bhbus.ba
November 25, 2024, 09:51:15 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 100   Go Down
  Print  
Author Topic: Centrotrans - Razno/Diskusije (2)  (Read 317975 times)
MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #510 on: January 27, 2013, 22:55:46 »

A nebi transformers bio transformers i nebi MAN Lions coach bila MAN Lions coach kad nebi odgovorili na post od damira... gori ste vi od njega

Ako smo mi gori onda šta si ti kad se javljaš?

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #511 on: January 27, 2013, 22:58:21 »

nemojte tako hanumica bas ima fine "šape" , opančarske prave....
MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #512 on: January 27, 2013, 22:59:52 »

Rekli smo da su na koridi.

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
wigec
Kondukter
**

« Reply #513 on: January 27, 2013, 23:04:10 »

Alooo djeco sutra je skola... iŠ u krevet... :S prava ste djeca.. u pm
Manas
Vodič puta

MAN Diesel & Turbo

« Reply #514 on: January 27, 2013, 23:05:33 »

Pa jeste gori od njega jer padate na nizi nivo svojim vrijedanjem i provociranjem ostalih clanova

The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #515 on: January 27, 2013, 23:06:36 »

slažem se sa wigecom.

Sjedenje ste već izkomentarisali ranije, pa nema potrebe opet, a i damiru ste objasnili, tako da nema potrebe ići dalje.
A ti damire samo skupljaj bisere, pa kad fasuješ ban, nemoj da budeš iznenađen.

Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #516 on: January 29, 2013, 12:09:45 »

Centrotrans će osnovati firmu za gradsko-prigradski prijevoz

Neoplan VIP Class
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #517 on: January 29, 2013, 13:00:13 »

dakle mogla bi još jedna tema biti u ovom podforumu Cheesy

Mada, bio je taj projekat PGS, koji je polijepljen na autobuse, ali izgleda da nikad nije zaživio punim plućima, pa sad...

A i kada osnuju firmu, šta će voziti? Koje linije? mogu opet uzet Hrenovicu, Hrešu, Ilijaš i Raštelicu. To je to. Linija neeeeeema Cheesy

Uostalom prati ovo, u julu najavili ulazak za septembar na linije, dok su u jedno oktobru najavili ulazak za januar, da bi sad u januaru, pošto su dva pozubili, najavili da očekuju ulazak tokom ove godine. Valjda ko se oprži na vrelo mlijeko kasnije i u jogurt puše Cheesy

MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #518 on: January 29, 2013, 13:07:21 »

Ne bi me iznenadilo da Centrotrans kupi GRAS i da napravi CentroGRAS.
Vidim tender na Federalnim izlazi na jesen,tako da će neko izgubiti, a neko i dobiti.
Vozila mu ne stoje u garaži (broj koji predstavlja) već samo 10 minibusa,mislim da takav lažljiv prevoznik nije potreban.
Ko je njemu kriv za mrtav kapital.

Troler
Mehaničar

« Reply #519 on: January 29, 2013, 14:20:35 »

A tamo neko komentariše - Jedva čekam da dođete u Pofaliće pa da ne budemo više ovisni o GRAS-u Baš sve trče u Pofaliće.

Neznam zašto niko ne upita Safudina zašto ne održavaju liniju za Aerodrom koja je registrovana na kooperaciju GRAS-Centrotrans. GRAS je mnogo duže vozio na toj liniji, mislim do početka 2011.
@the dubster, mislim da si par puta uslikao GRAS-ov minibus na toj liniji, a Centrotransov ne vidjeh ni na slikama ni uživo.
GRAS se povukao zato što nije imao čime održavati tu liniju, a Centrotrans se povukao jer im se ne isplati. Zašto su se onda uopšte prijavljivali na tu liniju, ako im se ne isplati?

dakle mogla bi još jedna tema biti u ovom podforumu Cheesy

Mogao bi se i GRAS-ov podforum promjeniti u "Gradski saobraćaj u Sarajevu" pa da se tamo otvori ta nova tema, naravno ukoliko bude šta od toga, jer su tako urađeni podforumi gradova sa više prevoznika - Zenice i Banja Luke.

Ne bi me iznenadilo da Centrotrans kupi GRAS i da napravi CentroGRAS.

Ja bi više volio da Veolia kupi GRAS pa da bude VeoGRAS hehe.

Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #520 on: January 29, 2013, 14:36:47 »

Vjerovatno mjenjaju podatke u sudskom registru za pomenutu djelatnost,mada ne vidim razloga da se osniva nova firma,pa u skladu sa tim mislim nešto drugo.
Dokazali su se kupovinom u Istočnom Sarajevu i lobijima da se ne provuče "trolejbuski prsten".
A ja sve hoću da napišem pa zaboravim,2 dana nakon štrajka vidjela sam Novocitija odveze se prema gradu,bio je vozač i još jedna osoba,kod Vranica nebodera.Inače to je prvi put da sam ga vidjela uživo od kada su kupljeni.
Što se tiče GRAS-a,čak i da ga neko kupi,ovi napirlitani slučajevi će morati kupovati karte.
« Last Edit: January 29, 2013, 14:43:24 by MAN Lions coach » Logged

Kassbohrer
Vodič puta

« Reply #521 on: January 29, 2013, 15:48:43 »

Nisam neki extra fan Centrotransa, al narod je već odavno izgubio povjerenje u GRAS... Neka ljudi probaju, a vrijeme će pokazati jesu li na djelima jaki kao na riječima...  Wink

Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom.
Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #522 on: January 29, 2013, 15:51:44 »

Nisam ni ja nasikirana patnjama korisnika već odavno,prebili smo dosta i prebijamo preko leđa svaki dan i mi smo izgubili povjerenje u njih.
Nek im Čenga uzme svaki fening

SlimShady
Vodič puta

I pjan i trijezan za volan sam vezan :)

« Reply #523 on: January 29, 2013, 17:37:02 »

Nisam neki extra fan Centrotransa, al narod je već odavno izgubio povjerenje u GRAS... Neka ljudi probaju, a vrijeme će pokazati jesu li na djelima jaki kao na riječima...  Wink
Tek kad dođe cts na gradski prijevoz,narod će shvatiti zašto je gras bolji
kad budu MORALI kupovati karte xx puta skuplje a neće moći đabe e onda će nastati haos
Volim gras i njihove tramvaje i trole Wink

MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #524 on: January 29, 2013, 17:55:25 »

Zato će nama upasti na DŽ vožnje.
Ja nemam ništa protiv u suštini,pod uslovom da se uredi gradski saobraćaj i sistem,to ti je isto kad bi došao u neku sirotinjsku četvrt da praviš vilu,otiđi na sebi ekvivalentno pa se razbacivaj.
Mada ovo nije nikakva borba za kvalitet,već strogo za krađu imovine.

Pages: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 100   Go Up
  Print  

Jump to: