the_ahmed
Kondukter
|
|
« Reply #90 on: June 09, 2013, 20:16:21 » |
|
Prinova danas viđena,ali na žalost nije slikana ... Iz tvornice je kupljena 100 %,sudeći po najlonu na sjedištima.
|
|
|
|
|
|
|
europabus-optima
Pješak
EUROPABUS
|
|
« Reply #91 on: June 10, 2013, 00:16:12 » |
|
Europabus od danas vozi novu liniju a to je Mostar-Dortmund i da uzeli smo jos jednu skaniju novu iz tvornice i fantasticna je. slike mozete pogledati na europabus_ch stranica na facebooku. Europabus ima jos jednog novog radnika, Asim Pjanic koji je prije radio za Prosica. https://www.facebook.com/EuropabusCh?ref=tn_tnmn
|
|
|
|
Usluge prevoza Sanski Most-Munchen Sanski Most-Zurich Sanski Most-Frankfurt Mostar-Dortmund
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #92 on: June 10, 2013, 00:34:23 » |
|
Asim Pjanić, sin legendarnog Rasima Pjanića s kojim sam proveo nazeboravne trenutke na putovanju u Njemačku prije 3 godine... Neka vam je sa srećom i sa novom linijom, i sa novim busem, i sa novim vozačem...
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
VDL
Putnik
|
|
« Reply #93 on: June 10, 2013, 08:19:18 » |
|
Europabus ako moze da poslikas Scaniu iznutra
|
|
|
|
|
|
|
europabus-optima
Pješak
EUROPABUS
|
|
« Reply #94 on: June 10, 2013, 13:11:40 » |
|
Scania Irizar je sad u Krupaturist,mozda se tu parkirala.....
hvala bogu pa je dole...parkirana a ne kod europa bus u cazinu , u krupi joj je naj ljepse...penzionerski... Europabus ako moze da poslikas Scaniu iznutra moze prijatelju ali iznutra je ljepsa nego iz vana ....pripremi se...light show... Asim Pjanić, sin legendarnog Rasima Pjanića s kojim sam proveo nazeboravne trenutke na putovanju u Njemačku prije 3 godine... Neka vam je sa srećom i sa novom linijom, i sa novim busem, i sa novim vozačem... jeste tako je a i DEDA je sa nama , okupit cemo ekipu vozaca i strucnjaka po terenu , tako da ce ova firma tek nastaviti sa svojim radom , cijenjeni posjetioci ovog portala scanie su prelijepe predobre i prije svega profitabilne , istina je krenula je linija sa radom CAPLJINA MEDJUGORIJE MOSTAR MOSTAR POSUSIJE -MUNCHEN ULM KIRCHEIM STUTTGART PFORTZHEIM HEILBRONN KALSRUHE MANNHEIM DARMSTADT FRANKFURT KOLN ESSEN BOCHUM DUISBURG DUSSELDORF DORTMUND... A VEC POSTOJECA LINIJA SANSKI MOST KLJUC PETROVAC BIHAC CAZIN BOS.KRUPA VELIKA KLADUSA....
|
|
« Last Edit: June 10, 2013, 14:06:45 by The_Dubster »
|
|
Usluge prevoza Sanski Most-Munchen Sanski Most-Zurich Sanski Most-Frankfurt Mostar-Dortmund
|
|
|
europabus-optima
Pješak
EUROPABUS
|
|
« Reply #95 on: June 10, 2013, 13:20:53 » |
|
Asim Pjanić, sin legendarnog Rasima Pjanića s kojim sam proveo nazeboravne trenutke na putovanju u Njemačku prije 3 godine... Neka vam je sa srećom i sa novom linijom, i sa novim busem, i sa novim vozačem... jeste tako je a i DEDA je sa nama , okupit cemo ekipu vozaca i strucnjaka po terenu , tako da ce ova firma tek nastaviti sa svojim radom , cijenjeni posjetioci ovog portala scanie su prelijepe predobre i prije svega profitabilne , istina je krenula je linija sa radom CAPLJINA MEDJUGORIJE MOSTAR MOSTAR POSUSIJE -MUNCHEN ULM KIRCHEIM STUTTGART PFORTZHEIM HEILBRONN KALSRUHE MANNHEIM DARMSTADT FRANKFURT KOLN ESSEN BOCHUM DUISBURG DUSSELDORF DORTMUND... A VEC POSTOJECA LINIJA SANSKI MOST KLJUC PETROVAC BIHAC CAZIN BOS.KRUPA VELIKA KLADUSA....
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #96 on: June 10, 2013, 14:08:03 » |
|
A jel može koja slika ove druge Scanie što je stigla?
|
|
|
|
|
|
|
europabus-optima
Pješak
EUROPABUS
|
|
« Reply #97 on: June 10, 2013, 14:28:21 » |
|
imate je na facebook- u europabus_ch sve slike ...
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #98 on: June 10, 2013, 15:13:42 » |
|
Drago mi je da se javila konkurencija u Hercegovini.. Kad kreće linija sa radom iz Mostara za Dortmund i u koliko je polazak?
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
europabus-optima
Pješak
EUROPABUS
|
|
« Reply #99 on: June 10, 2013, 23:36:21 » |
|
vec je krenula prva tura ...iz mostara u 8h cetvrtak subota i nedjelja su polasci ... hvala lijepo ...
hvala najljepsa na tako lijepim zeljama....pozzz
|
|
« Last Edit: June 11, 2013, 15:35:09 by The_Dubster »
|
|
|
|
|
Cazin88
Pješak
|
|
« Reply #100 on: June 11, 2013, 15:25:51 » |
|
Evo Prinove,Jučer slikano...
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #101 on: June 11, 2013, 15:39:27 » |
|
Pošto imamo člana iz ove firme, i znaju za nas, ne bi bilo loše da članovi koji su iz blizine prošetaju do dvorišta, malo popričaju sa gazdama i naprave pravo dobre slike, a ne ove iz prolaza Svakako mi je drago da imamo ova dva jedinstvena autobusa u BiH
|
|
|
|
|
|
|
europabus-optima
Pješak
EUROPABUS
|
|
« Reply #102 on: June 11, 2013, 18:45:03 » |
|
Naravno da moze nama bi bilo drago da neko iz bhbus.net posjeti obu mladu firmu i prije svega zeljnu u dokazivanja po terenu ,evo mozete pratiti razvoj nas a kad vas ugostimo tek cemo da lijepo porazgovaramo kako je uopste doslo do ovih linija i koju smo muku mucili i na koje prepreke nailazili ... Ali hvala bogu sve se na kraju isplatilo i sad mozemo da se natjecemo sa velikanima...i neplasimo se niceg i nikog... Hvala puno pozdrava citaocima
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #103 on: June 21, 2013, 15:22:46 » |
|
Jedna od Scanija danas u Mostaru.. Malo sam obilazio oko nje, ne bih li nekog zatekao, ali nista. Uglavnom stvarno lijep autobus..
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
Semir
|
|
« Reply #104 on: July 01, 2013, 18:14:38 » |
|
E43-K-015 su registracije nove Scanie
|
|
|