Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #15 on: May 12, 2012, 13:57:18 » |
|
Citylineru legla jaaakoo dobra šema, kvalitetno i sa ukusom urađeno.
Gdje je viđen City ? Dobio sam info. Info dobio da je jako dobro legla šema, sa ukusom itd, a nisi ni vidio, pa druže ukus je relativna stvar, ako se tome koji ti je dao info taj svidjelo, ne mora značiti da će se i tebi svidjeti
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #16 on: May 12, 2012, 14:19:43 » |
|
Vidio sam i sliku, ali nesmije je postaviti, vjerovatno ćemo brzo dobiti sliku.
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #18 on: May 12, 2012, 20:45:25 » |
|
Pa naravno da jest, na prvoj slici na zadnjoj šajbi ima natpis MAN Top Used.
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
marsovac
Putnik
|
|
« Reply #19 on: May 12, 2012, 20:49:56 » |
|
odlican autobus svaka cast
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #20 on: May 14, 2012, 15:44:55 » |
|
Ljudi iz Relax toursa nas prate i poslali su nam jednu sličicu. Tek toliko da vidite kako mu je sjela šema pa?
|
|
|
|
|
|
|
doBUS
VIP Član
Vodič puta
|
|
« Reply #21 on: May 14, 2012, 16:08:00 » |
|
Extra, svaka cast,odavno nisam vidio ljepsu semu
|
|
|
|
|
|
|
mirza
|
|
« Reply #22 on: May 14, 2012, 18:04:57 » |
|
Ljudi iz Relax toursa nas prate i poslali su nam jednu sličicu. Tek toliko da vidite kako mu je sjela šema pa? Šema je extra, mada mi se boja autobusa baš i ne sviđa
|
|
|
|
TOVARNA AVTOMOBILOV IN MOTORJEV
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #23 on: May 14, 2012, 19:23:02 » |
|
O ukusima se ne raspravlja, nekome se svidja nekome se ne svidja, meni su komentari tipa valja ovo ne valja ovo suvisni, 100 ljudi 100 cudi.. Ja bi samo zelio pohvaliti njihovo osoblje, pogotovo jednog vodica koji mi je sa bratom isao na Siciliu .. Zelim im puno srece, puno voznji sa autobusima i da prodje sve u najboljem redu
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
mirza
|
|
« Reply #24 on: May 14, 2012, 19:29:28 » |
|
O ukusima se ne raspravlja, nekome se svidja nekome se ne svidja, meni su komentari tipa valja ovo ne valja ovo suvisni, 100 ljudi 100 cudi.. Ja bi samo zelio pohvaliti njihovo osoblje, pogotovo jednog vodica koji mi je sa bratom isao na Siciliu .. Zelim im puno srece, puno voznji sa autobusima i da prodje sve u najboljem redu Valjda smijem izrazit svoje mišljenje.
|
|
|
|
TOVARNA AVTOMOBILOV IN MOTORJEV
|
|
|
flatić
Kondukter
flatić
|
|
« Reply #25 on: May 14, 2012, 19:30:55 » |
|
Da je bus u crnoj boji bilo bi bolje 10 puta ali i ovako je extra .
|
|
|
|
The Doctor
|
|
|
ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
|
|
« Reply #26 on: May 14, 2012, 19:35:49 » |
|
Dolazi i treci, a mi imamo slike samo od jednog :S
Ne nisi razumio post,mada ima i moje greške tu. Mislio sam općenito na star ili city u BiH, a ova firma ima samo ovog u voznom parku.
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #27 on: May 14, 2012, 20:14:44 » |
|
O ukusima se ne raspravlja, nekome se svidja nekome se ne svidja, meni su komentari tipa valja ovo ne valja ovo suvisni, 100 ljudi 100 cudi.. Ja bi samo zelio pohvaliti njihovo osoblje, pogotovo jednog vodica koji mi je sa bratom isao na Siciliu .. Zelim im puno srece, puno voznji sa autobusima i da prodje sve u najboljem redu Valjda smijem izrazit svoje mišljenje. Naravno, ali opet kad bi svak rekao sto misli to bi otislo u nedogled, na forumu ima 1.018 članova i preko 5.000 slika autobusa, kad bi svak napisao za svaki autobus, valja ovo nevalja ono dokle bi to doslo, treba nesto i za sebe zadrzati .. Dolazi i treci, a mi imamo slike samo od jednog :S
Ne nisi razumio post,mada ima i moje greške tu. Mislio sam općenito na star ili city u BiH, a ova firma ima samo ovog u voznom parku. aa hvala na odg. aBd bice zar i treci u ovoj firmi
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #28 on: May 30, 2012, 18:14:55 » |
|
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #29 on: May 30, 2012, 20:02:39 » |
|
I moja slika I ponovo bez izvora, loga, potpisa, linka, ičega...
|
|
|
|
|
|
|
|