http://www.ad-boksit.com/ponuda/kineski_program/king-long.pdfVidite ovaj drugi po redu autobus. Tu stoji da košta 262 000 KM. (Tu je cijena u USD, ali u jednom prospektu već imam pretvoreno u marke).
A skontajte sad ovo: Bočac je svoju Setru S 417 HDH, 2005. godište, uvoz iz Austrije, platio 125 000 €, sve zajedno, sa papirima. Bila kod nekog privatnika, samo nju imao.
Zaključak: skuplji je je*eni Kinez od dobre polovne četvorke. Ili se ja varam?! U Kinezu se (hvala Bogu) nisam vozio na duže relacije, samo sam se u vozio u gradskim King Long-ovima i nisu mi nešto u odnosu na Kobre ili MAN-ove xx3. A u toj istoj četvorki sam proveo 3000 km po Južnoj Evropi i mogu vam reći jedno: da se u udobnijem i snažnijem vozilu nisam vozio. Samo to ću reći pa vi skontajte zašto sam se ja začudio kad sam saznao da je Bočac svoju četvorku platio 250 000 KM. Ako Bog da, za pola godine ću tu udobnost osjetiti ponovo, ali ovaj put na liniji za Crnu Goru.
A ima tu još nešto; ovaj gore Kinez, ako je nov, nije se uhodao, pa su kvarovi i fabričke greške češći.