The_Dubster
|
|
« Reply #930 on: June 12, 2012, 21:38:15 » |
|
Odličan je. Kao kod Džebića, isti, a bolji je od CTSovog jer ima više sjedišta i nema WC.
A jel ova oznaka UE zbog toga što je U sa duplim vratima pa dodato ovo E?
|
|
|
|
|
|
|
BIH TOURS
Putnik
|
|
« Reply #931 on: June 12, 2012, 22:05:18 » |
|
Da, jedino eto mana automatik, a i sjedišta turistička. Vjeruj mi da ne znam kako to sa oznakama.
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #932 on: June 17, 2012, 15:17:38 » |
|
Ma i nije mu to neka mana. Ipak ovaj tip Eurolinera nije za "preko granice" a za međugradski saobraćaj je dobar...
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #933 on: June 17, 2012, 16:40:55 » |
|
Ne vole ga manje firme jer je skupo servisiranje automatika. Inače većina vozača sanja da vozi isti..
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
BIH TOURS
Putnik
|
|
« Reply #934 on: June 17, 2012, 19:58:16 » |
|
Baš tako Mustafa mogle bi ga priuštit svaka firma koja ima 10 vozila u VP ali što kažeš teško je automatika održavat, a manuelni je druga priča . Ma transformers može on komutno odradit turu do makarske.
|
|
|
|
|
|
|
tufko
Putnik
|
|
« Reply #935 on: June 21, 2012, 11:07:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #936 on: June 21, 2012, 11:40:48 » |
|
S 417 je očigledno od nekog dealera iz inostranstva....
A bus se izgleda uvalio kupivši ovu 228 DT, pa je sad pokušava prodati, no sumnjam da će tako lako otići.
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #937 on: June 21, 2012, 12:32:51 » |
|
Mogu potvrditi da bus izgleda uživo poprilično dobro, jer je nedavno repariran i prefarban, ali ipak godine mu nisu jača strana...
|
|
|
|
|
|
|
sarajlija211
Putnik
|
|
« Reply #938 on: June 22, 2012, 10:38:35 » |
|
Mogu potvrditi da bus izgleda uživo poprilično dobro, jer je nedavno repariran i prefarban, ali ipak godine mu nisu jača strana... Ja da imam para ja bi kupio skorom sve ove autobuse a pogotovo ovog MAN-a na ovoj gornjoj slici. Ja kad budem dobio vozačku kupio bi sebi par nekih polovnih autobusa ( turističkih, gradskih, prigradskih ) pa bi se zaposlio kod nekog prevoznika pa bi vozio svoje kupljene autobuse a ne autobuse prevoznika. Ako zatraže da moram staviti nalijepnicu naziva prevoznika ja bi im platio da mi zalijepe nalijepnice na moje autobuse.
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #939 on: June 22, 2012, 10:42:45 » |
|
Prvo - Molio bih te da se suzdržiš ovakvih komentara Drugo - Pravilo je da se ne citira zadnja poruka Treće - Malo se informiši o autobusima, godištima, modelima, pa onda raspravljaj a ne da pitaš za Neoplana "Koliko je dug ovaj MAN?" Četvrto - Opomenut si jednom javno i jutros opet preko poruke. Ovo ti je treće upozorenje, ako nastaviš da se ponašaš ovako, moraćemo te na neko vrijeme odstranit sa foruma. Peto - Pročitaj Pravnilnik. Više nećeš biti opominjan, netgo direktno banovan, ako prekrišiš opet neka od pravila.
|
|
|
|
|
|
|
tufko
Putnik
|
|
« Reply #940 on: June 22, 2012, 10:48:41 » |
|
Mogu potvrditi da bus izgleda uživo poprilično dobro, jer je nedavno repariran i prefarban, ali ipak godine mu nisu jača strana... Kaze tamo u pitanjima da umjesto klime posjeduje klima centar, ventilaciju otraga i sprijeda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #943 on: July 03, 2012, 17:58:25 » |
|
Mogu potvrditi da bus izgleda uživo poprilično dobro, jer je nedavno repariran i prefarban, ali ipak godine mu nisu jača strana... Ja da imam para ja bi kupio skorom sve ove autobuse a pogotovo ovog MAN-a na ovoj gornjoj slici. Ja kad budem dobio vozačku kupio bi sebi par nekih polovnih autobusa ( turističkih, gradskih, prigradskih ) pa bi se zaposlio kod nekog prevoznika pa bi vozio svoje kupljene autobuse a ne autobuse prevoznika. Ako zatraže da moram staviti nalijepnicu naziva prevoznika ja bi im platio da mi zalijepe nalijepnice na moje autobuse. mašta može svašta...evo nam Profinog podmladka.....,
|
|
|
|
|
|
|
BIH TOURS
Putnik
|
|
« Reply #944 on: July 05, 2012, 17:39:42 » |