allen_A
Kondukter
|
|
« Reply #240 on: January 04, 2012, 10:48:33 » |
|
Postovane drage kolege sa ovim komentarom pravim mali OT ali necu dugo, ovako, student sam na trecoj godini Saobracajnog fakulteta i dobio sam temu za obradu Seminarskog rada "Autobuska stanica Cazin" posto i jesam iz Cazina, ali treba da uporedim istu sa nekom Europskom stanicom, malo sam cackao po net-u ali nisam mnogo pronasao o tome, pa Vas molim ako neko ima kakvog materijala i slika o nekoj Europskoj stanici da mi proslijedi na e -mail, bio bih Vam puno zahvalan, smatram da je ovaj forum pored zabave isto tako i fakultativan, te sam odlucio u ovoj temi pitati po tom pitanju. Hvala unaprijed!
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #241 on: January 04, 2012, 16:08:55 » |
|
što se mene tiče komotno možeš uzeti stanicu iz Osijeka, tomo ju je dobro islikao, a urađena je veoma moderno, kvalitetno i hajmo reći u euro-normama
|
|
|
|
|
|
|
allen_A
Kondukter
|
|
« Reply #242 on: January 04, 2012, 17:44:34 » |
|
Hvala na prijedlogu, vec sam se cuo sa Tomom i dogovorili smo se oko toga. Ovaj forum je stvarno super, sta god covjek zamisli o svijetu autobusa i svim ostalim elementima koji su vezani za njih uglavnom moze pronaci ovdje sto je jako dobro.
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #243 on: January 04, 2012, 17:46:29 » |
|
Ovo mi je drago čuti, da spojimo sve na jednom mjestu i zabavu i ozbiljne stvari nadam se da ću dobiti jedan primjerak tog seminarskog da pogledam kad bude gotov. Sretno sa radom
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #244 on: January 04, 2012, 18:10:50 » |
|
Ovo mi je drago čuti, da spojimo sve na jednom mjestu i zabavu i ozbiljne stvari nadam se da ću dobiti jedan primjerak tog seminarskog da pogledam kad bude gotov. Sretno sa radom Dobit će i fotografije i sve relevantne podatke iz prve ruke
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #245 on: January 04, 2012, 19:29:26 » |
|
imas ovdje neke slike od autobusne stanice u istanbulu,slike nisu prvoklasne,ali ti moze pomoci jer je to najveca autobusna stanica u europi i nadalje.
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #246 on: January 04, 2012, 20:18:53 » |
|
imas ovdje neke slike od autobusne stanice u istanbulu,slike nisu prvoklasne,ali ti moze pomoci jer je to najveca autobusna stanica u europi i nadalje.
Najmanja je stvar u slikama, može ih izgooglati kroz par sekundi što god želi i to vrhunske kvalitete.... Za rad su potrebne informacije jer čovjek piše seminar, a ne slikovnicu... Pitaj Dubstera kako se piše seminar
|
|
|
|
|
|
|
allen_A
Kondukter
|
|
« Reply #247 on: January 04, 2012, 22:45:22 » |
|
Kad su pravi ljudi na pravom mjestu u pravo vrijeme sve mozes dobiti, sto je sad slucaj na forumu. Usput Dubster kako se pise seminarski , pokusacu obraditi stanicu u Osijeku posto Tomo ima nekog materijala ili ce imati, nadam se
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #248 on: January 05, 2012, 00:10:47 » |
|
hhahaha ako ti trebaju savjeti, obrati se na pp, da ne pravim off topic ovdje
|
|
|
|
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #249 on: January 08, 2012, 01:30:54 » |
|
|
|
|
|
BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
|
|
|
damir fido
VIP Član
Vodič puta
|
|
« Reply #250 on: January 09, 2012, 22:39:37 » |
|
AS Tuzla.Ovaj gospodin inace mrzi kad jos neko ima na peronu osim njega.Cak je i Euroliner od TT za Sarajevo stidljivo cekao iza dok ovaj nije otisao za Beograd pored ovoliko praznih perona. parking preko puta je ovako izgledao.Sve je poznato a crvena Setra je od Forum-a.
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #251 on: January 09, 2012, 23:25:27 » |
|
Štaš', gospodin čojk hehe ....
Imaš li još slika od Starlinera ?
|
|
« Last Edit: January 09, 2012, 23:27:12 by Adin_Zne »
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
dtmaki
Pješak
|
|
« Reply #252 on: January 12, 2012, 21:13:15 » |
|
|
|
« Last Edit: January 12, 2012, 22:02:40 by Almir »
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #253 on: January 12, 2012, 22:06:35 » |
|
Super slike, odlično si se potrudio
|
|
|
|
|
|
|
MART
Kondukter
KÄSSBOHRER SETRA
|
|
« Reply #254 on: January 12, 2012, 22:21:11 » |
|
Oduseve me slike ovako prepunih kolodvora,vidise da zive bar ih nije zadesila sudbina SINJSKOG kojeg je nazovimo ga gosp. MATE JUJNOVIC doslovice prepolovio na pola osjekao ga po sredini i uz perone gradi stanicu za tehnicki pregled vozila ruglo i nakardno sad izgleda kolodvor koji je bio jedan od ljepse izgradjenih u drzavi,kaze doticni da njemu ne treba toliki broj perona a usput i veliki broj linija koje je ukinio naravno one koje njemu nisu odgovarale...
|
|
|
|
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil
|
|
|
|