the_ahmed
Kondukter
|
|
« on: January 19, 2012, 00:42:06 » |
|
Zovem se Ahmed, Imam 15 godina, Živim u Cazinu,hobi mi je biciklizam i rukomet,,,jako volim autobuse... Najviše volim Prošićevu posadu jer su uvijek jako smiješni i ljubaznii... Rado putujem s njima.. Novi sam član foruma i ovde je Super!!!
|
|
« Last Edit: January 19, 2012, 00:46:24 by the_ahmed »
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #1 on: January 19, 2012, 01:11:34 » |
|
Dobrodošao! Preporučujem čitanje PRAVILNIKA kako bi se upoznao sa radom foruma i kako ne bi dolazilo do zabune pri korištenju istog Ugodan boravak na forumu
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
the_ahmed
Kondukter
|
|
« Reply #2 on: January 19, 2012, 01:13:34 » |
|
Dobrodošao! Preporučujem čitanje PRAVILNIKA kako bi se upoznao sa radom foruma i kako ne bi dolazilo do zabune pri korištenju istog Ugodan boravak na forumu Več jesam,prije par dana!
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #3 on: January 19, 2012, 02:04:16 » |
|
Dobrodošao! Preporučujem čitanje PRAVILNIKA kako bi se upoznao sa radom foruma i kako ne bi dolazilo do zabune pri korištenju istog Ugodan boravak na forumu Več jesam,prije par dana! Pohvalno... Evo službena dobrodošlica i od mene Dobrodošao
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #4 on: January 19, 2012, 09:12:20 » |
|
E dobrodošlca i od mene, ja ti budem blizu tebe, a Cazin je grad moje mladosti (i moje ljubavi ). Lijepo se osjećaj na Forumu, a vidim da već dijelimo neke zajedničke interese, pošto je i meni firma Prošić najdraža, pa zatim Veladžić i ostali... Nadam se da će biti dosta slika od tebe jer na Forumu nemamo mnoge cazinske firme (kojih ima ako se ne varam čak dvadesetak) tako da eto prostora za tebe da se na samom početku dokažeš. selam
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
allen_A
Kondukter
|
|
« Reply #5 on: January 19, 2012, 11:00:23 » |
|
Dobrodosao prijatelju, izvini ako sam te uvrijedio sa kojim postem ali sve je bilo informativno, nista drugo. ugodan boravak na forumu.
|
|
|
|
|
|
|
flatić
Kondukter
flatić
|
|
« Reply #6 on: January 19, 2012, 11:27:53 » |
|
Dobrodosao mada si vec neko vrijeme na forumu
|
|
|
|
The Doctor
|
|
|
the_ahmed
Kondukter
|
|
« Reply #7 on: January 19, 2012, 11:41:00 » |
|
E dobrodošlca i od mene, ja ti budem blizu tebe, a Cazin je grad moje mladosti (i moje ljubavi ). Lijepo se osjećaj na Forumu, a vidim da već dijelimo neke zajedničke interese, pošto je i meni firma Prošić najdraža, pa zatim Veladžić i ostali... Nadam se da će biti dosta slika od tebe jer na Forumu nemamo mnoge cazinske firme (kojih ima ako se ne varam čak dvadesetak) tako da eto prostora za tebe da se na samom početku dokažeš. selam Hvala.. Biti če slika aBd. Jeddini problem je što cazinske firme imaju mali broj autobusa ali može proči!
|
|
|
|
|
|
|
Marioo12
Putnik
|
|
« Reply #8 on: January 19, 2012, 22:43:46 » |
|
Haj!
|
|
|
|
|
|
|
the_ahmed
Kondukter
|
|
« Reply #9 on: January 19, 2012, 22:55:56 » |
|
Zovem se Ahmed, Imam 15 godina, Živim u Cazinu,hobi mi je biciklizam i rukomet,,,jako volim autobuse... Najviše volim Prošićevu posadu jer su uvijek jako smiješni i ljubaznii... Rado putujem s njima.. Novi sam član foruma i ovde je Super!!! Zovem se Ahmed, Imam 15 godina, Živim u Cazinu,hobi mi je biciklizam i rukomet,,,jako volim autobuse... Najviše volim Prošićevu posadu jer su uvijek jako smiješni i ljubaznii... Rado putujem s njima.. Novi sam član foruma i ovde je Super!!! I u Slobodno vrijeme mixam Muziku.... Stavim nekoliko linkova ovde!
|
|
|
|
|
|
|
|
Almir
|
|
« Reply #11 on: January 19, 2012, 23:46:20 » |
|
Ne zvuci ni malo lose, sta vise bas mi se svidja ..
|
|
|
|
|
|
|
Mihael_2646
|
|
« Reply #12 on: January 20, 2012, 00:02:37 » |
|