bhbus.ba
November 24, 2024, 17:28:58 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 100   Go Down
  Print  
Author Topic: Centrotrans - Razno/Diskusije (2)  (Read 317573 times)
Palalija Kiseljak
Putnik
*

« Reply #810 on: May 09, 2013, 21:09:05 »

Palalija otac ti je car . Kako se brine o vozilu a vozio je Stara kakv je šta kaže ali Man je car .  Grin

hahaah hvala u njegovo ime..otisao je na vandrednu jutros u Češku kad dodje moram mu ovo pokazat Smiley da ga malo nasmijm Cheesy
Setra 417 HDH
Vodič puta

« Reply #811 on: May 09, 2013, 21:15:32 »

joj jeste dosadni sa ovim prijedlozima sta valja,sta treba kupit sta ne...taman posla da ljudi vise ovdje da bi im mi predlozili sta da kupe
Potpisujem tvoj post! Toliko radi skolovanih ljudi, ekonomista, mašinskih inžinjera itd. i dodje neko i pocinje filozofirati sta bi trebalo sta ne bih .. Jos da dodam nesto ne vezano za ovo:

- Pojedincima naprosto noge vire iz šupka. Ulizivaju se nekom, a ne znaju ni oni kome. Pojedinci ovdje mlataraju ko maksim po diviziji, čak čitam i nebuloze, administracije. Tuzno je sto medju njima nema ama baš nijedan koji provodi vrijeme u autobusima (mislim na vozače i mehaničare). Sve se svodi na to rekla-kazala. Također vidim prije 7 dana administracija izda neke obavjesti, i neki kao da namjerno "krše" pravila foruma i opet to nekažnjeno prođe. Ovo postaje klasični cirkus, svaka budala uzela tastaturu u ruke..

- Za kolege, mislim da nije lijepo prozivati imenom i prezimenom nekog ko nije tu.

Ante nauči razlikovati dužiti i voziti
Dotični gospodin kojeg toliko spominjete je zaduzio taj autobus i na njemu je br.1 pored toga imaju jos 1-2 vozača koji rade sa njim odnosno sa njim duže auto. Znači na nalogu je njegovo ime prvo.

- I naravno moram pohvaliti vozača M.K. koji duži ayatasa, svaka čast majstore, stvarno je lijepo vidjeti mladog, lijepog, lijepo obučenog, kulturnog momka za volanom. Smiley

Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #812 on: May 09, 2013, 21:20:08 »

Mostarac slazem se s tobom u dobrom dijelu posta. Eto ja sam prozvao imenom i prezimenom neke likove i spreman sam snositi sankcije zbog toga. Dotični gospodin je "oteo" taj autobus i na njemu ne moze biti broj 1 jer mu to nije babo kupio za rodjendan, međutim u pojedinim firmama sve moze pa i to. Čovjekse prema kolegama ponaša robovlasnički što nije ni malo dobro ni kolegijalno..... Što se tiče Mirze i Almira sa Ayatsa sve pohvale u svakom slučaju
Palalija Kiseljak
Putnik
*

« Reply #813 on: May 09, 2013, 21:21:54 »

joj jeste dosadni sa ovim prijedlozima sta valja,sta treba kupit sta ne...taman posla da ljudi vise ovdje da bi im mi predlozili sta da kupe
Potpisujem tvoj post! Toliko radi skolovanih ljudi, ekonomista, mašinskih inžinjera itd. i dodje neko i pocinje filozofirati sta bi trebalo sta ne bih .. Jos da dodam nesto ne vezano za ovo:

- Pojedincima naprosto noge vire iz šupka. Ulizivaju se nekom, a ne znaju ni oni kome. Pojedinci ovdje mlataraju ko maksim po diviziji, čak čitam i nebuloze, administracije. Tuzno je sto medju njima nema ama baš nijedan koji provodi vrijeme u autobusima (mislim na vozače i mehaničare). Sve se svodi na to rekla-kazala. Također vidim prije 7 dana administracija izda neke obavjesti, i neki kao da namjerno "krše" pravila foruma i opet to nekažnjeno prođe. Ovo postaje klasični cirkus, svaka budala uzela tastaturu u ruke..

- Za kolege, mislim da nije lijepo prozivati imenom i prezimenom nekog ko nije tu.

Dotični gospodin kojeg toliko spominjete je zaduzio taj autobus i na njemu je br.1 pored toga imaju jos 1-2 vozača koji rade sa njim odnosno sa njim duže auto. Znači na nalogu je njegovo ime prvo.

- I naravno moram pohvaliti vozača M.K. koji duži ayatasa, svaka čast majstore, stvarno je lijepo vidjeti mladog, lijepog, lijepo obučenog, kulturnog momka za volanom. Smiley

Sto se tice ovog duziti slazem se sa tobom kad dodje nekii novi autobus samo ga jedan moze duzit a ostale samo postave da voze s njim..u ovom slucaju Starlinera duzi E.Č a s njim skoro uvijek vozii S.Š ...
MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #814 on: May 09, 2013, 21:22:32 »

Pa u Centri najbolje znaju šta im odgovara i šta su odlučili i koji su im planovi,sve ostalo ovdje je nagađanje. Cool

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #815 on: May 09, 2013, 21:24:17 »

Sto se tice ovog duziti slazem se sa tobom kad dodje nekii novi autobus samo ga jedan moze duzit a ostale samo postave da voze s njim..u ovom slucaju Starlinera duzi E.Č a s njim skoro uvijek vozii S.Š ...

to je kretenluk obični.....on gazda a oni potrčkala ma dajte ba ......
Ante
Kondukter
**

« Reply #816 on: May 09, 2013, 21:25:31 »

Dragi kolega dobro ja znam što znači dužiti i voziti a da smo pretjerali s time što se treba kupiti što ne jesmo .  Wink
Palalija Kiseljak
Putnik
*

« Reply #817 on: May 09, 2013, 21:28:06 »

nismo mi predlagali sta ce oni kupit nego mi govorimo sta su ONI govorili da ce kupovat , to dvoje je velika razlika Smiley pozz
Manas
Vodič puta

MAN Diesel & Turbo

« Reply #818 on: May 09, 2013, 21:33:00 »

da predlagali ste... ''bilo bi dobro da ove uzmu nisu skupi,malo su presli i tako dalje'' ...

Setra 417 HDH
Vodič puta

« Reply #819 on: May 09, 2013, 21:34:56 »

Palalija cuo sam od par vozača za tvog oca, kako je pedantan, uredan i precizan u poslu koji radi, vjerovatno da nije tako ne bih duzio pa mozda i jedno od najboljih auta u CTS-u i radio Berlin. Jer samo pojedinci imaju tu privilegiju, auto na prvom mjestu u svakom slučaju, takodjer moram pohvaliti posadu koja radi nedjeljom Dortmund, znam da se ovaj jedan vozač  zove Damir drugom ne znam ime, i posada koja mislim radi srijedom Dortumnd (mislim da je jedan iz Fojnice a drugi iz Visokog) Pretpostavljam da bi to terbao transformes znati. Član porodice mi je nevjerovatna iskustva, a o njihovom šoferstvu i ljudstvu da i ne pričam. Znači 2 puta je sa njima putova prvi put je bila ova posada srijedom ljudi su mu dali na raspolaganje svoj frizider ostave i krevet. Znači u frizideru i ostavi su bili sokovi slatkiši voće itd .. Druge posada koja radi Dortmund nedjeljom isto tako. Član ove druge posade prije dolaska na GP ( ne znam koji) staje i pita putnike kojih je bilo negdje oko 40 ko nema 150€ gotovih para uza sebe. 4 se ljudi javlja, čovjek iz svog džepa uze pare i podjeli njima .. ugl. neko je imao 90 neko 100, neko 120 €.
« Last Edit: May 09, 2013, 21:42:53 by Setra 417 HDH » Logged

Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
Palalija Kiseljak
Putnik
*

« Reply #820 on: May 09, 2013, 21:37:04 »

da predlagali ste... ''bilo bi dobro da ove uzmu nisu skupi,malo su presli i tako dalje'' ...

nemoj onda govoriti u mnozini neki od nas to nisu ni spomenuli , a ti pises ,, joj jeste dosadni sa ovim prijedlozima sta treba , a sta ne treba kupit''
transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #821 on: May 09, 2013, 21:44:45 »

Palalija cuo sam od par vozača za tvog oca, kako je pedantan, uredan i precizan u poslu koji radi, vjerovatno da nije tako ne bih duzio pa mozda i a jedno od najboljih auta u CTS-u i radio Berlin. Jer samo pojedinci imaju tu privilegiju, auto na prvom mjestu u svakom slučaju, takodjer moram pohvaliti posadu koja radi nedjeljom Dortmund, znam da se ovaj jedan vozač  zove Damir drugom ne znam ime, i posada koja mislim radi srijedom Dortumnd (mislim da je jedan iz Fojnice a drugi iz Visokog) Pretpostavljam da bi to terbao transformes znati. Član porodice mi je nevjerovatna iskustva, a o njihovom šoferstvu i ljudstvu da i ne pričam. Znači 2 puta je sa njima putova prvi put je bila ova posada srijedom ljudi su mu dali na raspolaganje svoj frizider ostave i krevet. Znači u frizideru i ostavi su bili sokovi slatkiši voće itd .. Druge posada koja radi Dortmund nedjeljom isto tako. Član ove druge posade prije dolaska na GP ( ne znam koji) staje i pita putnike kojih je bilo negdje oko 40 ko nema 150€ gotovih para uza sebe. 4 se ljudi javlja, čovjek iz svog džepa uze pare i podjeli njima .. ugl. neko je imao 90 neko 100, neko 120 €.

ma velika vecina vozaca CTSa na medjunarodnim linijama su ljudi "na svom mjestu" međutim uvijek ima izuzetaka koji potvrdjuju "pravilo". Hvala Bogu pa nismo svi isti inače bi svijet bio totalno dosadan.....
MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #822 on: May 09, 2013, 21:56:46 »

Ja slatko nikom ne ostavljam pa kolega ne kolega...heheh

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
Palalija Kiseljak
Putnik
*

« Reply #823 on: May 09, 2013, 21:58:04 »

Palalija cuo sam od par vozača za tvog oca, kako je pedantan, uredan i precizan u poslu koji radi, vjerovatno da nije tako ne bih duzio pa mozda i a jedno od najboljih auta u CTS-u i radio Berlin. Jer samo pojedinci imaju tu privilegiju, auto na prvom mjestu u svakom slučaju, takodjer moram pohvaliti posadu koja radi nedjeljom Dortmund, znam da se ovaj jedan vozač  zove Damir drugom ne znam ime, i posada koja mislim radi srijedom Dortumnd (mislim da je jedan iz Fojnice a drugi iz Visokog) Pretpostavljam da bi to terbao transformes znati. Član porodice mi je nevjerovatna iskustva, a o njihovom šoferstvu i ljudstvu da i ne pričam. Znači 2 puta je sa njima putova prvi put je bila ova posada srijedom ljudi su mu dali na raspolaganje svoj frizider ostave i krevet. Znači u frizideru i ostavi su bili sokovi slatkiši voće itd .. Druge posada koja radi Dortmund nedjeljom isto tako. Član ove druge posade prije dolaska na GP ( ne znam koji) staje i pita putnike kojih je bilo negdje oko 40 ko nema 150€ gotovih para uza sebe. 4 se ljudi javlja, čovjek iz svog džepa uze pare i podjeli njima .. ugl. neko je imao 90 neko 100, neko 120 €.

ma velika vecina vozaca CTSa na medjunarodnim linijama su ljudi "na svom mjestu" međutim uvijek ima izuzetaka koji potvrdjuju "pravilo". Hvala Bogu pa nismo svi isti inače bi svijet bio totalno dosadan.....

u CTSu je pravilo ako neces cuvat npr. Mana i ako ces biti ''seljak'' na liniji Sarajevo-Dortmund ili bilo koja linija za Njemacku onda ces lijepo dobit starog Neoplana Citylinera i gulit ces Tuzlu , Dubrovnik , Bihac itd ..
transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #824 on: May 09, 2013, 21:59:14 »

ma šta ti znaš o tome idi hvataj se heklanja peglanja pletenja pusti se volana i šoferskog kreveta i frizidera hahhahah
Pages: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 100   Go Up
  Print  

Jump to: