Eltadei
Pješak
|
|
« Reply #360 on: August 05, 2013, 17:40:33 » |
|
OD svih autobusa samo su ispravni ivekovi kombi i bova
Ko ti to slaga ? Ispravni su: 2X Setra S 228 DT, 2X Iveco, Neoplan, Bova, Setra 215 H. i Otokar.
|
|
|
|
|
|
|
Eltadei
Pješak
|
|
« Reply #361 on: August 05, 2013, 17:42:11 » |
|
Pa valjda je i Setra ex Teša u voznom stanju, bio je to jako očuvan bus...a i ovaj drugi deker bi trebao biti u voznom stanju.
Obje Setre 228 DT su u voznom stanju. Ali nisu registrovane.
|
|
|
|
|
|
|
Eltadei
Pješak
|
|
« Reply #362 on: August 05, 2013, 17:43:01 » |
|
Kolko sam ja cuo da u obe setre zeza mjenjac.
Mjenjač JE ZEZAO samo na Setri 228 DT (ex Avis).
|
|
|
|
|
|
|
juve_1995
Pješak
|
|
« Reply #363 on: August 06, 2013, 00:10:41 » |
|
OD svih autobusa samo su ispravni ivekovi kombi i bova
Ko ti to slaga ? Ispravni su: 2X Setra S 228 DT, 2X Iveco, Neoplan, Bova, Setra 215 H. i Otokar. Govorio mi bivsi vozac A buss-a koji sad vozi za KANTIC
|
|
|
|
|
|
|
Eltadei
Pješak
|
|
« Reply #364 on: August 06, 2013, 03:51:36 » |
|
Ah pajdo, ti radi u jednoj firmi, dok je dobra, falis nju, druge ponizavas, kada ona poklekne ti odes u drugu firmu, a onda tu staru ponizavas, tako da...Ne shvati pogresno ovo sto sam napisao, ima tu necega i tacnog, mozda nekad i budes imao priliku da se uvjeris. Uostalom, siguran sam da ti je rekao da su registrovani samo Iveco i BOVA. To ti je mozda rekao. A ako ti je rekao da su ispravni samo Iveco i BOVA, slobodno mu sljedeci put reci kad ga vidis da laze.
Lijep pozdrav...
|
|
« Last Edit: August 06, 2013, 20:51:06 by ecehajic »
|
|
|
|
|
Suljo Nakic
Pješak
|
|
« Reply #365 on: August 06, 2013, 10:38:27 » |
|
Dole ni jedan autobus nije u redu a sto se tice a busa on propada vec 10 godina. Necemo sad tu nesto vozace okrivljivat kad je sve tako kako kazu znaju oni kako je u a busu bilo radit i s kakvim vozilima su morali ic sta je puta samo moj otac osto bez kocnica s bovom kad je vozio za Mostar. Istina je da ni jedan autobus nije u redu samo bova i radi ona setra 215 h je zaribala u HD stakla polupana i motor nikakav neoplan ruglo kao i uvijek a i dekerke vise nisu kao sto su bile jer vlasnik te firme ne vodi racuna ni o cemu... Mislim da cete sad da vidite iz prve ruke kakav je A bus jer ipak moj otac je radio 15 godine dole a svi ovi sto pricaju za Abus hoce da sakriju pravu istinu te propale firme....... Hvala i lijepi pozdrav.......
|
|
|
|
|
|
|
Eltadei
Pješak
|
|
« Reply #366 on: August 06, 2013, 12:53:33 » |
|
Dole ni jedan autobus nije u redu a sto se tice a busa on propada vec 10 godina. Necemo sad tu nesto vozace okrivljivat kad je sve tako kako kazu znaju oni kako je u a busu bilo radit i s kakvim vozilima su morali ic sta je puta samo moj otac osto bez kocnica s bovom kad je vozio za Mostar. Istina je da ni jedan autobus nije u redu samo bova i radi ona setra 215 h je zaribala u HD stakla polupana i motor nikakav neoplan ruglo kao i uvijek a i dekerke vise nisu kao sto su bile jer vlasnik te firme ne vodi racuna ni o cemu... Mislim da cete sad da vidite iz prve ruke kakav je A bus jer ipak moj otac je radio 15 godine dole a svi ovi sto pricaju za Abus hoce da sakriju pravu istinu te propale firme....... Hvala i lijepi pozdrav.......
Ti to isao provjeravati pa znas je li da nije u redu? Za HD i nisam rekao da je u ispravnom stanju. Ko bi tebe shvatio. Bova ostala bez kocnica? I to samo u Abusa je li se desavalo? Suljo Kantic je Kantic, pa se opet desi da autobus stane, sta je samo 328-ica puta stala, zezao je mjenjac, i ne samo ona, stajali su i drugi autobusi. Kakvu ja to pravu istinu propale firme hocu da sakrijem? Kakve ja koristi imam od Abusa? Ja kazem ono sto jest. Sada kad bi se otvorila u Tesnju nova firma, npr. Livada tours, i svi vozaci iz Abusa, odnosno Kantica predju tu, ti bi ovdje pisao, kako u Kantica nije stanje odlicno, kako ovo, kako ono. Iznosi stvari koje su istina, koje nisu, nemoj.
|
|
|
|
|
|
|
Suljo Nakic
Pješak
|
|
« Reply #367 on: August 06, 2013, 14:07:52 » |
|
HEHEHE ee moj Amire ne znas ti mnoge svari mnoge....
|
|
|
|
|
|
|
SETRA228td
Pješak
|
|
« Reply #368 on: September 29, 2013, 19:15:37 » |
|
sta se desava sa ovom firmom dali imaju vise ikakve linije
|
|
|
|
|
|
|
Suljo Nakic
Pješak
|
|
« Reply #369 on: September 29, 2013, 20:24:25 » |
|
nema nista vise....
|
|
|
|
|
|
|
SETRA228td
Pješak
|
|
« Reply #370 on: September 29, 2013, 20:38:29 » |
|
;Dznaci bankrot a steta stvarno nisu bili loli sta se desava sa njihovim autobusima jesul na prodaju ili razhod
|
|
|
|
|
|
|
SETRA228td
Pješak
|
|
« Reply #371 on: September 29, 2013, 21:24:39 » |
|
dali iko zna koja vozila su registrovana u ovoj firmi ako moze tacna informacija
|
|
|
|
|
|
|
Suljo Nakic
Pješak
|
|
« Reply #372 on: September 29, 2013, 22:16:01 » |
|
neka vozila su otisla ostale su obe 228, neoplan, bova, 215 HD, 2 215 H ima jos onih starih buseva ima iveko al uglavnom ne rade vise nista....
|
|
|
|
|
|
|
SETRA228td
Pješak
|
|
« Reply #373 on: September 30, 2013, 13:53:02 » |
|
samo je neopan ostao na pik-u ostala vozila su skinuta jesul na prodaju ili idu u razhod
|
|
|
|
|
|
|
|
|