mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #75 on: January 07, 2011, 20:24:40 » |
|
AK Požega
|
|
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #76 on: January 07, 2011, 20:55:04 » |
|
Autobusni kolodvor Vukovar
|
|
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #77 on: January 07, 2011, 20:55:35 » |
|
Autobusni kolodvor Vinkovci
|
|
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #78 on: January 07, 2011, 20:56:33 » |
|
AK Zupanja
|
|
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #79 on: January 07, 2011, 20:58:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #80 on: January 07, 2011, 21:13:43 » |
|
fine slike, ova iz Vinkovaca mi se posebno sviđa
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #81 on: January 08, 2011, 18:37:12 » |
|
Dolazni peroni na AS Sarajevo danas u pola 1
|
|
« Last Edit: January 10, 2012, 21:01:35 by The_Dubster »
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #82 on: January 08, 2011, 18:51:29 » |
|
ja bio u pola dva bio samo euroliner i steyr...
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #83 on: January 08, 2011, 18:56:19 » |
|
ja bio u pola dva bio samo euroliner i steyr...
onda smo se za malo mimoišli
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #84 on: January 11, 2011, 18:13:49 » |
|
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
saledoboj
Putnik
|
|
« Reply #85 on: January 14, 2011, 20:08:46 » |
|
Zenicka je izgorila 97-98 komplet dio dje staju medjugradski i ino busevi,ovu ogradu su stavili 99 ja msm da odvoje grad i ino onda su uveli kao da je obavezna kupovina karte na stanici ko fol ne mos u busu sranje na kvadrat njima prevoznik svaki placa koji udje u stanicu svejedno dal kupi u stanici il u busu njima njihov dio ide a svi prevoznici ulaze u ovu stanicu jer im je zabranjeno vozit kroz grad i kupit putnike na gradskim stanicama....
|
|
|
|
Neka vladajuće klase drhte pred komunističkom revolucijom. U njoj proleteri nemaju što da izgube osim svojih okova. A dobit će čitav svijet.
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #86 on: January 14, 2011, 20:36:58 » |
|
Zenicka je izgorila 97-98 komplet dio dje staju medjugradski i ino busevi,ovu ogradu su stavili 99 ja msm da odvoje grad i ino onda su uveli kao da je obavezna kupovina karte na stanici ko fol ne mos u busu sranje na kvadrat njima prevoznik svaki placa koji udje u stanicu svejedno dal kupi u stanici il u busu njima njihov dio ide a svi prevoznici ulaze u ovu stanicu jer im je zabranjeno vozit kroz grad i kupit putnike na gradskim stanicama....
nesto slicno je i u Sarajevu - kao ne mozes uci ako nemas karte - a peroni puni pasa i cigana koji prose :S
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #87 on: January 14, 2011, 20:48:39 » |
|
nesto slicno je i u Sarajevu - kao ne mozes uci ako nemas karte - a peroni puni pasa i cigana koji prose :S Ja nikad u Sarajevu nisam kupovao staničnu kartu, uvijek im pokažem svoju povratnu ali iz daleka pa ne skonta....nisam budala da plaćam.
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #88 on: January 14, 2011, 21:01:42 » |
|
nesto slicno je i u Sarajevu - kao ne mozes uci ako nemas karte - a peroni puni pasa i cigana koji prose :S Ja nikad u Sarajevu nisam kupovao staničnu kartu, uvijek im pokažem svoju povratnu ali iz daleka pa ne skonta....nisam budala da plaćam. ma kad pita imaš kartu, reci mu "Imam, godišnja, mjesečna..." bilo šta... nikad ne gleda...
|
|
|
|
|
|
|
damir fido
VIP Član
Vodič puta
|
|
« Reply #89 on: January 21, 2011, 20:34:55 » |
|
Evo kako je izgledala autobuska stanica Tuzla negdje sedamdesetih godina a i danas je skoro ista. Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
|
|
|
|