bhbus.ba
November 23, 2024, 02:26:20 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 25   Go Down
  Print  
Author Topic: Bundavica, Tuzla  (Read 126954 times)
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #75 on: November 13, 2011, 20:37:04 »

Ma eno na Sejarijevoj stanici ima N1122 2005 godište....najprije će biti da je on kupljen.

....od nas ne možete pobjeći, BHBus team Wink
Semir
Voditelj Voznog Parka

« Reply #76 on: November 13, 2011, 20:39:07 »

Cuo sam da ce imati  80 sjedista a ovo je malo Cheesy

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #77 on: November 13, 2011, 21:56:42 »

Ma eno na Sejarijevoj stanici ima N1122 2005 godište....najprije će biti da je on kupljen.
Sutra ću dobiti 100% provjerene informacije, tako da ćemo sutra za sigurno znati što se tiče Sejarija, i dalje je moguće da se Bundavice neće odlučiti ovoga puta za saradnju sa Sejari d.o.o. Sarajevo, ali po pitanju firme Sejari ćemo sutra znati provjeren info iz prve ruke Wink Danas nisam mogao dobiti 100% provjerene informacije u razgovoru sa Bojanom, jer je neradni dan, tako da ni Bojana mi nije htjela 100% dati info, već sutra kada i ona provjeri će me informisati a ja naravno Vas Wink Ali 100% mi je mogla potvrditi da zasigurno trenutno nije poručen novi Sky i da automatski neće ni biti isporučen u narednim danima željeni Sky u BiH, nažalost, bila bi to jaka itekako stvar, ali šta je tu je, provjereno znači demantujemo nagovještaje oko isporuke novog Sky-a firmi Bundavica u narednim danima... Izgleda da će se ipak po pitanju Bundavice ovoga puta raditi o nabavci, prinovi, polovnog katnog vozila...

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #78 on: November 14, 2011, 12:58:14 »

Dakle evo 100% provjeren info, Bundavici dolazi Setra S 431 DT, sutra, eventualno prekosutra, najvjerovatnije kako mi je Bojana prenjela kako oni imaju saznanja da se radi o potpuno novoj, dakle ništa novo i ne viđeno na području BiH, ali u svakome slučaju dobra prinova za Bundavicu, naročito što po prvi put Setru uzima...

Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #79 on: November 14, 2011, 13:00:41 »

Meni se čini ovdje da se nezna ko pije, a ko plaća, Semir govori Neoplan, Amar Setra ... Iskreno svejedno, nek je sa srećom šta god kupio.

Neoplan VIP Class
NoName
Pješak
*

« Reply #80 on: November 14, 2011, 13:02:39 »

Znaci nista od Neoplana steta a volio bi da je dosao Neoplani ali i za Setru svaka cast.....

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #81 on: November 14, 2011, 13:02:59 »

Ja sam iznosim provjerenu informaciju sada, dakle to je provjereno i nema se tu šta ko pije ko plaća, a ispade da sam ja bio i upravu kada sam iznosio svoj osjećaj po ovome pitanju da će biti setra u pitanju, evo i potvrdi se... Smiley

The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #82 on: November 14, 2011, 18:34:12 »

i ja bi vise volio da je ostao na Neoplanu Sad

transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #83 on: November 14, 2011, 19:41:12 »

nije to bundavica uradio slučajno. Vecina prevoznika koji voze za Skandinaviju voze sa Setrom iako sada ih ima koji voze i sa scaniom
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #84 on: November 14, 2011, 20:01:53 »

nije to bundavica uradio slučajno. Vecina prevoznika koji voze za Skandinaviju voze sa Setrom iako sada ih ima koji voze i sa scaniom
A zašto se odluče za takav potez ?

Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #85 on: November 14, 2011, 20:08:17 »

Nema tu pravila što se tiče Švedske, ide šta stigne....I Biss zna pored Scania poslati i Lions Coach pa čak i Top Coach, Skyliner itd...Kantić nerijetko Citylinera, Skylinera....

The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #86 on: November 14, 2011, 21:28:56 »

Uglavnom idu veca vozila, zbog velikog prostora za prtljag, kojeg se zna trefit da ima vise nego putnika... bar ja tako mislim...

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #87 on: November 14, 2011, 22:53:29 »

Nema tu pravila što se tiče Švedske, ide šta stigne....I Biss zna pored Scania poslati i Lions Coach pa čak i Top Coach, Skyliner itd...Kantić nerijetko Citylinera, Skylinera....
Što se Kantića tiče, u zadnjem periodu većinom 400 setre, a prije najčešće 315ke, ponekad 328 dt, i rijetko City ili Sky, dakle prije je slao za Švedsku nešto starija vozila, rijetko 400 serije, što je sada suprotno neg prije... Tako da ima neki razlog što najčešće slao Setre, navodim kantića jer njega najviše pratim pa znam da je najčešća Setra za Švedsku... E sad ne znam zašto a volio bi znati činjenicu, pa zato sam i pitao transformersa... Nema naravno mustafa pravila, ali imaju privilegije za određena vozila sigurno na određenim rutama...

Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #88 on: November 14, 2011, 23:10:40 »

Prije svega linija je izuzetno duga te se moraju slati najkomfornija vozila i za vozače i za putnike a uvijek treba mjesta za prtljag. Zato nerijetko vidimo i prikolicu.

transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #89 on: November 15, 2011, 22:37:14 »

A zašto se odluče za takav potez ?

Mustafa Biss nema Lions coach ima samo dva top coacha II i oni su isli za Svedsku doduse veoma rijetko.
A sad da odgovorim Amaru. Sviđalo se to nekome ili ne, slagalo se to sa osobnim stavom, subjektivnim mišljenjem i sl SETRA je No1, najbolja najudobnija, najkonformnija, najbolja pa ako hocete i najskuplja i da bi bio konkurentan na takvim linijama moraš voziti Setru...
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 25   Go Up
  Print  

Jump to: