vrata otvaraju strucno izvalio da su trolejbusi neefikasni i da ih treba zamijeniti sa autobusima EURO5 motorom?Nisam u 'tehnickoj' prilici da potrazim,ali cu pogledati,pamtim i dan danas tu glupost svemirskih razmjera.
Sto se tice prevoza rukometasa,neka se pruze koliki im je jorgan.Ali shvatam,novac je u pitanju.Nije Centrorans jedini prevoznik.
Komentar da bi se neko prodao za gratis kartu,vjerovatno doticni iz svog iskustva,pa preslikava...

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
Setra 417 HDH
Vodič puta

« Reply #1044 on: July 22, 2013, 13:25:38 »

Inače se ne "bahćem" gradskim prevozom, nisam se nikad vozio u troli pa tako sumnjam da je to moj post. U svakom slucaju mozete pregledati.. I ne kontam ko vas vise drzi ovdje, jer smo svjesni vase pristrasnosti i neobjektivnosti. Opet ističem nikakve veze nemam sa Centrotransom, ali kad neko konstatno pljuje po necemu, onda stani malo. Sve ima svoje i pozitivne i negativne strane.

GRATIS karta mi je tamo gdje mi članovi porodice rade. To je po uredjenju firme tako, tamo gdje nije opet ne "lajem" ne kukam ne serem po njima. U firmi gdje mi otac radi tu kartu koristim maksimalno, a u drugoj gdje mi drugi clan porodice u 9 godina samo sam je jednom iskoristio i to prije 9 godina. Jer kazem meni ni u dzep ni iz dzepa. Što se tiče rukometaša   Centrotrans je svaki kilometar platio, prazan autobus u Medjugorje, pa u Sarajevo, pa iz Sarajeva opet prazni cca 400km * 2,20KM. Treca stvar, ja sam potpuno "anoniman" i kad me upitaju za ovaj portal iz nekih preduzeća pravim se mutav.
« Last Edit: July 22, 2013, 13:29:57 by Setra 417 HDH » Logged

Kassbohrer
Vodič puta

« Reply #1045 on: July 22, 2013, 13:47:45 »

Trolejsbusi su nešto što me najmanje zanima na ovom forumu i o čemu nisam nikad diskutovao niti ću Bog zna najbolje ikad diskutovati, tako da nemam pojma o čemu kolegica govori...

A što se tiče Centrolinera na liniji za Srebrenicu, nisam znao da je to redovna linija niti sam znao da ta linija uopšte postoji, i zato od mene isprika.

I da, fino sam napisao, u nedostatku autobusa svi griješe, i to zato što tako moraju raditi, taj Centroliner će jednom ili dvaput godišnje otići na takvu liniju, i to je to...

Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom.
Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #1046 on: July 22, 2013, 14:14:14 »

Inače se ne "bahćem" gradskim prevozom, nisam se nikad vozio u troli pa tako sumnjam da je to moj post. U svakom slucaju mozete pregledati.. I ne kontam ko vas vise drzi ovdje, jer smo svjesni vase pristrasnosti i neobjektivnosti. Opet ističem nikakve veze nemam sa Centrotransom, ali kad neko konstatno pljuje po necemu, onda stani malo. Sve ima svoje i pozitivne i negativne strane.

GRATIS karta mi je tamo gdje mi članovi porodice rade. To je po uredjenju firme tako, tamo gdje nije opet ne "lajem" ne kukam ne serem po njima. U firmi gdje mi otac radi tu kartu koristim maksimalno, a u drugoj gdje mi drugi clan porodice u 9 godina samo sam je jednom iskoristio i to prije 9 godina. Jer kazem meni ni u dzep ni iz dzepa. Što se tiče rukometaša   Centrotrans je svaki kilometar platio, prazan autobus u Medjugorje, pa u Sarajevo, pa iz Sarajeva opet prazni cca 400km * 2,20KM. Treca stvar, ja sam potpuno "anoniman" i kad me upitaju za ovaj portal iz nekih preduzeća pravim se mutav.
Kazem,nisam u prilici da provjerim.Mozda je cak bio i neko treci.
Navodna pristrasnost ili neobjektivnost nece biti razlog da mene neko ukloni odavde.Sve mimo toga je samo tvoje privatno razmisljanje i misljenje.
Uostalom,ti i ne ucestvujes u diskusijama gdje ja provedem vecinu vremena,tako da nema razloga da ti ja smetam,i da iznosis teorije o mom drzanju ovdje.

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
Manas
Vodič puta

MAN Diesel & Turbo

« Reply #1047 on: July 22, 2013, 14:23:09 »

da kao sto Troler kaze bolje je bilo poslat NL263F sa klimom ili SU363 al opet to je njihov posao i mozda zbog toliko posla i guzve nisu mnogo mislili niti su imali vremena da misle sta poslati

MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #1048 on: July 22, 2013, 14:30:24 »

Oni znaju najbolje sta ce raditi od svojih vozila.

Troler
Mehaničar

« Reply #1049 on: July 22, 2013, 14:41:00 »

Pa ako ništa, GS ili Steyr bili bi nekako prikladniji za ovu liniju, od pravog gradskog autobusa. Što se mene tiče slanje ovog autobusa na liniju od 120km može biti opravdano jedino ako je vozilo crklo na liniji ili neposredno pred polazak, a da nije bilo ništa prikladnije u garaži.

Opet moguće da provjeravaju mogu li ih slati na dalje relacije ukoliko im federalno ministarstvo saobraćaja ukine dozvolu za rad na 12 GRAS-ovih linija.

Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
Pages: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 100   Go Up
  Print  

Jump to: