mikko93
Putnik
|
|
« Reply #615 on: June 04, 2015, 23:14:25 » |
|
|
|
|
|
mikko93
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #616 on: June 15, 2015, 17:21:53 » |
|
Autobuska stanica Stuttgart Njemacka , slika je nastala 09.06.15
|
|
|
|
|
|
|
srdjan
Kondukter
|
|
« Reply #617 on: July 05, 2015, 11:23:40 » |
|
Posto ne znam gde da napisem, napisacu ovde... Jedan veliki minus za radinke autobuske stanice Banja Luka, prvo iz razloga da tako kaze sto bojkotuju Pixi na linij za BG, a u to se i moja sestra juce uverila. Na autobuskoj stanici je rekla da hoce povratnu kartu za Banja Luku za PIXI TRADE. Njoj je radica ladno prodala za Neobas i cuti. Kad se sestra pobunila da nije trazila za Neobas nego za Pixi njoj je radnica rakla u fazonu to nije njen problem i da je bolje da se vozi sa Neobusom. Kad je trazila povrat novca ova ju je ladno oduvala i jedno 200 puta rekla da je bolje sa Neobusom da ide... Na kraju je jedva ne neku foru zamenila kartu za Pixija... Stvarno bezobrazno sa strane Neobusa a i radnika na stanici...
|
|
|
|
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #618 on: July 05, 2015, 12:25:49 » |
|
Takva je situacija i u Bijeljini, ne daju kartu za Bocac za N.sad, pa ja kupim peronsku i fino kojim hocu busem.
|
|
|
|
BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
|
|
|
borislav
Kondukter
|
|
« Reply #619 on: July 05, 2015, 18:20:26 » |
|
To je istina za BL..nece da prodaju karte drugih prevoznika samo Neobas,Lasta i Golubic.. Primorali su prevoznike i da ulaze na NAS u Derventi posto je i to njihovo
|
|
|
|
SETRA THE BEST
|
|
|
doBUS
VIP Član
Vodič puta
|
|
« Reply #620 on: July 06, 2015, 00:51:05 » |
|
Da li je i NAS Dervrnta vlasnistvo Neobasa?
Послато са Lenovo A806 уз помоћ Тапатока
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #621 on: July 06, 2015, 19:01:24 » |
|
Slično ti je i u Sarajevu gdje CTS forsira samo svoje i pokojeg kooperanta
|
|
|
|
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #622 on: July 06, 2015, 19:33:00 » |
|
Al na zahtjev putnika prodaju i druge karte
|
|
|
|
|
|
|
|
SlimShady
Vodič puta
I pjan i trijezan za volan sam vezan :)
|
|
« Reply #624 on: July 24, 2015, 19:59:46 » |
|
Pa u Zenici gospoja na šalteru kada sam pitao za Kantića hladno reče "Nemam ja ništa sa njim"
|
|
|
|
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #625 on: July 24, 2015, 20:28:52 » |
|
Rekla ti tacnu info al na kretenski nacin.
Poslano sa mog 4013D koristeći Tapatalk
|
|
|
|
|
|
|
Krajina95
Putnik
|
|
« Reply #626 on: July 25, 2015, 00:43:47 » |
|
Posto ne znam gde da napisem, napisacu ovde... Jedan veliki minus za radinke autobuske stanice Banja Luka, prvo iz razloga da tako kaze sto bojkotuju Pixi na linij za BG, a u to se i moja sestra juce uverila. Na autobuskoj stanici je rekla da hoce povratnu kartu za Banja Luku za PIXI TRADE. Njoj je radica ladno prodala za Neobas i cuti. Kad se sestra pobunila da nije trazila za Neobas nego za Pixi njoj je radnica rakla u fazonu to nije njen problem i da je bolje da se vozi sa Neobusom. Kad je trazila povrat novca ova ju je ladno oduvala i jedno 200 puta rekla da je bolje sa Neobusom da ide... Na kraju je jedva ne neku foru zamenila kartu za Pixija... Stvarno bezobrazno sa strane Neobusa a i radnika na stanici...
To ti je tako ...ne treba kupovati karte na stanici..samo peronsku..odes kupis peronsku ako te pita putujes li kazes lepo ne I kraj price..Bezobrazni su strasno
|
|
|
|
|
|
|
doBUS
VIP Član
Vodič puta
|
|