|
allen_A
Kondukter
|
|
« Reply #1 on: April 30, 2012, 13:44:49 » |
|
Ovako: Na Setri i na Scaniji od Ilme piše Europabus, sve spojeno s tim da je na Scaniji jos logo od Ilme i Krupeturist, dali su kupili tu Scaniu ili je iznajmljena i koriste njihove koncesije to ne znamo, ali zasad vozni park izgleda ovako: 1 x Setra 215 H ex Veladžić 1 x Scania Obradors ex veladžić 1 x Scania Irizar 2 x Sprinter(oznake će biti kasnije) 1 x međunarodna linija: S.Most-Minhen-S.Most Zasad toliko, a pratit ćemo i dalje razvoj.
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #2 on: April 30, 2012, 14:16:13 » |
|
Znaš li možda gdje je sjedište firme, u Cazinu ili S. Mostu, ili nekom drugom gradu?
A iz Sanskog Mosta za Minhen je vozio i Optima tours sa Setrom 416 GT-HD i Van Hoolom...
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
allen_A
Kondukter
|
|
« Reply #3 on: April 30, 2012, 16:42:20 » |
|
Vjerovatno u Cazinu, inače vlasnik firme je bivši Kantićev vozač, prvo su vozili za Minhen Sprinterom i sad odnedavno Scaniom, u svakom slučaju želim im puno sreće i puno pređenih kilometara. Mislim da Optima tours i dalje vozi svoje linije.
|
|
|
|
|
|
|
Evropa Tours
Pješak
|
|
« Reply #4 on: May 01, 2012, 23:45:40 » |
|
očajno ovo sve, da fali ljudima na kreativnosti da smisle neki naziv za tu svoju firmu a ne da kopiraju druge i nedostatak obreza i poštenja da se predstavljaju kao Evropa Tours Cazin...
|
|
|
|
|
|
|
allen_A
Kondukter
|
|
« Reply #5 on: May 02, 2012, 10:39:59 » |
|
Slazem se s tobom u vezi naziva firme, iako nije isti naziv i ovo je previse slicno, i mislim da je mogao ici i u nekom drugom smislu. Mislim da je ishod svega toga to sto nepismeni ljudi vode fime, ima ih jos par iz Cazina koji vole da kopiraju i poslove poput Ise comerc, pa i otimanje linija sto njemu najvise slisi i podbijanje sa cijenom, a vozi se krs do krsa, , krajnje nekorektno ponasanje tih ljudi.
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #6 on: May 02, 2012, 11:24:54 » |
|
očajno ovo sve, da fali ljudima na kreativnosti da smisle neki naziv za tu svoju firmu a ne da kopiraju druge i nedostatak obreza i poštenja da se predstavljaju kao Evropa Tours Cazin...
bez namjere da branim bilo koga ako mislite da su vas oštetili a pogotovo ako se predstavljaju kao Evropa turs onda ih tužite, podnesete krivičnu prijavu za lažno predstavljanje, sačinite tužbu sa preciziranim odštetnim zahtjevom i svoja prava zaštitite putem suda. Ja lično mislim da treba biti malo realniji i ne bježati od konkurencije nego joj se suprostaviti kvalitetom. Onaj ko razmišlja znat će šta sam htio da kažem. Osim toga nije Evropa turs evropski niti svjetski brand, štaviše radi se o prilično anonimnoj firmi i za okvire države BiH tako da ne mislim da su vam nanijeli neku veliku štetu....
|
|
|
|
|
|
|
allen_A
Kondukter
|
|
« Reply #7 on: May 02, 2012, 12:46:29 » |
|
Transformers nije ta firma brend ali je ne treba i zanemarivati, mozda je anonimna tebi ali u Cazinu i okolini nije jer postoje duzi niz godina, druga stvar covjek ima ne znam tacno 6, 7, ili 8 ljudi za vratom za koje uredno placa doprinose isplacuje plate i brine se da posao koji radi radi profesionalno. Prema tome niko nikome ne treba da nanosi stetu. To je moje licno misljenje i nemam nista protiv ni jedne od ove dvije firme ali trebaju se znati granice u svemu. Ako ljudi zele biti ljudi onda ima posla za sviju i to po dobroj cijeni, ali ako su ljudi cigani onda nema ni za koga posla, a para jos manje, a kredita koliko hoces.
|
|
|
|
|
|
|
|
allen_A
Kondukter
|
|
« Reply #9 on: May 02, 2012, 18:03:19 » |
|
Oky, prihvatiću to kao dobronamjernu kritiku.
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #10 on: May 02, 2012, 19:04:37 » |
|
Scania Irizar maloprije viđena na Ilidži.
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #11 on: May 03, 2012, 14:00:32 » |
|
Prvo ne vidim zašto se vlasnik Evropa toursa ljudi, kad je on eVropa i još tours, a ovi su eUropaBus... Onda bi i CTS trebao tužakati Centro tours ili da se nekih 5-6 Integrala iz Slovenije posvađaju? Mislim da je to nevažna stvar, te se apsolutno slažem sa transformerskom - ne bježati od konkurencije nego joj se suprostaviti kvalitetom. Drugo, bus jeste jučer bio na Ilidži kod Burcha, ali nisam mogao nikako slikati http://www.dodaj.rs/f/1r/LG/1oQW1Ty8/dscn3018.jpgTreće - jel se saznalo jel bus u najmlu od Krupaturista ili...?
|
|
|
|
|
|
|
the_ahmed
Kondukter
|
|
« Reply #12 on: May 04, 2012, 19:43:21 » |
|
Jučer sam vidio Setru 215 što je bila u Ciklona i Obradosa i na oba su bili natpisi ''Evropa Bus''. Nisam uspio slikati jer sam bio u vožnji!
|
|
|
|
|
|
|
allen_A
Kondukter
|
|
« Reply #13 on: May 07, 2012, 20:23:58 » |
|
loša slika zbog vožnje, a i puno auta okolo bilo, do bolje ako može ostati ova:
|
|
|
|
|
|
|
the_ahmed
Kondukter
|
|
« Reply #14 on: June 02, 2012, 21:57:04 » |
|
Ovako: Na Setri i na Scaniji od Ilme piše Europabus, sve spojeno s tim da je na Scaniji jos logo od Ilme i Krupeturist, dali su kupili tu Scaniu ili je iznajmljena i koriste njihove koncesije to ne znamo, ali zasad vozni park izgleda ovako: 1 x Setra 215 H ex Veladžić 1 x Scania Obradors ex veladžić 1 x Scania Irizar 2 x Sprinter(oznake će biti kasnije) 1 x međunarodna linija: S.Most-Minhen-S.Most Zasad toliko, a pratit ćemo i dalje razvoj. Alene potvrđena informacija Scania Irizar ex Ilma
|
|
|
|
|
|
|
|