The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« on: July 07, 2012, 22:39:45 » |
|
Dakle, stara zaključana, nova tema otvorena, pa nastavite
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #1 on: July 10, 2012, 19:05:56 » |
|
Zašto Centrotrans na svom sajtu ima samo redove vožnje za međunarodne, međuentitetske i federalne linije a nema redove vožnje za kantonalne linije?
|
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #2 on: July 10, 2012, 19:07:38 » |
|
... i prigradske linije, npr linije koje povezuju Visoko sa selima i naseljima ili Ilijaš?
dobro pitanje... Mnogo toga fali njihovoj stranici i poprilično je nekompatibilna, nije pregledna...
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #3 on: July 10, 2012, 19:39:54 » |
|
Ma na te sam i mislio. A baš me interesuju njihovi redovi vožnji oko Ilijaša ili za Raštelicu
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #4 on: July 10, 2012, 21:54:40 » |
|
Zato sto su to usputne stanice prema Visokom ,odnosno prema Fojnici
|
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #6 on: July 10, 2012, 22:43:11 » |
|
damire ba lupetaš, nisi u toku i ne znaš o čemu se radi. Molim te nemoj samo lupati, da se priča... Smatraj ovo prvom opomenom, ako nastaviš ovako, ideš na hlađenje... Ma na te sam i mislio. A baš me interesuju njihovi redovi vožnji oko Ilijaša ili za Raštelicu
Kao da se stide tih linija... Ja sam popisao u Ilijašu i Visokom što sam našao, a ima još linija koje vode od Olova, Kakanja, Fojnice i Kiseljaka.
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #7 on: July 10, 2012, 22:50:17 » |
|
Daj ba damire uozbilji se. Nebitno to što je Ilijaš usputna stanica za neke buseve koji idu dalje, ali postji posebna linija za Ilijaš. Iako govore da je GRAS u KS monopolista Centrotrans u kantonu Sarajevo ima slijedeće linije: Sarajevo-Tarčin-Raštelica 200e Baščaršija-Aerodrom (GRAS i Centrotrans, ali liniju u zadnje vrijeme niko ne održava) 201 Sarajevo-Ilijaš 202 Sarajevo-Kamenica 220 Ilijaš-Bioča 221 Ilijaš-Misoča 222 Ilijaš-Srednje 223 Ilijaš-Kamenica 224 Srednje-Kamenica 225 Srednje-Sokolina 226 Ilijaš-Popovići 227 Srednje-Dragoradi
|
|
|
|
|
|
|
|
Manas
|
|
« Reply #9 on: July 11, 2012, 12:49:28 » |
|
Koliko je autobusa od CTS otislo za Srebrenicu ?
|
|
|
|
|
|
|
man 834
Pješak
|
|
« Reply #10 on: July 14, 2012, 23:57:52 » |
|
pozdrav dragi forumasi...Je li mi moze neko reci da li je istina da je CENTROTRANS kupio dosta vozila i da primaju pravo puno vozaca???Ovo mi je rekao neki dan jedan kolega jer su njega zvali na testiranje kaze treba valjda da u septembru preuzmu neke linije od GRAS-a.. a isto mi veceras jedan kolega govori sto je vozio u GRAS-u da treba izaci konkurs isto u septembru i da ce valjda primati one ljude koje su skoro otpustili..Pa ako neko nesto zna neka mi odgovori )
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #11 on: July 15, 2012, 01:28:39 » |
|
Tačno je da u Septembru trebaju početi voziti na nekim linijama i za očekivati je da do septembra pojačaju vozni park gradskim autobusima i voznim osobljem.
Koga će upošljavati to neznam, ali može biti da je u pitanju "patka" kao kad se uveliko pričalo da nabavljaju gradske Higere, a na kraju ispalo MAN NL313
|
|
« Last Edit: July 15, 2012, 01:33:50 by Troler »
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #12 on: July 16, 2012, 12:38:04 » |
|
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
Almir
|
|
« Reply #13 on: July 16, 2012, 13:21:13 » |
|
Sarajevo - Wien Sarajevo - Dortmund Super slike, cudo da ovi za Ayatas pozdravljaju , gdje je ovo slikano ?
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #14 on: July 16, 2012, 13:24:54 » |
|
Nisu moje slike, ali evo da ja odgovorim, Zagreb obilaznica.
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
|